evet bugün gördüğüm gibi oyunun ötesinde bi aşk bir ilişki yok.
sosyal dinamikler var. algılar var. değerler var. ihtiyaçlar var.
bulan beri gelsin. ama aşk yok.
o halde, hayatımız oyun olsun.
içim acıyarak yazarım;
şuradaki \"tek geçilenden\" (joker ;)) sonra
http://www.puacemiyeti.com/index.php...mak-.html#4582
2 yıl önceden tanışıp yazıldığım
online oyunla süpriz gibi kucağıma gelen bir 8 numara. nc, kc, fc
hayatımın \"!\" aşkı :D
bttf yazan:
Alıntı:
mokoko
sana tek bişey sorucam:
kız şuan ki mokoko birlikte olduğu hayatından memnun mu yani huzur buluyor mu yani eğleniyor mu???
geniş (!) tecrübem kadarıyla söyleyeyim, kızlar huzur istemez.trajedi ister. mesafede işe bunu katar özlersin, merak edersin, kıskanırsın vs. trajedi boldur da aksiyon yoktur.anca yanına gittiğinde.görüp te bilmezden geldiğim bi gerçek var. mesafe olmasa bu ilişki 10 ay yaşamazdı
yeni bi sene yeni bir dönem tabi.eski filmin devamı mı yeni bir filim mi çevirmeli. aksiyon istendiği kesin de. ya trajediyi bulamazsa. trajedi yıpratır hem. ama hayattır.
hedefteki sonuç ==>
senin kadar kimseyi sevmedim. sevmiyeceğim. hayatımdaki en önemli erkeksin.ama mesafe ...
ben sevdiğimi yanımda isterim.
bitmesi gerek. birimiz mantığını dinlemeli.
oyunla tanıştığımda hiç fark etmediğim şeyleri algılar oldum.
sonra oyunun bunları manüple etmek olduğunu düşündüm.
gerçekte işler farklıydı diye düşünürdüm.dünya bu kadar basit, sistematik, öğrenilebilir biyer olamaz.insanları birbirine bağlayan başka bişey vardır. aşk gibi, evlilik gibi göklerden inen kutsal şeyler falan.(jokerin niye dinlerle ilgili örnek verdiği çakozlanır. saygılar)
yok lan öyle bişey.
kitapta bahsedilen. çiftleşme için seçilim süreçleri yaşayan sosyal biyolojik varlıklarız. gerçek bu.
oynamıyom ya ben diye basıp gitme lüksün yok.
e o zaman,
esas adam olmak isterim. esaslı adam olmam gerek.
pualığı öğrenip kız tavlarım ama pua olmadan ilişki yürütemem.
Alıntı:
1- Uzaktan ilişki yakın zamanda evilik varsa yürür. 3-5 sene uzaktan ilişki yürütemezsin. sen uzaktaki ilişkiyi yürütürken başka karılara takılyorsun. o halde hatunda ya başka heriflere takılacak ya da seni bırakacak ki kadınlar genelde ikincisini tercih ederler. ( evlenilecek yağlı bir kapı değilsen)
ben başka karılara takılmam. ne kendime ne karşımdakine reva görürüm. ha o zorlandığını ve yaptığı yanlışları anlatırdı. yediği haltları bilemezsin tabi.dürüstlük oyunları, şüphe adamın ruhunu kemirir bundanda acayip hasta bi zevk alırsın. 3 yıl sonra evlenelim falan yaptı, cesaret etti yani buna :D . ne kadar yağlı bi kapıyım :D
Alıntı:
2- İlişkiler insanlara benzerler, doğarlar , büyürler, olgunlaşırlar, yaşlanırlar, hastanırlar ve ölürler. Her ilişkinin bir ömrü vardır.
işte bunu kabul etmem zaman alıcak.çok acı be hocam.çok mu filim izlemişim zamanında :( bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var?
Alıntı:
3-
Sen benle kal nolur diyosun. Sen benim tek geçilenimsin diyosun
bunları dediğin zaman kaybedeceksin ve bunu öğrenmelisin. Deme sakın demiyorum. Ben de dedim ve diyeceğim belki.
bunu zaten dememem gerektiğini bile bile söyledim. belki anlar diye.şimdi küt etti ki oyun mezarda biter. ama bi kozum daha var kullanmayı kendime yakıştıramadığım. hayırlısı.
üstadım, cemiyetim; yanlış anladığım, anlamadığım, bilmem gereken ne varsa bekliyorum yorumlarınızı.
saygılar. sevgiler.