Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
Yok kaşar tipte değil 38 yaşlarında hiç evlenmemiş :)Amacım kendime uyan birisiyle sevgili olmak yoksa benden büyük bir insanla heleki 15 yaş farka olan bir insanla pek işim olmaz :)
Dediğim gibi artık pazartesi uygulamaya geçeceğim.Kartpostallara günlük yazıyorum fakat araya kızıda sıkıştırıyorum önce bir kahve içmeye ikna etmem lazım orda bir kaç kartpostalı ona vereceğim.
Maksadım cekiciliği öldürmeden bu tanışma işini bitirmek yoksa ya Allah deyip direkte açılırım :D oyun hoşuma gitti kuralına göre oynayalım dedim bende...
emreege21 yazan:
Alıntı:
Yok kaşar tipte değil 38 yaşlarında hiç evlenmemiş :)Amacım kendime uyan birisiyle sevgili olmak yoksa benden büyük bir insanla heleki 15 yaş farka olan bir insanla pek işim olmaz :)
Dediğim gibi artık pazartesi uygulamaya geçeceğim.Kartpostallara günlük yazıyorum fakat araya kızıda sıkıştırıyorum önce bir kahve içmeye ikna etmem lazım orda bir kaç kartpostalı ona vereceğim.
Maksadım cekiciliği öldürmeden bu tanışma işini bitirmek yoksa ya Allah deyip direkte açılırım :D oyun hoşuma gitti kuralına göre oynayalım dedim bende...
ben sana böyle mi dedim. :dry:
bak o abla senin kaderin. ona yakalanırsan bitersin...
ben ne dedim sana sen ne yapıyorsun..
emreege21 yazan:
Alıntı:
Bu kadar yaş farki varken yani pek uygun olmaz. kadında istemiyordur muhtemelen.
iyimser yönden bakarsak ( çok da iyimser olma :) )
sanırım kızla ilgilendiğini anladı. bu bayana güven verirsen. eğer anlamadıysa kızla ilgilendiğini ona bir şekilde ima edersen veya söylersen sana kesin yardım edecektir. o zaman başka yardıma, taktiğe hiç ihtiyacın kalmaz. kartpostallara da ihtiyacın kalmaz.
Aynı gün direkte açılabilirdin ama böyle yapman güzel olmuş. ona yaklaşan diğer erkeklerden farkını gösterdin. şansını artırdın ( ya da öyle umuyorum )
Bu iş olsun ya da olmasın ileride hatırlanacak güzel bir anı olacak. umarım bu kızla beraber hatırlarsınız.
BOL ŞANS..:)
JoKeR yazan:
Alıntı:
emreege21 yazan:
ben sana böyle mi dedim. :dry:
bak o abla senin kaderin. ona yakalanırsan bitersin...
ben ne dedim sana sen ne yapıyorsun..
Abovv! Joker ne demişti? Jokerin dediğini yapmayıpta soruyorsan hata yapmak üzeresin dikkat et.
Joker bana ikisinede full şarj yapacaksın önce ablayla muhabbeti ilerletip sonra kızla fazla muhabbet etmeden ismini öğreneceksin ve kızı dışarda görünce kapiş yapacaksın dedi :)
Ablayı şarjladımda kızı unuttum :( cumartesi günü akşam kartpostal alcam bu sefer durumu kurtarıcam.Onun hayatının neşesi olcam :)
Tamam şimdi oldu :)
emreege21 yazan:
Alıntı:
Joker bana ikisinede full şarj yapacaksın önce ablayla muhabbeti ilerletip sonra kızla fazla muhabbet etmeden ismini öğreneceksin ve kızı dışarda görünce kapiş yapacaksın dedi :)
Ablayı şarjladımda kızı unuttum :( cumartesi günü akşam kartpostal alcam bu sefer durumu kurtarıcam.Onun hayatının neşesi olcam :)
Tamam şimdi oldu :)
En önemli şey unutulur mu ya :)
yok sen halledecen bu işi. ben adım gibi eminim. hadi bakalım. pazartesiye bişey kalmadı.
Kırtasiye küçük mekandır ne yapsan dikkat çekersin. Bu taktikle nereye kadar ilerlenir bilmiyorum. Ne yapacağınızı da merak ediyorum tabi.
Ama bana öyle geliyorki, bir gün ya sıkılacaksın çünkü dükkandakilerin sana olan bakışı değişecek ya da dükkan kapandığında kızı yalnız yakalayıp derdini anlatacaksın.
Böyle uzun hikayeler sıkıcı gelmiştir hep bana bence bir an önce kızı yalnız yakala, olacağı varsa olur zaten.
Ahhh Mr bende istiyorum yalnız yakalayabilirmiyim diyede sıkıntı şurda,bu kız o ablayla aynı binada oturuyor sabahları ikisi birlikte geliyorlar dün akşam gözlemledim yine birlikte gidiyorlar.Kızı bir kaç sefer dışarda gördüm tek başına.
Sıkıntı burda işte Cumartesi ikisinede full şarj yapıp kızında ismini öğrendikten sonra kızı yalnız yakalamaya bakcam olay bu :)
Evet gençler bugün baya iyiydi muhabbetimiz.
Abla olayı tamamdır diye düşünüyorum,hem kıza hem ablaya full şarj yaptım.Kızda bu gün sordu \'\' neden 10 tane almak yerine tek tek alıyorsunki \'\' dj arkadaşımın bana verdiği hikayeyi anlattım hoşlarına gitti :) ve tırnak ile soru sordum ikiside bizim ilgi alanımız değil dedi ama yardımcı oldular avonun felan kataloglarından baktılar..
Kızın ismini öğrendim biliyordum ama kendisi söylemesi daha iyi oldu.
Joker metod tuttu artık kendisini tek yakalayıp güzel bir açılış yapıp kahveye ikna etmem lazım.
Fakat kafama takılan bir soru var kartpostal almaya devam ediyimmi?
Arkadaşlar kızı yalnız yakalayana kadar kartpostal almaya devam ediyimmi?