,,,,,,,,,,
Yazdırılabilir Görünüm
,,,,,,,,,,
melih_ yazan:
Alıntı:
Arkadaşlar yeni gelişmeleri yazmak istiyorum ancak yoğun olduğum için fırsatım olmuyor sağ tarafta sürekli olarak online olduğuma bakmayın lütfen.
Yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar hatun bana bir şans vermek istediğini söyledi. Üç günlük geçen süre içerisinde olan olaylara kısaca değineyim.
-P.tesi buluşma teklifi etti. Konuşmanın ne içerikli olduğunu bildiğim için uzun zamandir görmediğim il dışından gelen bir erkek arkadaşımla buluşacağımı söyleyerek kibarca reddettim. Hatun buna bozuldu ve bayağı içerledi.
-Sali günü konuşurken pat diye gece uyuyamadığını konusulması gereken tel.gôrüsmeleri yaptığını söyledi. Yani zarft attı.Ben üzerinde durmadım. O gün ablamın il dışından geldiğini söylemiştim. Niye geldi dedi bende gıcıklığına kız görmeye geldi dedim. Yalan tabi :)
-Dün bana bir şans vermek istediğini söyledi bende erkek arkadaşının nasil olduğunu sordum. Hatun sinirlendi konusmuyor simdi.
Tabi arada birçok olay ve konusma geçti cepten girdiğim için yazamadim. Özet bu.
-
Melih ya çok itiyorsun karşı tarafı yada çok çekiyorsun, iki çekip bir itmelisin veya , iki itip bir çekmelisin..
İlk raporunda sürekli çekmişsin, şu en son yazdığındada sürekli itmişsin..
-O sana pazartesi görüşelim dedi, pazartesi salı işim varda çarşamba günü seninle sohbet etmek eğlenceli olacaktır tarzında..
- sana bir şans vermek istediğinde ise \" seninle harika anlaşıyoruz canım arkadaşım, ne zaman sinemaya gidiyoruz..
MErak ediyorum olay nereye gidecek ama bu kız sana verecek :))
Seni çokta sinir edecek ;)
Bende merak ediyorum nereye gidecek :)
Ancak şu var hatun tel.görüsmesi yaptim derken diger elamanla işi sonlandirmiş olabilir. Tabi elaman olayi hikayede olabilir. Ayrıntıları aksam yazmayı düsünüyorum insallah. Ha bu arada hatunun harika bir götü olduğunu dün dar diz üstü eteğinden fırlamış bir şekilde görünce daha da farkettim :)
Evet, sinir etmeye devam ediyor, hem de çokça.
Dün bana şans vermekten bahseden hatun ile akşam çok sert bir konuşma yaptık.
Kendinden hoşlanıyorsam ve aşıksam arkadaş olamayacağımızı, görüşmeyi kesmemizi, eğer hoşlanmıyorsam arkadaş olarak sürdürebileceğimizi ısrarla ve saatlerce anlatmaya çalıştı.
Bende kendisinden hoşlandığımı ancak irtibatı kesmek istemediğimi, eğer istiyorsa kendisiyle irtibatı kesebileceğimi söyledim.
Bana o zaman iş arkadaşı olarak kalalım dedi.
Yine birinden hoşlandığını ve ciddi düşündüğü nakaratını söyledi.
Bana karşı aynı duyguları beslemediğini, bundan dolayı telefonla bile konuşmayacağını bunun kendisine ters geldiğini söyledi.
Hatun böyle biri...
ben yerinde olsam hatunu itip cekme yerine;(ki su anda o pozisyonda degol hatun)
net.olur karsina iki secenek koyarim.ya sevgilim olursn ya gidersin derim.net gelinen nokta garip bi kapismaya donusmus :-D
fazla boka sarmis anlamadim.olmuyorsa enerjini baska karilara yonlendir qardass
cırcır yazan:
Dostum seçenek koyan ben değil hatun oldu.Alıntı:
ben yerinde olsam hatunu itip cekme yerine;(ki su anda o pozisyonda degol hatun)
net.olur karsina iki secenek koyarim.ya sevgilim olursn ya gidersin derim.net gelinen nokta garip bi kapismaya donusmus :-D
fazla boka sarmis anlamadim.olmuyorsa enerjini baska karilara yonlendir qardass
Geniş bir rapor ile bir hafta da olanları yorumlarınıza sunacağım arkadaşlar...
