Cvp:Önemli Noktalar(Güncellenmiştir 23.10.2012)
kubilay yazan:
Alıntı:
Kimse özünde ne istediğini bilmiyor.Kimse ne olmak hakkında en ufak bir teorisi bile yok.Bizi seçen çoğu kadın bile ne istediğini gerçekten bilmiyor.Yine bazen biz bile o kızı seçtiğimizi nedenini gerçekten bilmiyoruz.Herkes iç sesinden,kalbinin sesinden,içgüdülerinin sesinden oldukça uzak.Onlara kulak veren neredeyse kalmadı.Herkes kendi özünden kopuk bireyler.Özünden uzaklaştırılmış bireyleriz.Kökleri koparılmış bireyler.Toplum bunu çok iyi yapıyor ve de devam ediyor.Ve kimse gerçekte ne istediğini bilmekten gerçekten çok çooook uzak.
Bence bu bir kadın avcısı için avantajlı bir durum ,neden mi?
Bu durumda kendimizi pazarlamak çok kolay olur.Çünkü Kadınlar da kendinde neyin eksik olduğu düşüncesi bile başkaları tarafından belirlenebiliyor.Herkes farkındalığından çok uzak.İşte bu yüzden kadında bizim ile tamamlanmamış eksik bir kısmının olduğunu ona kabullendirebiliriz.Bu zor değil.Çünkü çok az insan ne istediğini biliyor.Ve bu yüzden ona yarım kaldığını kabullendirebiliriz.Ve eksik kalan parçasını tamamlamasının doğru olacağını ona kabullendirebiliriz.Nede olsa zihni bile başkaları tarafından belirleniyor.İşte tam bu noktada ne istediğini bilmeyen her ama her kadın bizim olması muhtemel.
Kimin ne istediğini ya da içgüdülerini tam olarak anlamak kolay olmayabilir, bilimsel açıklama veya kanıtlarla ilerlememiz zor da olabilir.
Yaptığımız tek şey deneyip yanılarak neyin işe yaradığını görmek ve işe yarayan özellikleri kendimize kazandırmak, eğlenerek, keyif alarak ve her gün biraz daha üstüne koyarak yaşamak.
Düzenleme/Ekleme:
Hedefin kafasına diğer parçamız olduğunu ekmek düşüncesi işin en başında kolay değil o kadar konuşma imkanın olmayabilir, bence bu konuda seri açmaktansa ilgi çekmek davranışlarla ön plana çıkmak gerekiyor ve o nedenle ilk adım buradan geçmiyor. En azından benim tecrübem böyle teoride yazdığın doğru ama pratikte genele yayılması gerekiyor, çünkü bir kızı karşına alıp saatlerce bu konuda konuşma fırsatın olmayabilir eğer ıssız bir adada değilsen. İnsanlar düşüncelerine karşı koyabilirler, karşı bir tez oluşturup kendilerini ona inandırabilirler yalnız duygularının önüne geçmeleri pek mümkün değildir. (Çok uç bir örnekle aşk yüzünden intihar edenler var Allah muhafaza :) )
Bu minvalde bakarsan daha işlevsel kullanmış olursun o bilgiyi, paylaşımlarını bekliyorum.
Cvp:Önemli Noktalar (Güncellendi 23.10.2012)
Mısırımızı aldık kucağımıza bekliyoruz Berkiano :cheer:
Cvp:Önemli Noktalar (Güncellendi 24.10.2012)
Değerli cemiyet üyeleri,
Bütünlüğün bozulmaması için ilk mesajın altına ekleyerek gidiyorum. Konuyu ve yeni eklenilen 3. kısmı ilk mesajın devamında görebilirsiniz.
Cvp:Önemli Noktalar (Güncellendi 23.10.2012)
olayı ele alış açısından falan süper olmuş Berkiano eline sağlık özellikle part 3e bayıldım