ilk baştan beri aradığım terimler sözlüğü buradaymış..
Yazdırılabilir Görünüm
ilk baştan beri aradığım terimler sözlüğü buradaymış..
archa yazan:
Hocam o şema nerde acaba bizde bi inceleyelim sonuçta tümden gelim yapmamız lazım :silly: :silly: :silly:Alıntı:
sadece terimi olsa iyi.. şeması bile var haha ,)
Çok Saol Mr.NumberOne Bunları Ezberleyerek Konulara Yabancı Kalmiyicam :D
Neg olayına inanmıyorum pua arkadaslarım.hep geri tepiyor.yok kızın bizden hoslanmasinİ istiyorsak neden laf atiyoruz ki.kimse eleştiriyi sevmez ki.belki neg hakkında konu vardır ama su an hemen icimi dökmek istiyorum.dale carnegie in kitabında da insanlara iyi hissettirin demiyor mu?belki neg gülerek yapılmalı ama ben bir daha demeyecegim ben kötü oldum kız değil.gecen ikinci kere gördüğüm kıza :seni ilk gördüğümde kendini beğenmiş bir havan vardı,ama taniyinca iyi bir insan olduğunu anladım dedim.kız ikinci kısmı duymadı bile ,nassı ya hiç de öyle degilim dedi,arkadaşı da asıl sen kendini begenmissin dedi,ben içimden \'lan mystery
mna kym ne bktn bir teorin var\' . Bunu planlamadım bile,ağzımdan otomatik çıktı söyler söylemez de pişman oldum.
Yorumlarinizi bekliyorum
Mr.miracle yazan:
Kız salak.Alıntı:
Neg olayına inanmıyorum pua arkadaslarım.hep geri tepiyor.yok kızın bizden hoslanmasinİ istiyorsak neden laf atiyoruz ki.kimse eleştiriyi sevmez ki.belki neg hakkında konu vardır ama su an hemen icimi dökmek istiyorum.dale carnegie in kitabında da insanlara iyi hissettirin demiyor mu?belki neg gülerek yapılmalı ama ben bir daha demeyecegim ben kötü oldum kız değil.gecen ikinci kere gördüğüm kıza :seni ilk gördüğümde kendini beğenmiş bir havan vardı,ama taniyinca iyi bir insan olduğunu anladım dedim.kız ikinci kısmı duymadı bile ,nassı ya hiç de öyle degilim dedi,arkadaşı da asıl sen kendini begenmissin dedi,ben içimden \'lan mystery
mna kym ne bktn bir teorin var\' . Bunu planlamadım bile,ağzımdan otomatik çıktı söyler söylemez de pişman oldum.
Yorumlarinizi bekliyorum
Lynx yazan:
Kızlar salaktır.Alıntı:
Mr.miracle yazan:
Kız salak.Alıntı:
Yorumlarinizi bekliyorum
Ya cidden bazı şeylerin o kadar kolay olduğunu mu düşünüyorsunuz ?
Ciddi ciddi güldüm bak :woohoo:
Geçen sporda bir çocuk gelmiş bana diyor senin gibi 1 ayda olabılır mıyım tamam çok matah bir vucudum yok ama fiziksel açıdan en az 4-5 aylık emek ister bebeğim bu işler bu kadar kolay değil.
Bazı şeyleri bilmiyorsun ve bilmediğini kendıne inkar edemiyorsun işte sorun bunda dostum.
Neg atmak öyle kolay değil
Öncelikle kıza karşı durumunu konumunu gözünde nerede olduğunu eğer ilk kez gördüysen ilk izleniminin ne olduğu etrafla muhabbetine göre ayar vermek gerekir ki ben bunu becerebilme aşamasına gelmiş olarak görmüyorum. Ama şunu görebiliyorum ki bu bir neg değil.
Yanılmıyorsam neg örnekleri vardı sitede onlara bir göz atmalısın.
(Nerede bu negler ben de bulamadım)
Üzgünüm ama alınacak çok yolun var, ben üzgünüm ama sen üzülme ayrıca özgüveninini s.kim bi salak kız için de kaybetme... değmez.
Evet gidecek çok yolum var.elbette bazı seyleri bilmiyorum,ogrenecegim artık burada