Arkadaşlar size son bir hafta olan bir rapor sunuyorum.
Acayip bir olayla karşı karşıyayım ki inanılmaz. Ben bir günü bir güne tutmayan birini ilk defa görüyorum.
Bildiğiniz üzere hatun ile geçen Cuma telefon görüşmesi yapmıştım. Bu telefon görüşmesinde hatun, il dışında birisi ile ilişki içerisinde olduğunu, onu sevdiğini ciddi sıkıntıları olduğunu, bu telefon görüşmesini pazartesine ertelememizi, hafta sonu dinlenmemizi, üniden bir bayan bir erkek nişanlı arkadaşları geleceğini, ne telefonlaşmamızı ne mesajlaşmamızı, pazartesi günü tekrar bu konuyu ele almamızı söylemişti.
Bende hafta sonu ne aradım ne sordum. Sadece Pazar akşamı bir mesaj attım.
Not: Bu arada çalıştığımız kurumda mesajlaştığımız bir program var ve genelde oradan konuşuyoruz. Akabinde yüzyüze konuşuyoruz.
PAZARTESİ: Mesajlaşma programından ilk olarak o mesaj attı havadan sudan ara ara konuşmaya başladık, gün boyu da devam etti. Hatun öğleden sonra bana akşam işimin olup olmadığını, erken sormak istediğini söyledi. Bende akşam gelemeyeceğimi il dışından bir arkadaşımın geldiğini ve onunla buluşacağımı söyledim. Hatun buna inanmadı ve bahane olarak kabul etti. Bu arada Cuma gününün etkisi ile hatunla sizli bizli konuşmaya başlamıştım, hatun bunu farketti ve mesafeli olduğumu eğer böyle istiyorsam kendisinin mesafe koymasını bileceğini ekledi. Arkadaşla buluşmak bahaneydi çünkü hatunun ne diyeceğini üç aşağı beş yukarı biliyordum. Onun için kabul etmedim. Bir vaaz dinleyeceğim belliydi. Bu arada hatun buluşmak istememe iyice bozuldu ve akşam görüşeceğiz diye plan yapmadığını randevularımı önem sırasına göre mi değiştirdiğimi vs gibi sözler söyledi.
SALI: Yine konuşmaya hatun başladı. Günaydın vs. havadan sudan konuşurken hatun birden gece uyuyamadığını, uykusuz kaldığını gece boyunca uzun telefon konuşmalarına maruz kaldığını ama konuşulması gereken halledilmesi gereken konuları konuştuğunu sorunların kaçarak olmadığını, üzerine gitmek zorunda olduğunu vs gibi laflar etti. Bende erkek arkadaşı ile olduğunu düşündüm ancak fire vermedim ve hiç sormadım. Belki de sormam için konuşmuştu ama ben ilgilenmediğimi gösterdim. Bu arada bir önceki randevumun nasıl geçtiğini sordu bende normal dedim. Ayrıca kendisi ile olan buluşmaya gelemediğim için özür diledim. Hatun da bunun gibi şeyleri yaşadığımız ilde öğrendiğini konuşmamızın daha önemli olduğunu ancak telefonla ya da ayaküstü konuşmanın yeterli ise kendisine uyacağını vs söyledi. Bende kendisini önemsemediğimi arka plana atmadığımı söyledim. O da “beni önemsemeyin arka plana atın benim için bazı şeylerin sebebi için kendinize dönüp bakın bazı şeyler için neden pozitif düşünmediğimi kendinize sorun bana hakaretler yağdıran benim sevmediğim kişilere hak veren biri konuşma için ii bir başlangıç yaptığını düşünüp sonunda aldığı cevabı yadırgamamalı†diye söyledi. Bu arada daha önceki bir haftada hatun telefonda bana sinirlenmişti bende kapattım ve ertesi gün “seni sevmeyen insanlara ilk defa hak verdim†dedim. (Daha önce hatun kendisi ile aynı evde kalan biri ile kavga etmişti ve bu kız evden çıkmıştı bu kızı sevmiyor, bu kız da bizim kurumda çalışıyor.)
