Benim anlamadığım ebruyla nie çıkmış eve :huh: kız arkadaşımıymış?.AQ ben evde bir kız varken rahat edemezdim :woohoo:
Yazdırılabilir Görünüm
Benim anlamadığım ebruyla nie çıkmış eve :huh: kız arkadaşımıymış?.AQ ben evde bir kız varken rahat edemezdim :woohoo:
cırcır yazan:
yazan muhtemelen kız :laugh:Alıntı:
Rasputin yazan:
abaza beyni biraz değişik çalışıyor :woohoo: :laugh: :laugh:Alıntı:
cırcır yazan:
cırcır yazan:
Alıntı:
Rasputin yazan:
abaza beyni biraz değişik çalışıyor :woohoo: :laugh: :laugh:Alıntı:
cırcır yazan:
Yazan erkek sanki ya bende öle bir his uyandırdı..
Mantıklı tek ihtimal herifin aseksüel olması :woohoo:
secret yazan:
Verilmek istenen mesaj şu:Alıntı:
güzel yazı paylaştığın için saol ama başlıkla tamamen alakasız :) millet okusun diye yazmışsın haha
Güzel götü olan muhteşem güzel ebrunun böyle bir karakteri ve annesi olabilir.
Göt ve güzellik her şey değildir.
Anlamayana ben ne diim
o kadarını bizde anladık ama orjinalde yazar götü hakkında bilgi vermemiş onu diyorum.bi tek ben ince düşünüyorum aranızda anladım saolun.
Burda anlatılmak istenen:
Eğer bir insan yaşını başını almış sosyal ortamda nasıl davranacağını bilmiyorsa
Feleğin çemberinden azda olsa geçmemişse
Okumakla adam olunmayacağını öğrenememişse
Kendi çıkarları için başka insanları hiçe sayıyorsa
Bir birey olduğunun farkında değilse
Allahın verdiği en önemli şeyi beyni gram kullanmıyorsa
İnsanları kazandıkları paraya göre sınıflandırıyorsa
uzak durunuz yoksa sizide çevresindeki işe yaraaz insanlara dahil edebilir...
secret yazan:
Alıntı:
o kadarını bizde anladık ama orjinalde yazar götü hakkında bilgi vermemiş onu diyorum.bi tek ben ince düşünüyorum aranızda anladım saolun.
şu mesajlara baaak, sonra niye olmuyor bu site bi sik öğretmiyor diye çırpınana baak
yine de iyisin secret :)
ben o dediğin tarzda bir şey sölemedim . senden daha ince düşündüğüm konusunda itirazın mı var ? neye göre . ince düşünmek derken bunu kastediyorum,bi kere de ne dediğimi anlayın bi mesajda.o bahsettiğin konu da yazdığım onca mesajdan anladığın \"bu site bi şey öretmior\" olarak anlamışsın.sen kalın düşünüosun bu yüzden .ben napabilirim :dry:
yok secretim sen en incesini düşünürsün şüphesiz deAlıntı:
ben o dediğin tarzda bir şey sölemedim . senden daha ince düşündüğüm konusunda itirazın mı var ? neye göre . ince düşünmek derken bunu kastediyorum,bi kere de ne dediğimi anlayın bi mesajda.o bahsettiğin konu da yazdığım onca mesajdan anladığın \"bu site bi şey öretmior\" olarak anlamışsın.sen kalın düşünüosun bu yüzden .ben napabilirim
sahayı biz bulucaz
22 adamı biz bulucaz
topu biz bulucaz
karıyı sen düdükliyicen
en ince kısmı sana kalmış gerçekten :)
(o topicten çıkardıklarım)