Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Cooler yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
Cooler yazan:
Alıntı:
Yav kardeşim sen Türkiye standartlarına göre 10\'da 9 10\'da 10 edersin.
Avrupada o kadar etmezsin cidden söylüyorum.
Bunu düşün.
Bizim Türk kızları sürekli çirkin kara adamlar görmekten sıkılıyorlar senin gibi adamlar görünce üzerine atlıyorlar doğal olarak. :laugh:
usta bence detaya girersek adam avrupa standartlarında bir yakışıklı açık konuşmak gerek... bir kere ten rengi çok değişik, gözler yeşil... tarz 10 numara.. farklı olmak çekiciliği getirir.. e bu kardeşimizde de yakışıklılıkta var.. daha ne olsun
Sende hala sürekli ilgi gösteriyorsun.
İlah değilki adam.
Alt tarafı yakışıklı, bende yakışıklıyım ama öyle hem ayaz kadar değil hemde mavi gözüm falan yok.
O yüzden ben kendime birşeyler katmaya çalışıyorum, bende çok kolay kız tavlarım yatağa atmamda kolay olur ama ayaz kadar kolay olmaz hemde bu kadar ilgi çekmem mümkün değil.
Adamın derdi zaten hiçbirşey beklemeden sırf yakışıklı olduğu için kadınların onunla beraber olması.
Bir süre sonra her insan oğlu bundan sıkılır.
Ben olsam bu durumda düzenli manita yapardım, kafamda rahat ederdi.
İnsan sırf tipiyle dikkat çekmez, başka şeylerde var. Ben onları arıyorum işte. Onları tipin önüne geçirmek istiyorum, onları kullanmak gerek.
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
Cooler yazan:
Alıntı:
Bunu düşün.
Bizim Türk kızları sürekli çirkin kara adamlar görmekten sıkılıyorlar senin gibi adamlar görünce üzerine atlıyorlar doğal olarak. :laugh:
usta bence detaya girersek adam avrupa standartlarında bir yakışıklı açık konuşmak gerek... bir kere ten rengi çok değişik, gözler yeşil... tarz 10 numara.. farklı olmak çekiciliği getirir.. e bu kardeşimizde de yakışıklılıkta var.. daha ne olsun
İltifatlar için sağ ol dost.
gerçekler baba...
ama bak usta bugün üye oldum foruma.. direk bu konuda buldum kendimi.. ama harbi söylüyorum ama kendini kandırıyormussun gibi geliyor bana.. o güzel kızlardan vazgeçmek gerçekten istiyor musun?? yoksa bana verebilirsin yanii :D
O \"güzel kızlar\" sisteminden sıkıldım artık. İnan bak.
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
Cooler yazan:
Alıntı:
Bunu düşün.
gerçekler baba...
ama bak usta bugün üye oldum foruma.. direk bu konuda buldum kendimi.. ama harbi söylüyorum ama kendini kandırıyormussun gibi geliyor bana.. o güzel kızlardan vazgeçmek gerçekten istiyor musun?? yoksa bana verebilirsin yanii :D
ayaz usta sen nerede yaşıyorsun senle bir gün takılalım kızların sana karşı ilgisini görmek istiyorum :D harbi merak ettim seni canlı canlı görmem gerek :D
Tamam sıkılmış olabilirsin abi anladık.
Gelmişsin 24 yaşına benim gibi 15 16 yaşındaki veletlerin açması gereken başlıkları açıyorsun.
Tipinde iyi.
Hayattan başka ne beklentin olabilir.
Dünyaya şanslı olarak gelmişsin.
Tamam cemiyetin alayından yakışıklısın.
Ama yeter amk, konu silinsin lütfen rapor makale falan okuyalım artık.
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
Cooler yazan:
Alıntı:
Bunu düşün.
gerçekler baba...
ayaz usta sen nerede yaşıyorsun senle bir gün takılalım kızların sana karşı ilgisini görmek istiyorum :D harbi merak ettim seni canlı canlı görmem gerek :D
Ankaradayım ben. Görüşürüz tabi neden olmasın.
Cooler yazan:
Alıntı:
Tamam sıkılmış olabilirsin abi anladık.
