Cvp:Yurt ve kampüste nasıl davranmalı ?
Valla teknolojik alet olarak onlar hiçbir şey benim fikrimce. Masa hokeyi falan ya da bu boy toys denilen aletler var amerikada çok popüler evi oyun salonuna çeviriyorlar falan ama anladım demek istediğini. Şimdi birisi dicek ulan okuyacakmıyız oyun mu oynicaz :D
şuandan mesela;
http://www.backyardstuff.com/Indoor%...ockey%207w.jpg
Bu arada şu pesden hiç hazzetmem hiç hazzetmedim de oynamasını da bilmiyorum, üniversite yılları için illa ki de öğrenmek şart mı şimdi?
Pes; futbol muhabbeti, işte lan şu kızdan hoşlanıyorum tavlamam gerek, taşaklarım ağrıyor bir doktora gitsem iyi olacak tarzı muhabbetlerin döndüğü yenince nası koydum ama diye arkadaşa gıcıklık vererek daha da samimileşmeye yarayan zaman geçirici. :)
Bence öğrenmesende olur haftada erkek erkeğe bikaç kere oynanılır ama hergün bağımlısı olup da ps başından kalkmamak aptallık olur aman gözünü seveyim. Ve ben bir kafede çayımı yudumlayıp tavla oynarken sosyalleşmekten daha çok keyif alırım. Tercih meselesi işte öğrensen iyi olur ama şart değil.
Tavla pesi ezer zaten, pes ne ki tavlanın yanında :D Tavla ile hem kızlarla da yakınlaşabilirsin ( abartmamak koşuluyla :) ) ama bu pes oynayan kız muhabbetleri falan da duymuştum orasını bilemem. Öyle bi kız denk gelirse yandık.
Vardı bizim arkadaş ortamımızda öyle bir kız. Zamanla o da bizden oldu dediğim konuları rahatça konuşur, :) rahatça taşak muhabbeti döndürürdük onun üzerinden. :D Ama bana pes oynayan böyle kadınsı cilveleri olmayan hatunlar itici gelmiştir yakınlaşmam zaten.
Kızı alıp hadi pese gidek? demediğin sürece sorun yok :lol:
(pes sadece bir örnek seni etkilemek için futbol konuşmaya pes oynamaya çalışması tatlıdır. gerçi ben futbol muhabbeti yapmam ama kadının kafasındaki erkek profili işte.)
arkadaşlar hepinz sosyal olun full şarj yapın demişsiniz peki sosyal olmak için kuluplerin, gezilerin bire bir olduğunu söylüyorlar bunların haricinde ekstradan yapılamsı gerekenler var mı???
pichman yazan:
Alıntı:
arkadaşlar hepinz sosyal olun full şarj yapın demişsiniz peki sosyal olmak için kuluplerin, gezilerin bire bir olduğunu söylüyorlar bunların haricinde ekstradan yapılamsı gerekenler var mı???
bi bunları yapmaya başla, zaten bunların ekstraları olacaktır, onlardan istediğini seçer, yönelirsin :)
ya da cırcır gibi şifreli parti düzenleyin
Richy Pich yazan:
Alıntı:
ya da cırcır gibi şifreli parti düzenleyin
Şifreli parti ne la? :D
Okullar açılır insanlar birbiriyle tanışır. Bir ay sonra gruplaşmalar başlar. ilk dönemin sonuna doğru o gruplarda dağılır yeni gruplar oluşur.
Bu arada insanlar ilk defa karşı cinsten birini görüyormuş gibi çıkma teklifleri havada uçuşur bir anda birbirleriyle çıkmaya başlarlar.
Liseden gelip üniversitede ilişki yürütme süresi ortalama 2-2,5 aydır. İlk başta sevgilisi olduğu için elenen hatunları kasım sonu gibi yoklamak faydalı olur.
Erkekler başta, ilk defa kız görmüş gibi hedeflere saldıracağından rekabet oldukça artacaktır. Buda erkeklerin ve kızların deli gibi birbirlerini karalamasına neden olur. Birbiri üstünden prim yapmaya çalışan tipler olacaktır. Bu sebeple erkeklerle tanışıp ortalık durulana kadar kimseye fazla yaklaşmamak, eline koz vermemek yararınıza olur.
Erkeklerle belli bir mesafeyi korumak iyidir.Sizi arkanızdan karalamayacakları kadar bir yakınlık yeterli olur.
Bazı gruplar kıskanç olur özellikle kızlar çakışan programlarda bizi sattın muhabbeti çevirirler bunun olmaması için en baştan hiçbir gruba ait olmadığınızı göstermeniz gerekir.(Bir kaç grupla iletişim halinde olmak grup dağıldığında ortalıkta göt gibi kalmanıza da engel olur.)
Öğrenci kulüpleri her zaman işe yarar üstdönem sizin döneminize yazar sizde seneye alt döneminize yazarsınız. İnsanlarla kaynaşırsınız iyidir.
İlk senede ev ortamı havalıdır. Ama full şarjın devam etmesi gerekir. Yoksa 2-3 sap evde kalıyor olmak bişey değiştirmez.
BLACK yazan:
Alıntı:
Okullar açılır insanlar birbiriyle tanışır. Bir ay sonra gruplaşmalar başlar. ilk dönemin sonuna doğru o gruplarda dağılır yeni gruplar oluşur.
Bu arada insanlar ilk defa karşı cinsten birini görüyormuş gibi çıkma teklifleri havada uçuşur bir anda birbirleriyle çıkmaya başlarlar.
Liseden gelip üniversitede ilişki yürütme süresi ortalama 2-2,5 aydır. İlk başta sevgilisi olduğu için elenen hatunları kasım sonu gibi yoklamak faydalı olur.
Erkekler başta, ilk defa kız görmüş gibi hedeflere saldıracağından rekabet oldukça artacaktır. Buda erkeklerin ve kızların deli gibi birbirlerini karalamasına neden olur. Birbiri üstünden prim yapmaya çalışan tipler olacaktır. Bu sebeple erkeklerle tanışıp ortalık durulana kadar kimseye fazla yaklaşmamak, eline koz vermemek yararınıza olur.
Erkeklerle belli bir mesafeyi korumak iyidir.Sizi arkanızdan karalamayacakları kadar bir yakınlık yeterli olur.
Bazı gruplar kıskanç olur özellikle kızlar çakışan programlarda bizi sattın muhabbeti çevirirler bunun olmaması için en baştan hiçbir gruba ait olmadığınızı göstermeniz gerekir.(Bir kaç grupla iletişim halinde olmak grup dağıldığında ortalıkta göt gibi kalmanıza da engel olur.)
Öğrenci kulüpleri her zaman işe yarar üstdönem sizin döneminize yazar sizde seneye alt döneminize yazarsınız. İnsanlarla kaynaşırsınız iyidir.
İlk senede ev ortamı havalıdır. Ama full şarjın devam etmesi gerekir. Yoksa 2-3 sap evde kalıyor olmak bişey değiştirmez.
Şu yazıyı hatmedin. Okuyun okuyun bir daha okuyun sevgili üniversite adayı pualar.
Ben bunları anladığımda sikik üç yılla ödedim tecrübemin bedelini. Sizin bunu tecrübe etmenize gerek yok.
Sınıfımda hatun olsa sikseniz girmezdim bu oyuna.
Tarife sabit 3 erkeğe 1 erkek düşüyo homk.
O değilde cırcıra tecavüz etmek mi gerekiyor şifreli partinin şifrelerini almak için :huh: