Yarrrdırın dostlarım hata yapa yapa öğreniceğiz.
Fazla düşünmemek lazım klasiktir ama kimse siklemez başına bir şey gelmeden :\'hayat gerçekten kısa\'
Yazdırılabilir Görünüm
Yarrrdırın dostlarım hata yapa yapa öğreniceğiz.
Fazla düşünmemek lazım klasiktir ama kimse siklemez başına bir şey gelmeden :\'hayat gerçekten kısa\'
hba bununla ilgili süper bi makale yazdı yakında yayınlanır
müthiş yazmışsın
müthiş
Güzel yazı ama kişiye göre farklılık gösterecektir.Bence en büyük hata pua denilen kavram.
Neden yapılan herşeye bir anlam yüklüyoruz?
Şu oyun denilen şeyde belli adımlar var kimisi hepsini yapar kimisi bazınlarında takılır ve hepsinde başarısız olacağına inanır.
Kadın avcıları aslında bu işten para kazanan insanlar demek yanılıyormuyum?Peki kaçımız sadece hayatımızda bu işe odaklanıyoruz?
Bu gün Jokerin bile yaptığı bir işi bir mesleği var.Adam sadece bu işten para kazanmıyor.İşin içine kadın girince dünyanın merkezine koyuyoruz ve hayattan elimiizi kolumuzu çekiyoruz.
Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır demiş atalarımız.Burada yazılan çizilen konular var bu konular genel olarak yazılıyor % 100 başarı durumu yok.
Kaybedilen nokta kendimiz olma noktası.Sen burada yazılanları okuyup içselleştirirsen kendine uyarlarsan problemsiz yürütürsün.Fakat aynısın alıp yapmaya kalkarsan olmaz.Bu onda işe yarar sende yaramayabilir.
Joker haricindeki başarılı kişilere bakınca onlar herşeyi kendilerine uyarlayıp yaptıklarını fazla geçmeden anlarsın.
Bence işin aslı kadın avcısı değilde kaliteli adam olmakta yatıyor.Bu işe kalkışan çok arkadaşımla konuştum esas amaçları kadın tavlamak ama bence sosyal iletişim olarak bakılsa daha ileriye götürülebilir.
Forumun makalelerin amaçlarına bakın hiç birinde kadını elde etmenin 100 yolunu yazmıyor.Sadece kaliteli şahsiyetler nasıl olunur insanlarla nasıl iletişim kurulur bu yazıyor.
Bence pua olayına fazla takılmamak lazım dışarıya çıkın öğrendiklerinizi uygulayın ve içinizden geldiği tarzda uygulayın at gözlüğü takmayın.
İyi forumlar..
horthorthort
Expel iyi ki hortlattın he şu an tam da böyle bir şeye ihtiyacım vardı
Eskiden doğal diye çevremde gördüğüm adamlar belli bir kaliteye sahipti adam gibi giyinip elini kolunu nereye koyacağını bilirdi gördüğünde sen de etkilenirdin karizma adam derdin nerde nasıl davranıyor bi gözlem yapma isteği uyandırırdı. şu sıralar öyle tiplere rastlıyorumki doğal falan değil. doğal denilen şey oyunu kendi kendine çözmüş adamlar. bunlar ise mağara adamı. rastgeldiğimde erkekliğimden utanıyorum. sahip oldukları tek şey salak ve cahil olmaları kadınlar da bunları rahat sanıyor başka da hiç bir skim yok direkt mağara adamı ya. konuşmasını bilmiyor. yataktan kalktığı gibi dışarıda. kadınlar bunlara bile gidiyor.
neden gidiyor onu sormak bugün sınav için üniversiteye gittim, gördüm böyle bir kaç örnek; giyim kuşam desen yok ama yanında çocuğa göre kız güzel; sonra dedim olum biz niye uğraşıyoruz? Cidden merak ediyorum hiç mi çekiciliğimiz yok bazıları bizim uğraştığımız kadar uğraşmıyor. Vücut geliştirme yapıyoruz iyi giyinmeye çalışıyoruz, düzgün konuşmaya çalışıyoruz gelgelelim bazıları çok kolay yapıyor , şeytan tüyü müdür nedir sebebi.
demişler ya işte zaten çok kasma harekete geç diye. burada saydıklarımız yapmaya çalıştığımız şeylerin hepsi birer artı ve toplayınca çook büyük koca bir artı ama hareket yok veya yeterince hareket yok. bu olmayınca da tecrübe ve rahatlık oluşmuyor. rahatlık yada hbanın dediği şekilde layık olduğunu anlamak kendini sevmek bu işin temeli. artıları sen dizsen ne olur içten içe kendine güvenmedikten sonra. bu benim için de geçerli tabi. daha fazla girişken olmalı tak tak tak koymalıyız
ama o yıkanmadan pijamayla sokağa çıkan tipten ol sana kadın yağacak deseler vallaha istemem. onlar baya kötü örnekleri bu işin
Adam makaleleri okuyup, spor yapıp tüm kadınlar gelsin bana köle olsun diye beklemek yerine gidiyor muhabbet ediyor.
Bu başlı başına bir sıkıntı özgüven var yakışıklılık var, bilgi var ama sanıyoruz ki bunlar olunca etrafımızda kız kaynayacak. Yok öyle bir şey.
Armut piş ağzıma düş ne güzel amk.