Oyunla Tanışıp İşe Yaradığını Görenler Bu Başlığa
Ramazan Bayramıydı Makaleleri Bitirmiş Ve Oyun kitabını ookumuştumm Artık hazırdım :)
2 . kuzenim beni almaya Gelmişti Ve Metroda gözüme Bir kız iliştiydi
Aynı yerde indik bu bir tesadüfmüydü Yoksa Birileri Beni oyunamı çekiyordu
Gittim Kızın Yanına Açılışımı Yaptım Sevgilisi Olduğu halde Numarası alıverdim
Kuzenimden Gördüğüm Tepki Abazamısın Sen Faln Filen Sanırım Onun Yapamadığını Yaptığım için di Bu tepki :))
işin Varmı dedim kuzene Gezelim ve Aynı gün yolda gördüğümüz mini etekli tpuklu bir kızın daha numarasını alınca Kuzenden Aldığım aferin bakışı sanırım 1 insana önce karşı çıkılır sonra kabullenilir tebrik edilir :)
Ve kızlardan biriyle sevişmeye kadar giden serüven diğeriyle sevgilisi olduğuu halde benle hala konuşmması arada sırada :)
Sorun kesinlikle sende. 3.yılına girip de hala bir bok yapamamıssan bir şeyleri yanlıs yapmıssın.
Cemiyete gireli 5 ay oldu. Fuckbudy'de yaptım, sevgili de yaptım, number close da yaptım.
Alıntı:
"K.B.V" post=43979 Nickli Üyeden Alıntı
Sorun kesinlikle sende. 3.yılına girip de hala bir bok yapamamıssan bir şeyleri yanlıs yapmıssın.
Cemiyete gireli 5 ay oldu. Fuckbudy'de yaptım, sevgili de yaptım, number close da yaptım.
sorun inanki bende değil hedeflerden kaynaklanıyor. benim yaptıgım tek hata ise TEK KIZA odaklanmak oldu. çünkü bir kızın peşinden koşturdum gittim . diğer ilgi gösteren kızları görmedi o kör gözlerim.. ama bu sene öylemi ? çok farklı. kaya deliği bulsam dalcam . az kaldı şurada Kış'ın janti oluyorum. 3-4 hafta sonra AV SEZONU açılıyor bana bu sefer daha iyi olacak. Teori ve Tecrübe var geriye uygulama kalıyor. ::31close::
Alıntı:
Sorun kesinlikle sende. 3.yılına girip de hala bir bok yapamamıssan
forum üyelerini aşağılamıyoruz üslubuna özen göster jokerin pua sendromu diye bi makalesini oku yararını göreceksin
Bence Hedefin Seni Şaşırtmamalı Ne olursa Olsun Hedefin Ciddi de Olsa Diğer Yandan da Başka Alternatiflerin Olmalı Dostum Biz Tek Kıza Bağlı Ve kaybet korkumuz olmalı vede Kaybedince Küsücek Adamlardan Değiliz Farkındasın Dimi ;) ;)
Alıntı:
"Chekich13 " post=43981 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Sorun kesinlikle sende. 3.yılına girip de hala bir bok yapamamıssan
forum üyelerini aşağılamıyoruz üslubuna özen göster jokerin pua sendromu diye bi makalesini oku yararını göreceksin
Joker'in, her boku sormayın, biraz kendiniz arastırın ögrenin, anlamadıklarınızı sorun kısacası daşşak oglanı olmayın içerikli bir makalesi de var.
Daşşak maşşak dedim bok dedim sen onu mu sey ettin de üslup muhabbetine girdin :woohoo:
Ben diyim bok, daşşak sen anla kaka,testis ::31close::
Cemiyetle(oyunla da) tanışalı belki 6 aydan fazla oldu ama
Tam manasıyla nisan ortası gibi tanıştığımı söyleyebilirim
O günden bugüne beni tamamen mi değiştir , hayır, (değiştirmedi değil)
Ha çok farklı bakış açıları kazandırdı , eskisinden çok daha üst bi bilince sahibim,
Bunlar tamam ya da artık hep şıkım(en azından uyumlu giyiniyorum hep) - övgüler alıyorum
Yani görüntüdeki şeylerimi kesinlikle güzelleştirdi , zengin bi bakış açısına sahip oldum
Utangaçlığımı attım , korkularımı yendim vs.