ÇARŞAMBA: Zurnanın zırt dediği belki de ibrenin bana döndüğü gün ancak ben bunu bilemedim. Nasıl? Anlatıyorum:
Salı günü mesai bitimine doğru mesajlaşma programında durup dururken hatuna ablamın bulunduğumuz ile geldiğini kız görmeye geldiği yalanını atmıştım. Ablam hakikaten geldi ancak başka bir iş için ïŠ Hatun ablam hakkında bayağı bir soru sordu evli mi çocuk var mı vs.
O gün çok sıkıntılıydı, amirim konumundaki insan çalıştığım odadan çıkmadı. Streslendim ve sinirlenmeye başladım. Bu arada hatun devamlı mesajlaşma programından yazdı durdu. Ablamın gelip gelmediğini ne için geldiğini sordu bende kız görmeye gittik dedim. Bunu hatuna iğne batırmak için yapmıştım, bilmeden tam isabet yapmışım. Bunun üzerine hatunla tartışmaya başladık. Ben arada hafta sonları telefonu kapatıyordum hatun da tam bu sırada arıyormuş beni.Sırf muhabbet olsun diye yoksa ilgilendiğinden değil. Bundan dolayı hatun bana görmeye gittiğimizi sandığı kızı kastederek ; “siz daha önce görmüştünüz sanırım, kız arkadaşınız filandı, hafta sonları telinizi uzak tutan başkalarına yalan söyleten (kendisini kastediyor) kandırmanıza yani, erkekler hep aynı oluyo ne yazik ki†diye söyledi. Bende “ Erkeklere yalan söylettirilmemeli†dedim, bunun üzerine hatun çileden çıktı ve “ne yapılmalı bir erkeğe yalan söylettirilmemesi için, neden telin kapalı neden hafta sonu kayboldun siz bu güne kadar gördüğüm hep yapıp hem bu kadar yüzsüz konuşan tek adamsınız, bende salak gibi oturmuş bir şans vermiyim ki diyorum, ben koca bir salağım, siz çok iğrenç birisisiniz, yazıklar olsun size nasıl birisisiniz, bende iki gündür neler düşünüyorum bu akşam size birşeyler paylaşmayı düşünüyordum Allahın sevgili kuluymuşum defolun gidin hayatımdan, iki tane şiire söze kanıyorum, ne para ne görüntü ne şu ne bu önemli benim için insan olsun dedim bu da sizde yok kalkmış utanmadan ablamla kız bakmaya gittik diyorsunuz yazık olsun o kıza acıdım sizin nasıl olduğunuzu bilse kabul eder mi merak ediyorum siz kendi kendinizi bitiren tek insansınız size her hamlemde beni durdurdunuz bravo bunu bugün bu konu olmasaydı akşam belkide çok farklı olabilirdi ama iyi oldu†gibisinden yorumlarınıza açık özel konuşmalar yaptı. Bunun üzerine kızı köşeye sıkıştırdığımı anladım ve Cuma akşamındaki il dışındaki hoşlandığı kişiden bahsetmek istedim. Bana “sizi ilgilendirmez yalanlarınızla kalın benim sıkıntılarım var dedim ilişki konusunda ben evliyim üç çocuğum var demedim (yalan halbuki ben öyle bişi hayatta demedim kendi uyduruyor) “ dedi. Ben yine erkek arkadaşını sorunca bana odamdan dışarı çıkmamı ve yanıma geleceğini söyledi, hatta geldi de ancak içeride benim amirim olunca kendisi ile konuşamadık ve dışarıda sonra konuşmamızı söyledim Bunun üzerine kendisinin salak olduğunu yanıma geldiğini ve çok kaba olduğumu artık nasıl istiyorsam o şekil hareket edeceğini benim bileceğimi söyledi ve küstü. Hatta bana ben ne ile uğraşıyorum falan dedi. O gün mutlu olmuştum, hatunun beni istediği gün gibi açıktı ancak fırtınanın yaklaştığını bilmiyordum.
