Cvp:Arıza Hatun Tanımlama Merkezi
O gün silvershadowla da bu konunun üstünden az da olsa geçtik.
Bir kadın yeni birlikte olduğu bir erkekle o kadar değişebiliyor ki tanıyamıyorsun bile. Asla yapmaz diye tahmin ettiğin şeyleri dahi yapabiliyor. Bunun örneklerini bizzat deneyimledim.
Bu konuda Spie dostumun çok güzel bir sözü var.
\"Metali metale vurursan farklı, tahtaya vurursan farklı ses verir. \"
Her insanın olduğu gibi her malzemenin de farklı özellikleri var ve her malzeme karşısındaki malzemeye göre reaksiyon gösteriyor. Ya gürültü çıkartıyor ya da hoş bir eda ile tınılıyor.
Yorumlar aklıma şu atasözünü getirdi:
\"İğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır\"
Şunu fark ettim.
İçsel oyun denen zımbırtı her boku kadına atmak değil.
Açılışı yaptım reddedildim!
Bir kere de kabul etse ya insan.
Ben malım arkadaş!
Ben hata yaptım.
Aynı hatayı 23674523764523 defa yaptım hemde.
O zaman sorun kadında!
Neden yapılan her hata kadında aranıyor ki ?
Bizlerde zıçıyoruz.
Kadın neden trip atıyor?
Kadın neden olur olmaz tepkiler veriyor?
Kadınların gazı var freni yoktu hani, hani biz frenliyrduk.
Hani nerde arıza kadın?
Ciddi ciddi kadınların melek! olduğunu onların ayarlarını bizlerin bozduğunu düşünüyorum şu sıralar.
Düşününce haklıyım da aq.
yorumların hepsi çok güzel. yazacaklarımın bir önemi var mı bilmiyorum.
Bence bir kadın, erkeğine göre davranıyor. ilişkisi yürüsün istiyorsa kuzu, melek.. yok ilişki umrunda değilse veya adam kontrolü altındaysa ( tasmayı geçirmişse ) bir şeytana dönüşebiliyor.
tabi bu kadar kötü olmasalarda aksi, huysuz, senin istemediğin şeyleri ısrarla yapan kadın modeli böyle ilişkilerde ortaya çıkıyor.
[right]Arkadaşlar işten kafam zikik bir vaziyette şu an. ama bu yazdıklarım son derece mantıklı şeyler onu bilin. Herkesin yorumu kendince haklı. Wonderın yorumu genelde olduğu gibi kısa ve öz olmuş. Artık kısmetiniz varsa doğru kadını buldunuz diyelim. En azından doğru kişi olduğuna inandığınız kişiyi.e yani mükemmel insan olmadığına göre onu otuyla, bokuyla, her haltıyla kabul edeceksiniz.
İşin sırrı biraz taviz de; biraz da liderliği kadına bırakmış izlenimi vermekte. Bakın izlenim diyorum. Gemi eline verirseniz hatunun kurtulması zordur.Hatta alışkanlık yapabilir:)) Psikolojik olarak onu daha çok; kendinizi daha az kandırın derim. Ha derseniz hatun da çok salak değil sizin frekansı yakaladı. o zaman buyrun şenliğe... kıyamet de kopar. mutluluktan da uçabilirsiniz...
Arıza hatun kimdir. Arızalığını hissettirip, karşısındaki erkeğin buna boyun eğmesinden hoşlanan hatundur.Bence...Tabi tanımlamalar çoğaltılabilir.
Bu arada tariz buraya yazılan her şeyin bir önemi olabilir. yorumum da senden de ilham aldım.Lütfen küçümseme[/center]yelim kendimizi. B) [/right]
tanımlamakla uğraşmayacaksınız qardaşlarımm olmamışşşş cık cık cık...
Siktirrrrrrrrrrrrrrrrrr git demek gibisi mi var beeee .Ohhh
Baktın sana göree çok zeki ama sen onu ariza olarak görüyorsun veya sen arızasın o normal veyaa neyse işte;
Özetle ;
Siktiri çekin gitsin :woohoo:
sikkttteeerrr
aga bi kız arkadaşım vardı 5-6 yıl önce 3 yıl beraberdik.
her şey iyi güzel melek gibi kızdı amk. sonra sağlam bi aşık oldu bana acayip kıskanmalar tripler fln. resmen boğmaya başladı artık.
e tabi ben de seviyodum kızı ayrılması zor oldu ama, sağlam oturup düşündükten sonra baktın olcağı yok ayrıldım.
bir de arkadaşımın başına gelen daha kötü o kız da başta iyiydi sonra sokakta bu çocuk beni bozdu diye bağırıyodu polisleri fln etrafına toplayıp olay çıkartıyordu kancık karı.
bazen ne kadar iyi gözlemci olsan da arızalaşıcak karıyı tanıyamıyosun amk.