Cvp:Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
yeterli bigiler alınmış olup rapor bölümüne geçmek farz olmuştur.
İlişki 4,5 sene olmuş. ( 2 dene 4 yıllık ilişki yaşamış bir adamım )
İlişkinin normal ömrü 3 yıldır. 3 yıl sonra aşk sevgi tutuku yarrak krek biter ilişki rutine biner.
ilgi giderek azalır. kadın hayaller kurar. hayallere inanır.
fallar baktırır hep kısmetler paralar için..
kadına hayal kurdurmak ve kahve falı makalelerimde bu konuya değindim.
1 yılda ilişkinin sancısı sürer 4 yıl sonra ilişki artık aslında sonu gelmiştir.
kızın yaşı olmuş 28..
BKZ: evlilik sensörü
4,5 yıllık ilişkisi var. Kendisi işe girmiş çalışıyor, sevgilisi işe girmiş çalışıyor. Askerliğini yapmış
yaşlar kemale ermiş.
evlenmeleri için ne gibi bir engel var ?
CEVAP: HİÇ BİR ENGEL YOK...
Konu net : EVLİLİK..
Şimdi önünde sadece 2 seçenek var.
yakın zamanda güzel bir evlilik teklifi eder. söz nişan olayına girersin yavaş yavaş..
ya da evlilik lafını ağzına almazsın. Dolanırsın , kıvırısın.
3-5 ay içerisinde kadın senin evlenmeyeceğini anlar ve seni terk eder.
3. bir seçenek istersen maalesef yok sevgili kardeşim.
zaman bunu getirmiş..
4,5 sene ve evlenmek için hazır olan tüm şartlar.
evlen demem, evlenme de demem. Bu sadece senin seçimin olacak.
ama son makasa geldin..
ya evlilik rayına girecek bu ilişki
ya ayrılık...
Ben biraz yüzeysel girmişim konuya :)
üstat biz evlenme mevzularını geçtik çoktan hatta söz bile kesildi(yaklaşık 1 ay önce) alyans var parmağımda :)
Benim çözemediğim problemler
1)Beni aşırı derecede eleştirmesi
Örn1:
İşten dönmüşüm saat akşamın 8 i olmuş evde buluşmak için telefonlaşmışız. 3-4 gündür görüşmemişiz
Kapıdan içeri girer girmez ayakkabılığa bakıp bu ayakkabılık süs diyemi konmuş (ben direk girip kapının kenarına çıkarıveriyorum)
şimdi benim beklediğim bu değil sende taktir edersin bir güleryüz tatlı dil vs..
Örn2:Bir oyun oynuyorum \'yinemi o aptal oyunu oynuyorsun\' gibi
2)Bazı bencil davranışlar;
Örn:Televizyon izliyoruz birşeyi açmış izliyorum yanıma oturup sormadan etmeden çaat diye kanalı değiştirip dizi açıyor
3)Yatakta odunla sevişsem tepki verir kendisi put gibi yatıyor
eskiden bu durumlar böyle değildi.değişen körleşen törpülenen birşeyler var adını koyamıyorum
Şimdi baktığın zaman bir insan bu hale kolay kolay gelemez. Bendede bir arıza var ama diyorumya konumlayamıyorum veya nerde hata yapıyorum bulamıyorum.
Artık onu eskisi kadar arzulamıyorsun, o bunu hissediyor...
Kadınlar hisseder diyoruz ya hep, işte erkek daha az arzulayınca \"seni seviyorumu\" da \"ilgi göstergeleri\" de \"vücut dil\"i de zayıflıyor farkında olmadan...
sen beni eskisi kadar sevmiyorsunun altında yatan cinsel çekimin azalmış olması bana göre..
eğer sevgilini ilk günkü gibi arzuladığını hissetseydi davranışları farklı olurdu diye düşünüyorum...
ayrıca sevgiline karşı duygularını bilmiyoruz tabi ama otobandan önceki son çıkışa yaklaşmışsın gibi dostum....
Babacım mesele aslında hata değil. Meselenin özü ilişkinin süresi.
Bu kadın hakları denen şey kadınların götünü gereksiz yere kaldırdı.
Ne cep telefonuna, ne laptopa, ne bilgisayara, ne lcd ye ne de arabamıza hiç bir zaman ilk günlerde verdiğimiz kıymeti vermeyiz.
bir süre sonra eskir. Sorun çıkarmaya başlar. Hatta değiştirmek isteriz.
İnsanın ikili ilişkilerinde de durum böyledir hele ki erkek için.
Erkek tek eşli değil tabiatı gereği. Çok kadın istiyor. Kadınları feth etmek istiyor.
Kadın öyle değil. Kadın evini koruyacak , çocuğuna bakacak bir adam istiyor.
insanlarda heyecan kalmamış.
Söz yüzklerini taktınız ama..
evlenme teklifini nasıl yaptın??
