Fotoğraf varsa atar mısın cidden çok merak ettim :D
Yazdırılabilir Görünüm
Fotoğraf varsa atar mısın cidden çok merak ettim :D
herşeyibilenadam yazan:
sorma bir de capsli açılmış ki.Alıntı:
Yeni üyeler gelse şu başlığı görse kıçıyla gülerler size
Ayıptır amk ya yeter tamam işgal etmeyin artık
bu arada brad örneğini desteksiz sallamıyorum, brad pitt\'le yanyana gelip 30 saniye kadar sohbet etmişliğim var 2010\'da bodrumda, (kiraladıkları yat sahibini tanıyordum zira) emin ol kendisi sıkılmamış bu durumdan.
zira sormuştum perfect body\'e sahip olmak nasıl bir duygu diye
çok memnunum demişti, zırlamıyordu yani :)
bir de serdar ortaç anım var ki sormayın gitsin.
Cooler yazan:
Kara adam olsam keşke.Alıntı:
Yav kardeşim sen Türkiye standartlarına göre 10\'da 9 10\'da 10 edersin.
Avrupada o kadar etmezsin cidden söylüyorum.
Bunu düşün.
Bizim Türk kızları sürekli çirkin kara adamlar görmekten sıkılıyorlar senin gibi adamlar görünce üzerine atlıyorlar doğal olarak. :laugh:
Richy Pich** yazan:
O zaman ben makine değilim kardeşim. Ben Brad Pitt denilen adam değilim. Ben ruhumu kaybetmek istemiyorum, ben hissiyatlarımı kaybetmek istemiyorum, ben duygularımı kaybetmek istemiyorum yani. Olay budur.Alıntı:
herşeyibilenadam yazan:
sorma bir de capsli açılmış ki.Alıntı:
Yeni üyeler gelse şu başlığı görse kıçıyla gülerler size
Ayıptır amk ya yeter tamam işgal etmeyin artık
bu arada brad örneğini desteksiz sallamıyorum, brad pitt\'le yanyana gelip 30 saniye kadar sohbet etmişliğim var 2010\'da bodrumda, (kiraladıkları yat sahibini tanıyordum zira) emin ol kendisi sıkılmamış bu durumdan.
zira sormuştum perfect body\'e sahip olmak nasıl bir duygu diye
çok memnunum demişti, zırlamıyordu yani :)
bir de serdar ortaç anım var ki sormayın gitsin.
Cooler yazan:
usta bence detaya girersek adam avrupa standartlarında bir yakışıklı açık konuşmak gerek... bir kere ten rengi çok değişik, gözler yeşil... tarz 10 numara.. farklı olmak çekiciliği getirir.. e bu kardeşimizde de yakışıklılıkta var.. daha ne olsunAlıntı:
Bunu düşün.
Bizim Türk kızları sürekli çirkin kara adamlar görmekten sıkılıyorlar senin gibi adamlar görünce üzerine atlıyorlar doğal olarak. :laugh:
ama ayaza nazar değecek yemin ederim bu forumdan sonra :D :D
juanis90 yazan:
İltifatlar için sağ ol dost.Alıntı:
Cooler yazan:
usta bence detaya girersek adam avrupa standartlarında bir yakışıklı açık konuşmak gerek... bir kere ten rengi çok değişik, gözler yeşil... tarz 10 numara.. farklı olmak çekiciliği getirir.. e bu kardeşimizde de yakışıklılıkta var.. daha ne olsunAlıntı:
Bunu düşün.
AYAZ yazan:
gerçekler baba...Alıntı:
juanis90 yazan:
İltifatlar için sağ ol dost.Alıntı:
Cooler yazan:
Bunu düşün.
ama bak usta bugün üye oldum foruma.. direk bu konuda buldum kendimi.. ama harbi söylüyorum ama kendini kandırıyormussun gibi geliyor bana.. o güzel kızlardan vazgeçmek gerçekten istiyor musun?? yoksa bana verebilirsin yanii :D
juanis90 yazan:
Sende hala sürekli ilgi gösteriyorsun.Alıntı:
Cooler yazan:
Bunu düşün.
İlah değilki adam.
Alt tarafı yakışıklı, bende yakışıklıyım ama öyle hem ayaz kadar değil hemde mavi gözüm falan yok.
O yüzden ben kendime birşeyler katmaya çalışıyorum, bende çok kolay kız tavlarım yatağa atmamda kolay olur ama ayaz kadar kolay olmaz hemde bu kadar ilgi çekmem mümkün değil.
Adamın derdi zaten hiçbirşey beklemeden sırf yakışıklı olduğu için kadınların onunla beraber olması.
Bir süre sonra her insan oğlu bundan sıkılır.
Ben olsam bu durumda düzenli manita yapardım, kafamda rahat ederdi.
Cooler yazan:
tabi sıkılır orası öyle ama birbirinden güzel kızlardan vazgeçmek o kadar kolay mı? ben ayaz kadar yakışıklı oluyum kızlar benim olsun hayat onların...Alıntı:
juanis90 yazan:
Sende hala sürekli ilgi gösteriyorsun.Alıntı:
Cooler yazan:
Bunu düşün.
İlah değilki adam.
Alt tarafı yakışıklı, bende yakışıklıyım ama öyle hem ayaz kadar değil hemde mavi gözüm falan yok.
O yüzden ben kendime birşeyler katmaya çalışıyorum, bende çok kolay kız tavlarım yatağa atmamda kolay olur ama ayaz kadar kolay olmaz hemde bu kadar ilgi çekmem mümkün değil.
Adamın derdi zaten hiçbirşey beklemeden sırf yakışıklı olduğu için kadınların onunla beraber olması.
Bir süre sonra her insan oğlu bundan sıkılır.
Ben olsam bu durumda düzenli manita yapardım, kafamda rahat ederdi.