Kız öptürmedi beyler, +yeni oyun
Alıntı:
"JoKeR" post=49205 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
"Wonder Women" post=49200 Nickli Üyeden Alıntı
Kıza kendini opturmemek için çaba harca desem napacaksın acaba ?
O soru gecenin bir körü hafif sarhoş mayhosken pislık olsun muzırlık olsun diye sorulur
Diğer turlu fazla risk almış olursun
wonder gelmiş beyler. Way babam ne özledim eski günleri şimdi.
ordan buraya neler neler yazardık.
Ben de özlemişim
Buranın muhabbeti başka ;)
Bu öpüşme taktiği gökhan x in taktiği dimi ?
Ben ondan öprenmiştim zamanında
Alıntı:
"Dangerous" post=49178 Nickli Üyeden Alıntı
Agacım o trip hiç olmuş mu? karı mısın a.q trip yapıyorsun.
Kız içinden karı gibi demediyse bir şey bilmiyorum :lol:
Onun dışında zaman kırılması falan yapmışsın, güzelce eğlenmişsin falan filan bunları geçiyorum zaten.
Şunu anlamak lazım kızı öpmen için ortamın izole olması ve kızın kendisini rahat hissetmesi lazım.
Beni öpmek ister misin? bence gereksiz bir şey.
Benim kullandığım genelde;
Gözlerini kapatırım ilkinde bir şey yapmadan açtırıp öpeceğimi zannettin di mi derim kız hayır der genelde, sonra bir daha kapattırırım bu sefer hemen dudaklara hücuuuuuuuuuum :woohoo:
Dediğim gibi ortam izole ve kız rahat olmalı yoksa ziksen olmaz.
Bir de yolun ortası a.q film mi la bu? siz şep of may hart eşliğinde öpüşmenizi yolda ki herkes izlesin.
finallerim bittikten sonra fake full şarj diye bir şey karalıcam, şarjlamadan nasıl ortam şarjlanır :woohoo: :woohoo:
Moruk cevap sorunun içinde gizli, kıza sakız teklif ettim istemedi diyosun. Sakızda sanırım şu keskin aromalı (nane,çilek vs) olanlardan. Kızın o an aklından geçenleri söyliyim " ağzında tel olan birine sakız teklif edilirmi? Yoksa ağzım mı kokuyor:(? Evet evet ağzım kokuyor. Bu gün kesinlikle öpüşmemem lazım. " zavallım agzında tel oldugu ıcın dısınıde dogru duzgün fırçalayamıyordur. Kızın yanında ağız kokusunu çağrıştıracak şeylerden kaçın.