Pırlantası nasıl ?
yoksa pırlanta almadın mı?
ya da kaç senedir beraberiz e artık evlenelim mi dedin ?
janti bir şeyler yaptıysan o gece çok iyi sevişmiş olması gerekir..
artık bedenler birbine alışmış. muhakkak eskisi gibi değil..
sen de erkek olduğun için gaz istiyorsun gaz almayınca da canım cicim balım diyemiyorsun. buda başka bir kartopu etkisi..
şimdi..
evlilk dedim ya sana hani mesele evlik..
eveet bu açıklamalardan sonra da yine sorun \"evlilik\" diyorum.
Bak şimdi..
sen artık onun sevgilisi değilsin....
sen artık onun koca adayısın.
beyin evliliği sorguluyor, o artık evin hanımı rolüne alıştırıyor kendini...
\"evlendiğimizde ayakkabıları burada mı çıkaracak\"
ben bu adamla evleniyorum ama alışkanlık mı ??
evlendiğimiz de de bu adam bu aptal oyunları mı oynayacak ?
bu ve benzer soruları soruyor..
BU joker 34 yaşına kadar neden evlenmedi sanıorsun.??
çünkü bu döngü öböyle..
evlenince de artarak devam edecek..
bunu bil..
30 oluyor hatun...
çocuk çocuk diye bağırıyor bünye...
Kıldanadam merhaba. aramıza hoşgeldin.
Şu andaki ilişkinin öyle kötü olmadığını ama eskisi gibi de olmadığını anlıyorum.
4-5 yıl, bir ilişki için epey bir zaman. Kız arkadaşının yakın çevresi, ailesi, dostları nasıl insanlar? İlişkinizi sorguluyor ve ayrılmanızı istiyor olabilirler. Mesele ikinizin arasında gibi görünebilir ama sorunun ikinizin dışındaki insanlardan kaynaklanma ihtimali de mevcut.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla, kız arkadaşına son derece iyi davrandığını düşünüyorum ve senden kaynaklanan bir hata olmadığını varsayıyorum.
Ama son zamanlarda işine daha çok zaman ayırıyor ve ihmal ediyor musun yine bir düşün istersen.
JoKeR yazan:
Alıntı:
evlenme teklifini nasıl yaptın??
Pırlantası nasıl ?
yoksa pırlanta almadın mı?
ya da kaç senedir beraberiz e artık evlenelim mi dedin ?
janti bir şeyler yaptıysan o gece çok iyi sevişmiş olması gerekir..
artık bedenler birbine alışmış. muhakkak eskisi gibi değil..
sen de erkek olduğun için gaz istiyorsun gaz almayınca da canım cicim balım diyemiyorsun. buda başka bir kartopu etkisi..
güzel bir evlenme teklifi yaptım daha güzelini yapmak isterdim. Pırlanta olmasada savoroski taşlı yüzük aldım çok beğendi gözleri doldu.aptallaştı ne diyeceğini bilemedi.dediğin gibi akşamında meyvesini güzel yedim.
aynen dediğin gibi ben gaz istiyorum belkide başkalarından daha çok ihtiyacım var ama o durum eksik hemde baya...
hatta senin makaleleri okuduktan sonra laf arasında yeri geldi aynısını sattım ona \'kadınlar ilgiyle erkekler gazla çalışır\'
diye bana göndermemi yapıyosun dedi. İhtiyacın varmı göndermelerime varsa ihtiyacın herzaman yapabilirim dedim gülüştük
tariz yazan:
Alıntı:
Kıldanadam merhaba. aramıza hoşgeldin.
Şu andaki ilişkinin öyle kötü olmadığını ama eskisi gibi de olmadığını anlıyorum.
4-5 yıl, bir ilişki için epey bir zaman. Kız arkadaşının yakın çevresi, ailesi, dostları nasıl insanlar? İlişkinizi sorguluyor ve ayrılmanızı istiyor olabilirler. Mesele ikinizin arasında gibi görünebilir ama sorunun ikinizin dışındaki insanlardan kaynaklanma ihtimali de mevcut.
Yazdıklarından anladığım kadarıyla, kız arkadaşına son derece iyi davrandığını düşünüyorum ve senden kaynaklanan bir hata olmadığını varsayıyorum.
Ama son zamanlarda işine daha çok zaman ayırıyor ve ihmal ediyor musun yine bir düşün istersen.
yok paşam ailesi akrabaları ve dostlarıyla aram iyi
şimdiye kadarki yaptığımız istişareler benim daha sağlıklı ve çok yönlü düşünmemi sağladı.
hatta evlenmekten korktuğumu bile kendimeyeni itiraf ettim
ama sanırım aşacağım bazı şeyleri zamanla inş.
sağol hoşbuldum.
Ben yorum yaparken o sırada Jokerin yazdıklarını görmemişim. Görsem yazmazdım :)
Yazılanlara kelimesi kelimesine katılıyorum. 2-3 kez oku. bence sende öyle olduğunu biliyorsundur. ve eğer bu problemi ben yazıyor olsaydım. Sen de benzer yorumlar yapacaktın eminim.