PERŞEMBE: Hatunun küstüğünü anlamıştım gönlünü alacak sözler söyledim ancak hatun değişmişti. Bana ağzının payını aldığını yanıma gelmenin salaklık olduğunu, bana olan negatif sözleri söyleyecek cümle bulamadığını söyledi. O gün öğleden sonra hatuna iki tane çiçek gönderdim. Gönlünü alacak sözler söyledim ve hatunla barıştık. Bu arada hatun bana akşam kahve içelim mi dedi, o gün beni yeni bir bulmuş ve taşınma hazırlıkları yapıyordum, hatuna bunu anlattım ve olmayacağını söyledim. ancak hatun pat diye “akşam konuşmamız gerektiğini bir haftadan bu yana olanları konuşmak istediğini, çiçekler hakkında konuşacağını söyledi.†Bende çiçekler hakkında ne konuşacağımızı sorunca “ benim bu çiçekleri almam sizde bir umut oluşturdu mu ben sizin üzülmenizi istemem konuşsak iyi olurdu ben seninle en son telefonda bazı şeylere netlik getirmiş ve pazartesi konuşalım demiştim o şekilde kaldı†dedi. Bende yeni evimi görmeye gideceğimi mesaiden sonra zamanımın olmadığını (doğrudur) ancak bir gün sonra yani Cuma günü isteği zamanda ve istediği sürede konuşabileceğimizi söyledim. (daha doğrusu mesajlaşıyoruz)
Ve olanlar oldu: Mesaiden sonra emlakçıya giderken mesaj attım çünkü bir önceki gün ile bugün arasında okyanus kadar fark vardı ve canım sıkılmıştı. Dün cennette bugün cehennemde ne iş anlamamıştım. Kendisine çiçekler ve umut oluşturdu mu diye olan cümlesini açıklamasını istedim ve bana telefon açtı, saatlerce konuştuk.
Özetle; (Burayı sonra yorumlara göre çok ayrıntılı de girebilirim çünkü bana geri dönüş bu ve ipuçları gizli) Benimle arkadaş olarak kalmak istediğini, arkadaş kalamayacaksak görüşmememiz gerektiğini, başka birisini sevdiğini, gelgitler yaşadığını, sıkıntıları olduğunu, artık iş arkadaşı olabileceğimizi, beni sosyal arkadaş olarak gördüğünü ancak artık bunun bile olmayacağını, başka birini severken benimle konuşamayacağını mesaj atmamamı akşamları telefon konuşması yapmayı kesmeyi, beni aslında bir arkadaş olarak çok sevdiğini, ancak bunun da olmayacağını, kendisinin bir şey hissetmediğini, bu böyleyken kendisinden hoşlanan bir erkek ile nasıl telefonla konuşacağını, kendinden uzaklaştırmak istediğini, beni üzmek istemediğni umutlandırmak istemediğini kırılmamı önlemek istediğini, bunun adını koymak istediğini artık iş arkadaşı olarak gördüğünü, beni kaybetmek istemediğini son noktayı koymak istediğini, arkadaş olarak kalacaksak arkadaş olarak kalacağımızı ama kalamayacaksak hiç görüşmeyelim†gibisinden saatlerce bağırarak söyledi. Bu arada emlakçı ile olan işim erken bitmişti ve hatun bunu anladı ve neden buluşmadığımızı sordu kısaca hatunun gözünde yalancı konumuna düştüm. Halbu ki emlakçıdan sonra başka işlerimi halledeyim demiştim çünkü bir gün sonra zaten buluşacaktık ancak hatun neden emlakçıdan sonra telefon açıp kendisini bir yere davet etmediğimi sordu. Ve en gıcığı ve amatörlüğü ise şurada yaptım; hatun bana kendisine aşık olup olmadığımı hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu bende evet dedim, bunun üzerine bana hangi arada aşık olduğunu bu kadar çabuk mu aşık olduğumu falan söyledi. Akabinde telefonumun şarjı bitince konuşma mecburen bitti. Eve geldiğimde şarja taktığımda mesaj attığını gördüm; mesajda benimle iş arkadaşlığımızın istersem devam edeceğini bunun dışında kesinlikle istemediğini söyledi.