Ama oyun bazında bana kattığı şey şu oldu : Kızları tavlamak için robot olmama gerek yoktu , bunlar zaten içimde vardı ama katsayısı düşüktü diyelim, pozitif özellikleri ortaya çıkarttı yada katsayısını arttırdı , e diyeceksiniz bu değişmek demek değil mi
hayır , ben doğalım şu anda - arada sıçmamak(oyun bazında yine) rol yapsam da normal halime karşı olarak -
Bence bu gelişmek .. Ha tekrar söyleyeyim bilinç olarak çok çok üst bi bilince sahip oldum , insan kendini tanıyor oyun sayesinde , analiz edebiliyor herşeyi vs. , ama analiz etmek direk davranışın - karakterin kendisini etkilemiyor bundan bahsediyorum
geliştirdiğim şey bu
Herneyse , ben kazanımlarımı yazim
Nisanda başladı serüven
1 ay geçti Mayısa geldik
kız arkadaşım oldu
Mesela : http://www.puacemiyeti.com/forum/ac-...aza-rapor.html
http://www.puacemiyeti.com/forum/oyu...l?limitstart=0
Evet sınıftan düşürdüğüm kızı geçen dönem pek beğenmiyordum yine de görüşmüştük
Aynı zamanda o aralar eski sevgilimle de görüşüyordum, 2si arasında kalmıştım
Ama bu dönemin başında sınıftaki kız zayıflamış güzelleşmişti 2 - 3 hafta kadar
Yine onun ısrarlarıyla çıktık ama olmadı işte , ilgi göstermiyordum , hiç sevgili gibi değildik
Öpüştük vs. bunla , cinsel sohbetlere de girdik ,
bu dedi ben senle devam edersem
devamının gelmesinden korkuyorum kendime güvenmiyorum vs. dedi, birşey değil şimdiki sevgilim de böyle diyor anlamadım ve milli değilim hala - ironiye bakın :D
Neeyse bunla sevgili ne arkadaştık :) kız da çıldırmıştı işte , ayrıldık ekim başıydı herhalde
Herneyse bu KAZANIM 1
Açılışlar yapıyordum ilk başta kendim yapmıştım , eğlenceli ve komikti
uzuun uzuun yazılabilir ama , 25 yaşında bir kadını tavlamış gibi bişey olmuştu 1 tanesinde - durun onu anlatayım siz de eğlenin amk başlığın amınakoysam da :)
kadının masasına "msn açılışı" yazmak için oturmuştum - yanımda 2 ark var
Yazdım ve kadına sorasım geldi bi an dedim nasıl işe yararmı az sonra şu burger kingin oradaki kıza gidicem , şaşırdı - 1-2 dk güzel falan diye konuştuk - kadın mini etekliydi ve siyah ince çorap vardı - fazla sexydi yani ama biraz kafada vardı sanki sonradan öyle düşündüm :) - ama sadece açılışa odaklandığım için kadın aklımda yok
Sonra gitmiştim o 3 lü sete yemek yiyolardı , 1 tanesini kestirmiştim gittim uzattım kağıdı
Diğerleri de okudu falan sonra onlar konuşuyor ben yazıyorum inat ettim
Sonra yazmaya başladı falan ama biz kopuyoruz arkadaş da arka masada :) herkes ölüyor gülmekten
Sonra kız sevgilim var falan yazmıştı - arkadaki masalarda da başka 3 lü set vardı 10 dakika önce " selam kızlar 3 ünüze 3 ümüz takılalım mı " demiştim onlar zaten şokta , biraz utandım gibi ama masada gülüyorduk ya ben onları görünce daha da kopmuştum artık kahkahalar uçuşuyordu sonra gittiler işte
bizim kadının yanına geldik kadın " bu çirkin kız için mi vs." diye başladı sonra 25 dk falan sohbet ettik
kadın bana yaptın falan sandım dedi , çapkınsın baya bilmem ne , sonra yakışıklı olduğumu söyleyip durdu vs. yazdı resmen bana , ulan aklımda hala kalmadı değil
