edit: En önemli noktayı unuttum arkadaşlar. Bir eleman kızın yanında beni gearlamaya çalışıyor. Elemanın ağzı laf yapıyor sayılır (en azından benden iyi). Ama bence eleman yapışkan davranışa doğru kayık gibi. Bu konuda neler yapabilirim?
Yazdırılabilir Görünüm
edit: En önemli noktayı unuttum arkadaşlar. Bir eleman kızın yanında beni gearlamaya çalışıyor. Elemanın ağzı laf yapıyor sayılır (en azından benden iyi). Ama bence eleman yapışkan davranışa doğru kayık gibi. Bu konuda neler yapabilirim?
Gaer meselesi başlı başına bir dünya...
Sana tavsiyem rakiplerle mücadeleden önce kendinle mücadele et eksiklerini kapatmaya,kendine bişeyler katmaya bak.
Rakiplerinle arandaki mücadelende en iyi ilerlemeyi bu şekilde sağlarsın.
bu elemanlandan çene bakımı dışında çok çok üstünüm. bir kere eleman tutartsız biri her gördüğüne yazıyor. kızla yeni tanışmış olmasına rağmen sürekli mesaj filan atıyor. Acaba mücadeleye mi girsem yoksa elemanı direk yok mu saysam anlamadım?
gear lara cevap verme ve hazır cevaplılık konusunda yapılacak şey kitap okumaktı yanlış hatırlamıyosam forumda okumuştum
Gaerle mücadeleye hem gir hemde girme yani alttan alttan manipüle et.
Gaerin önce götünü kaldır sonra bırak kendi düşsün ne kadar yüksekten düşerse o kadar çok zarar alır.
Hacivan yazan:
götünü nasıl kaldırayım biraz açar mısın tam anlayamadım.Alıntı:
Gaerle mücadeleye hem gir hemde girme yani alttan alttan manipüle et.
Gaerin önce götünü kaldır sonra bırak kendi düşsün ne kadar yüksekten düşerse o kadar çok zarar alır.
mesela ben bir örnek veriyim çok yaparım bunu
ben:ya zaten x iradesi yüksek bir insan istediği zaman sigarayı bırakabilir bağımlı deği.
x:ya evet ben zaten bağımlı değilim.(güler filan bi mutluluk hali)
ben:bok bağımlı değilsin(beden dilinle de iyi yansıtmalısın)
gaer\'e,olduğundan fazlasını hissettirmelisin mesela;
başından geçen sıradan bir olayı anlatır abartırsın,çok basit bir espri yapar sen beklenmedik şekilde olumlu bir tepki verirsin vs. vs. bu onun ruh halini bozar
ben ne anlatıyorum böyle ya anla işte dostum :laugh:
:D anladım anladım. E malum durumdan ötürü pazartesiye kadar kızı göremeyeceğim. Artık tüm bu tavsiyeleri pazartesi uygulamaya çalışacam. umarım ilk oyunumda başarılı olurum. tavsiyeleriniz için teşekkürler.
başarılı olmaman için hiçbir neden yok iste yeter :)