Alıntı:
AŞKTA ZAFER NASIL KAZANILIR ?
Kalbini etkileyenleri düşününce çekingen bir insan olduğunu farkettim. Bu özellik bir kentsoyluyu etkileyebilir, ama dünyadaki kadınlara başka silahlarla saldırmalısın... Sana kadınlar adına söylüyorum: Biraz sert bir dokunuşu çok fazla düşünceliliğe tercih etmeyecek hiç bir kadın yoktur. Erkekler acemice davranarak erdemin kazandırdığından daha fazla kalbi kaybederler. Bir sevgili ne kadar çekingenlik gösterirse onu teşvik etmek gururumuzu o kadar ilgilendirir; direncimiz için ne kadar saygı duyarsa ondan o kadar saygı bekleriz. Siz erkeklere memnuniyetle şunu söyleriz.\'\'Ah Tanrı aşkına bizi o kadar erdemli sanmayın; bizi çok fazla erdemli olmaya zorluyorsunuz\'\' Sürekli olarak kendimize sevilme izni verdiğimizi saklamaya çalışırız. Bir kadını yalnızca şiddet türlerine veya süprize teslim olduğunu söyleyecek bir pozisyona koy; onu hafife almadığına ikna et ve ben onun yerine cevap vereyim.. Biraz daha cesur olursan ikiniz de rahat edersiniz.
Aşık olan mantıklı bir adam çılgın gibi davranabilir, ama asla bir aptal gibi davranmamalıdır.