işin acayibi olgun dediğimiz kadınlardan(ki bu 25gerçi) bu kadar açık olmasa da hep böyle ilgi işareti aldım bugüne kadar , arkadaşta şahit buna birkaç keredir, çözemedim
en yenisi yazın oldu hatta ,, herneyse amk ne konuştum
Daha çok fazla şey oldu ama sonuç sonuç gidelim biraz
Onun dışında yazın 1 otel çalışanı , 1 de sosyal ortamda 2 kızı bağladım - nerdeyse 0 çaba ile , biraz içselleşmişti bazı şeyler - farkındaydım , ama
Sonra şartlar uymadı vs. Belki başka bişeyler de yaşadım yazın ama inanın hatırlamıyorum
Sadece kızlarla aram daha iyiydi artık , her yerden feedback alıyodum olumlu olarak yaz boyu - çok değiştiğime dair
Bunları yazmamın sebebi oyunun işe yaraması 1 cemiyetin hayatın her alanına uyması 2
Sınıfça(lise) buluştuk herkes kral gibi görmeye başladı beni, kızlardan biri sürekli
yavşadı gibi , ben de oyunu başarılı oynadım ama biraz fazla şiştiğim için o gün ağzına
biraz sıçtım , sonra textte çok yavşadım tamamen zıt olarak ve kız haliyle olur mu biz arkadaşız vs.ye getirdi alarma girdim yani ama zaten hoşlanmıyordum , oyun oynuyorumdum işte eylül gibi, bu da 1 tecrübe - eski sevgilim de tecrübe - msn açılışı yaptığım 4-5 başarısız sette tecrübe- itüdeki kız da tecrübe - o da tecrübe bu da tecrübe amk , siktir ET.
geçen zaten size bahsettim 3 number close 1 number verme close , onun dışında olan bir sürü olay vs.
3 number close'un 2 si ile ilişkiye başlamıştım 2 hafta önce kadar işte
1 ini kırmadan uzaklaştırıyorum şu anda - ki öpmüştüm süpriz falan yapmıştım kıza :s acıyorum şimdi oynamış gibi oldum , şimdi bilerek buluşmuyorum ki bağlanmadan bitsin, keşke arkadaşım olabilse - herneyse
şimdi ise 2 haftalık çok güzel giden bi ilişkim var , biraz bağlandım gibi
kız evime de geldi , herşeyi yaptık , ama ciddi bi ilişki emin olabilirsiniz , karşılıklı güven içinde olan , bildiğin sevgiliyiz
sadece 2 hafta olunca insana ne kadar şey olabilir gibi geliyor ama nerdeyse her gün görüştük :) bi de bu iş duygularla alakalı biliyorsunuz
kız herşeyi yaşayabileceğim biris vs. baya uyuşuyoruz çoğu açıdan
yine de haftaya setlere çıkıcaz cesurla
paslanmim 1 kıza çok bağlanmim yarın bi gün siktirip giderse kötü olur 2
, cemiyetten 1 isi daha gelebilir özel mesajda yazdı
benim arklar da gelebilir
bakalım işte , hayat devam ediyor , ben her zaman başta joker olmak üzere cemiyetteki her etkileşimde bulunduğum kişiye
teşekkürümü borç bilirim
sevgiler
yine çok konuştum amk :)
Bunca zamandır tavlama adına öğrendiğim net bir şey varsa oda şudur :
"Oyun namına öğrendiğim hiç bir şey beni bir adım ileri götürmedi ..."
Belki bunu duyunca şaşırdınız değil mi dostlar.Ama cümlem tam bitmedi.
Bütünü şu şekilde olacak:
"Oyun namına öğrendiğim hiç bir şey beni bir adım ileri götürmedi,ama beni bir çok şeyden uzak tuttu diyebilirim."
Sıçmak veya sıçmamak.Bence tüm mesele bu :)
Ben bu karı kız işlerine , sıçmak ve sıçmamak etraflı bakıyorum.
Sıçarsan sonuç bellidir.Ama sıçmadıysan her şey olacağına varır.
Onun dışında yemin edebilirim ki ekstradan bir şeyim yok.
Var diyene inancım yok!