Ne hallere düşmüştüm bende anlamadım, amatörlük üstüne amatörlük yapıyordum, uzun zamandır sakat olan bir futbolcu gibiydim antremansız maça çıkmıştım.
Hatun o saatten sonra mesajlarıma cevap vermiyor. İşyerinde mesajlaşma programından yazıyor ki bunu iş arkadaşlığı diye kastederek yaptığını düşünüyorum, bunun dışında bir şey yapmıyor msnden de silmiş durumda.
SONUÇ: Önümde iki seçenek var ya ilişkiye reset çekeceğim yahut ta hatunla yüzyüze oturup ben sana aşık olduğumu sanmıştım ancak değilmiş vs deyip tekrar eski arkadaş konumuma dönüp daha sonra fırsat kolllayacağım. İkisi de zor ancak ben hatunu istiyorum biliyorum sizler başka hatuna yönelin diyeceksiniz ancak ben bu hatunu istiyorum, hele hele bu saatten sonra iyice hırs yapmış durumdayım.
Not: Bir arkadaşım durumumuzu biliyor ve bana “senin dış görünüşünden dolayı olabilir, kendine çeki düzen ver kilo ver giyim kuşamına dikkat et ayrıca hatunun senden başka en az iki tane daha takıntısı da olabilir ve aranızda seçim yapmakta zorlanıyor olabilir ancak onlarda olmayan sende olabilir yani sen amirsin vs vs diye laf etti onu da yazayım dedim.
Not 2) Hatun yalancı kaba olduğumu iyice düşünmeye başladı.
Not 3) Hatunun hayatında gerçekten birisi olduğunu onu sevdiğini anlamış bulunmaktayım yoksa telefonla görüşmeyi kesmeyi istemezdi ve şunu düşünüyorum sanırım bu kişi ile de gelgit yaşıyor ve kavga ediyor, sanırım pazartesi salı kavga etti bana döndü sonra benden yüz bulamadım hoşuna gitmedim yani tekrar o şahsa döndü. Tahminim bu yönde.
Not 4) Sanırım hatun en baştan bu yana beni bir dost bir arkadaş bir kanka gibi gördü ancak kendisinden hoşlandığımında farkındaydı ve ben sanırım onun gözünde arkadaşlığı acaba sevgili olabilir miyize çevirdim, daha sonra da vazgeçti. çarşamba günü olanlar bunu gösteriyor galiba.
Olaylar bu yönde, bilmiyorum sadece \"ayağıma batan dikenlerin aradığım gülün habercisi olup olmadığını\" anlamak istiyorum belki de.
Uzun oldu ama olsun. Evet arkadaşlar yorumlarınızı alayım.
sen bu kadar uzun yazmışsın hepsini okudum bak ben de sana kısacık ve çok net yazıcam:
Bu hatun seni sevgili olarak falan istemiyor çok net
Gerçekten bahsettiği gibi bir ilişkisi varsa eğer karşı taraftan ilgi göremediğinde senin hoşlanıyorum vs.. sözlerin onun arayıpta bulamadığı şey ona istediğini vermiş oluyorsun bunu yapma.
Çok kötü sürüklemiş seni farkındayım bırakmak istemiyorsun tek geçilen haline getirmiş kendini gözünde.
Bu hatunla uğraştıkça sen yıpranırsın tamamen bırakmak senin için en iyisi.
Benim fikrimce bu sevgili olma aşamaları bu kadar çetrefilli olmamalı.
Bildiğin hatun entrika çeviriyor şu anda oyun onun kafasındaki gibi oynanıyor ve sen maalesef bi kaç sıfır geridesin.
Burdan maçı çevirmen zor ama gerçekten istiyorum diyosan eski yaptığın hataları yapma.
Mesela hoşlanıyor musun diye sorduğunda artık senin ne istediğini bilememen yüzünden soğudum diyebilirsin ve başka insanlar olduğunu, vaktini onlara harcamak istediğini söyle. Hatta aynen böyle söyle tepkisi ne olucak bakalım.
Senin için hayırlısı olur umarım