belkide joker copy paste yapıyor nerden biliyoruzz ???
Yazdırılabilir Görünüm
belkide joker copy paste yapıyor nerden biliyoruzz ???
ashille yazan:
Bir köşede keşfedilmeyi bekliyorum desem ne dersin :)Alıntı:
ben başka bi noktaya değinmek istiyorum.joker bu yazılar iyi hoş da.sen neden bi gazetede ya da daha ünlü bi sitede yazmıyorsun? bu yazan geri zekasız adamları cebinden çıkaracak durumdasın ama hiç bi girişim yok onların yerini almak için...
Hep aklımı kurcalayan sorulardan biri de Joker ünlü bir gazetede yazmaya başlarsa ortaya çıkan pualardan ötürü işimiz zorlaşmaz mı ? Ya da Style Mystery bildikleri kurallar ve yöntemleri neden açıkladılar birgün feminem kadınlar toplanıp böyle bir cemiyetten söz ederse o vakit kadınlar antipua kalkanlarını daha sert yapmazlar mı ? O vakit oyun değil artık savaş kuralları negleri felan bulmamız gerekecek mi ? ve bunun gibi sapı sülük sorular sizce nedendir ??????
Emre Aydın bu kadar ünlü olmadan önce 6.Cadde isimli bir grupta yer alıyordu.Bu grubu takip eden kişiler kendilerini özel hissediyorlardı.
Çünkü keşfetmişlerdi bu grubu ,kendilerini anlatıyordu.Bir grup insan olduklarından birbirleriyle diyalogları çok iyiydi.Hatta Emre Aydın bu kadar ünlü olmadan önce Türkrock.com\'da adminlik yapıyordu.
Ben açıkçası bu ortamı jokeri,numberı vb. puaları kaybetmekten korkuyorum.Ve bu işin bu kadar genelleşmesini istemiyorum
Mr.Alper yazan:
Bence olmaz. Bu işler insanların gözünün önüne ne kadar sokulursa o kadar normalleşir. Bir gün gelir kızlar bize set açar ya da onlardan fikir almamızı (!) çok normal karşılarlar..Alıntı:
Hep aklımı kurcalayan sorulardan biri de Joker ünlü bir gazetede yazmaya başlarsa ortaya çıkan pualardan ötürü işimiz zorlaşmaz mı ? Ya da Style Mystery bildikleri kurallar ve yöntemleri neden açıkladılar birgün feminem kadınlar toplanıp böyle bir cemiyetten söz ederse o vakit kadınlar antipua kalkanlarını daha sert yapmazlar mı ? O vakit oyun değil artık savaş kuralları negleri felan bulmamız gerekecek mi ? ve bunun gibi sapı sülük sorular sizce nedendir ??????
Geçmişte dalga geçilen amerikan kültürüne ait olduğu ileri sürülen küpeli,saç uzatan erkekler şimdi çok normal hatta havalı şekilde karşılanmıyor mu?
onlar gelişirken biz yerimizdemi saycaz? hayata adapte olamıycakmıyız? yada kadınların sürekli elde edemediklerini isteme iç güdüsü değişecekmi? bence hayır! o kadar korkulası bişey değil bence hatunların oyunu öğrenmesi
zaten joker method da bundan bahseder kızlar genel hatlarıyla aynı iç güdüleri istekleri genel olarak sabit. erkek istiycekler, kaliteli erkek istiycekler. eğer istersek sayemizde bunuda elde edebilecekler.
kadınları etkilemede 12 kural kadınlara çekiçi gelen erkeklerle bağlantılı bir konu bir biriylr doğru orantılı ama buna full şarşıda ekledinmi daduna doyum olmaz ....
kadınların ouyunu bilmesinde fayda vardır,
çünkü bu sefer de iyi oynayan kazansın deyip, kendi açtıkları kuyuya düşerler:)
kadınlardan bahsediyoruz beyler!
iyi olan herşeye düşkündürler.
tarih varolduğundan beri bu böyle
ve böyle olmaya devam edecek
hatta alın size bi fantezi
10ar kişilik 2 grup kadını alıyoruz. ortalama 7 ile 10 arsındalar.
bir gruba oyunu vb. anlatıyoruz. diğer grup bilmiyor.
her iki grubada 3 ay süreyle 40 tane pua ile buluşuyor. farklı zamanlarda vs....(1 kadına 4 erkek ortalaması rekabet içindir)
3 ay sonra sonuçlar açıklanıyor olsun:)
sizce ne olur???
kadın dergilerinde de yazio bunlar,çok okurdum ben onları bi ara,markalara hakimim.
oyunu bilenleri kaldırmak daha zor olsa gerek?? ne yapmaya calıştıgını daha iyi anlar zira