Gelmişsin 24 yaşına benim gibi 15 16 yaşındaki veletlerin açması gereken başlıkları açıyorsun.
Tipinde iyi.
Hayattan başka ne beklentin olabilir.
Dünyaya şanslı olarak gelmişsin.
Tamam cemiyetin alayından yakışıklısın.
Ama yeter amk, konu silinsin lütfen rapor makale falan okuyalım artık.
Bu işlerde konu ayrımı yapılamaz. Benimde sorunum olduğu konu bu başlıktı, çünkü problem bu.
Ayrıca konudan rahatsız oluyorsan yazmayabilirsin, bütün konuların amacı tartışmak ve insanların fikirlerini beyan etmesi üzerine.
Birde şunu söyleyeyim; \"Tamam yakışıklısın\" cümlesin sanki ben tipimle övünüyorum gibi oldu.
Benim sorunum bu zaten. Ki yaşım zaten 24. Böyle şeyleri sizin yaşınızdaki gençler daha çok takıyor kafaya. İşte boy pos, göz, saç. Bunlar önemli be genç. Değil, bak ben yakışıklı denilen adam olarak söylüyorum değil.
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
Cooler yazan:
Alıntı:
Bunu düşün.
gerçekler baba...
Ankaradayım ben. Görüşürüz tabi neden olmasın.
mesajını bekliyorum o zaman...
bir de kendime çok yazıyorum spamliyorum burayı derdim. kendime bir özür borçluyum :D
sevgili ayaz, 2 gündür dertlisin tamam anlıyorum. ancak sorununu buradan gelen hiçbir cevap çözmeyecek. sana kim \"şunu yap bunu yap\" derse desin boş.
çünkü senin durumun farklı ve sen burada cevabı kendinde olan birşeyi umutsuzca arıyorsun.
bu forumda harcadığın vaktin bir kısmıyla ne bileyim git kitap oku, sergiye git, hobilerine yoğunlaş. filmler izle, diziler izle. kendine birşeyler kat kendin için.
başka yapabileceğin birşey yok çünkü. yakışıklısın ve ne yazık ki bunu değiştiremezsin. töbe töbe allam bunları da mı diyecektim.
abi şey yapalım mı istersen, yüz nakli falan çok gelişmiş diyorlar. ben senin yüzüne talibim :D
yakışıklılığını kızları çekmek için yem olarak kullan. gelenleri de kişiliğinle etkile.
mesela çiçekler arıları çekmek için rengarenk taç yapraklarını kullanıp bir de güzel kokular yayarlar da arılar onlara gelir ya.
ama işte arının asıl yararlandığı çiçekten aldığı baldır ya.
seninki o misal.
hkaya yazan:
Alıntı:
bir de kendime çok yazıyorum spamliyorum burayı derdim. kendime bir özür borçluyum :D
sevgili ayaz, 2 gündür dertlisin tamam anlıyorum. ancak sorununu buradan gelen hiçbir cevap çözmeyecek. sana kim \"şunu yap bunu yap\" derse desin boş.
çünkü senin durumun farklı ve sen burada cevabı kendinde olan birşeyi umutsuzca arıyorsun.
bu forumda harcadığın vaktin bir kısmıyla ne bileyim git kitap oku, sergiye git, hobilerine yoğunlaş. filmler izle, diziler izle. kendine birşeyler kat kendin için.
başka yapabileceğin birşey yok çünkü. yakışıklısın ve ne yazık ki bunu değiştiremezsin. töbe töbe allam bunları da mı diyecektim.
abi şey yapalım mı istersen, yüz nakli falan çok gelişmiş diyorlar. ben senin yüzüne talibim :D
yakışıklılığını kızları çekmek için yem olarak kullan. gelenleri de kişiliğinle etkile.
mesela çiçekler arıları çekmek için rengarenk taç yapraklarını kullanıp bir de güzel kokular yayarlar da arılar onlara gelir ya.
ama işte arının asıl yararlandığı çiçekten aldığı baldır ya.
seninki o misal.
Verdiğin örnek çok güzel, teşekkürler dost.