İşte sistem budur. Bunu anlayan cemiyeti doğru alamış demektir. :)Alıntı:
ah keşke garanti bi yöntem olsa. ah keşke bunu yaptığım her kadın bana aşık olsa...
bu sadece şansını yükseltir!
Yazdırılabilir Görünüm
İşte sistem budur. Bunu anlayan cemiyeti doğru alamış demektir. :)Alıntı:
ah keşke garanti bi yöntem olsa. ah keşke bunu yaptığım her kadın bana aşık olsa...
bu sadece şansını yükseltir!
Bayıldım! +
Hedefin tepkilerini her zamankinden iyi gözlemlemek lazım gelir diye düşündüm.
Lakin uç sonuçlar elde edilecek bir taktik gibi duruyor.
Ya Kiss Close vb,
yada hedefin çekip gitmesi vb...
Ashille harika bir yazı,teori ve paylaşım.Yeşil yeşil olan butona bastım zevkle,memnuniyetle.
Kadınlar normalde asla yüz vermeyecekleri erkeklerle bile sevgili olurlar duygu yoğunluğu yaşadıkları anlarda.Aşırı sevinç,korku,heyecan vs. bu duruma yol açar,lakin bir şey daha vardır bu durumun nedeni.
Özgüven,
Kadın yalnız kaldığında,sıkıldığında kendini kötü hissetmeye başlar ve kendini kötü hisseden bir insan ister istemez özgüven konusunda da bir kayıp yaşar,o süreçte.Özgüven düştükçe beklentilerde azalır.Ve normal şartlarda burun kıvırdığı,kıvıracağı insanlar çekici gelmeye başlar ve gerçek bir fatih kale surlarının zayıfladğı bu anda taaruz\'a geçer :))
Roger Dodger\'da geçiyordu,
Gecenin ilerleyen saatlerinde insanlar yorulur,sarhoş olurlar ve beklentiler düşmeye başlar.Partinin başında sana bakmayan hatun,gecenin sonunda kollarına atılmaya hazırdır.
Gerçek bir avcı sabırla bekler avını en zayıf olduğu anda harekete geçer.
teori harika ben napıyorum mesela
Yalnız hissetmesin hatun kendini,özel olduğunu farklı olduğunu hissetsin,bir an olsun yalnızlık çekmesin.Diye diye hatuna ilgi gösteriyorum bir prensesmişçesine davranıyorum ona ve o bana neymişim gibi davranıyor ?
Gel geldiğinde gelen,git dediğinde giden bir köleymişçesine..
Prenseslere Prens olduğumuz hatırlatmak gerek,hatırlatmazsak şayet bir köleden farkımız kalmaz,onların gözünde..
Ne yazık ki ademoğlu,kadir kıymet bilmiyor :((
Kanat nedir Joker Reis?