Cvp:Kadın-erkek iliskileri-aldatma-ureme-durstluk ve bir cok konu uzerine MSN kaydı
MrCavalli yazan:
Alıntı:
Wonder Women yazan:
Alıntı:
en çok da birşeye güldüm. bir ardakaşımız sevgilisi ile bir anlaşma yapmış. güya kız demiş ki, bizim cinsel hayatımız olmayacak o yüzden gidip başkaları ile sevişebilirsin yeterki kalbin ben de olsun;)
Daha toy diyebilirim kendim için bu konuda :) düşe kalka hata yapa yapa neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğreniceğim kanaatindeyim. Okuyarak pratik yaparak geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Bi olayın içindeyken ne olduğunu anlamaya başladım ona göre davranmaya başladım.
Anamızın karnından bu işleri bilerek doğmadık tabi gelişiyoruz yavaş yavaş :) Bu konuyu söyleyip benide bilgilendirdiğin için teşekkürler wonder hanım :)
elbette cavalli,
sakın ha bu durumu bir komedi gibi gördüğümü zannetmeyin. tecrübe ancak zamanla ve düşe kalka olacak. bu noktada bir şeyi daha söylemeliyim belki de. ben meseleye iki taraflı baktım. bir kadının böyle bir cümle kuracak kadar kendini zorlamasına baktım, insan gençken boyunu aşabiliyor... çok istiyor ama yapamıyor ve bulduğu çözm bu. bu durum zamanla kaltaklığa dönüşüyor falan filan. uzun hikaye.
öğrenmeseydik, yazıyor olmazdık. demek ki vakti zamanında çok hata yapmışız:)
bizi burada \'ahkam\' sahibi yapan şey, hatalarımız:)
Cvp:Kadın-erkek iliskileri-aldatma-ureme-durstluk ve bir cok konu uzerine MSN kaydı
Wonder Women yazan:
Alıntı:
elbette cavalli,
sakın ha bu durumu bir komedi gibi gördüğümü zannetmeyin. tecrübe ancak zamanla ve düşe kalka olacak. bu noktada bir şeyi daha söylemeliyim belki de. ben meseleye iki taraflı baktım. bir kadının böyle bir cümle kuracak kadar kendini zorlamasına baktım, insan gençken boyunu aşabiliyor... çok istiyor ama yapamıyor ve bulduğu çözm bu. bu durum zamanla kaltaklığa dönüşüyor falan filan. uzun hikaye.
öğrenmeseydik, yazıyor olmazdık. demek ki vakti zamanında çok hata yapmışız:)
Saygı duyuyorum merak , öğrenme ve gelişme aşkıyla bütün yazıları takip ediyorum
Teşekkür ederim :)
Alıntı:
işte ben bu cümle önünde saygıyla eğilirim.
BJKY nedir bilir misiniz ?
bir joker kolaymi yetişiiii
bir çok kişi bunu övünme sana bilir...
oysa övünme değil..
bu hale gelmek kolay mı oldu diyorum.
kolay mı sanıyorsun her biçimde girdi götüme diyorum
kadınların makası var
yazıyorum.
hiç beklemediğin anda seni bi terk eder, eşşek siki yemiş gibi hissedesin kendini diyorum.
daaa
nası diyorum ?
vahiy mi geliyo ??
keşke be amam...
zamanında makas götümüzün orta yerine girmiş ki ordan biliuyorum..
günlerce 1 lokma bir şey yemeden bira içip bira kusarak ağlamışım da
ordan biliyorum..
BJKY
bir joker kolay mı yetişiyor..
sanıyorsunuz ;)
JoKeR yazan:
Alıntı:
Alıntı:
işte ben bu cümle önünde saygıyla eğilirim.
BJKY nedir bilir misiniz ?
bir joker kolaymi yetişiiii
bir çok kişi bunu övünme sana bilir...
oysa övünme değil..
bu hale gelmek kolay mı oldu diyorum.
kolay mı sanıyorsun her biçimde girdi götüme diyorum
kadınların makası var
yazıyorum.
hiç beklemediğin anda seni bi terk eder, eşşek siki yemiş gibi hissedesin kendini diyorum.
daaa
nası diyorum ?
vahiy mi geliyo ??
keşke be amam...
zamanında makas götümüzün orta yerine girmiş ki ordan biliuyorum..
ordan biliyorum..
BJKY
bir joker kolay mı yetişiyor..
sanıyorsunuz ;)
içelim mi?
diyesim geldi bu satırları okuyunca;)
JoKeR yazan:
Alıntı:
ordan biliyorum..
Al benden de o kadar..
bok yazan:
Alıntı:
JoKeR yazan:
Alıntı:
ordan biliyorum..
Al benden de o kadar..
yazanlara bakın!
biri bok biri joker!
bu adamlar aşık olmuş, ayrılmış oturmuş içmiş içmiş günlerce yememiş, ağlamış..
burada zaman zaman bu işin \'kadınlara kötü davranmak- sevgilyi sallamamak \' şeklinde bir özetten ibaret olduğunu zannedenlerin bir kez daha düşünmesini dilerim!
zira hayat, size tüm alternatifleri öyle yada böyle öğretecektir:)