taş yazan:
Alıntı:
lazzy cemiyetin anayasasını okumamışsın.
o anayasada joker der ki
Evli kadınla oyun olmaz
kızlık alınmaz
Bunun dışında kadının olduğu her yerde oyun vardır.
niye benim çok sevebileceğim birisiyle diğeri benden önce tanıştı, çıktı diye o kızı çizeceğim ki.
evet bende anayasaya her kelimesiyle katılıyorum, evliyle işim olmaz, bekaret bozmam, kimsenin vebalini almam, kimseye tutmayacagım sözler vermem, ayrıca benim bildiğim(tanıdığım demiyorum kişiyi bilmem yeterli) insanların exleriylede işim olmaz tüm piliç muhabbetide budur..
herkes sex anlamış durumu ben sexten bahsetmiyorum bir ilişkiden bahsediyorum..içinde sex olur olmaz o tamamen kişilerin kendi tutum ve kararlarıdır.
Alıntı:
BU yazı. Ölümüne bekaret şakşakçılığı kokuyor.
umarım inanaırsın ama yazarken 1 kere dahi aklıma bekaret gelmedi.. black dedikten sonra uyandım ama durumun bekaretle uzaktan yakından alaksı yok..
ben sadece bildiğim bir çiftin..ki kızla muhabettim varki kendimi unutturmama durumu söz konusu..onun erkek arkadaşıyla cilveleşmelerine oynaşmalarına bakarak nasıl ben milletin önünde cilveleştiğimle evde bişeyler yapıyosam onlarında yaptığını bilerek içim almaz yapamam diyorum..zaten belirttim butun birisi olmasa bende kimin yediğini görmesem kalan piliç ziyadesiyle doyurucu olur ...
Alıntı:
yazı dili ve anlatım çok güzel lakin
içerik benim için hiç tatmin edici değil.
açmısın kardeşim
pilicin 2 butu var.. birini de sen yaa
biraz paylaşımcı olmak lazım..
üstelik tavuk balık kelle, bunlar yenir elle..
adam elini yıkaşmışsa, ne olacak ki..
koca tavukla benim bildiğim 4 kişi rahat doyar.
herkes açgölükük yapmaz her yeri mıncıklamazsa..
bölersin 4 e olur biter
bir piliçle 4 kişi mutlu oluruz..
bak birde böyle anlatımı var o işin
haklısın bencede..ama tavuğun dörde ayrılması soğanların doğranması gözümün önünde değil mutfakta olmalı ..
ve aynı tabaktan değil prosiyonum kendi tabağımda olması şartıyla..
----
Alıntı:
gel gelelim ..
piliç benzetmesine hem senin anlattığın hemde benim anlattığım şekilde tamamen karşıyım.
konu bir piliç ve onu salyalar akıtarak yemek değil zira.
konu bekaret şakşakçılığı da değil..
bencede...
Alıntı:
Konu bilardo masası..
kızın sevgili varsa kenarda bekleyeceksin..
beklerken unutturma kendini sadece bu kadar basit..
ecnebi pua forumlarında \"boyfriend destroyer\" dedikleri bir hadise var mesela ..
mealen erkek arkadaşı tahrip etme mahvetme..
kısaca kızı sevgilisnden ayorma bölümü..
benim sistemimde bunlar yok..
sevgilis varsa elleme..
sıraya yazıl bekle...
sıra sana gelirse oynarsın
sıra sana gelmeden mekan kapanırsa
yapacak birşey yok...
boyfriend destroyer zaten yakışmazda bile bile de beklenmez be üstad..7 milyar olmuş nufus ..
tüm cümlelerimi gerçekten değer vereceğim gezip tozup eğlenip bişeyler paylaşacagım bir insan için yazdım..
yoksa bende biliyorum pilicin 2 yeri yenir (derisiyle-gerisi)