Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Aslında çok şey yazarım da konuyu kilitletirim muhtemelen.
Sadece bu siteyi kuran adama jokere bakın bir neler yazmış,ilişkiler,kadınlar,insanlar ve alfalık hakkında..
Adam hayatının ortasındaki üç dört kadından bahsediyor.Birçok kadınla yatmıştır elbet ama hala ruhu var ...
Bir tek kadını mı seveceksiniz sanki
Aralarda sadece ihtiyaçtan kaynaklanan çekimden ötürü yaşanacak şeyler elbette olacak.
ama nedir bu her kadınla yatmak arzusu
Yani siz seksi çoook büyük önemli bir hadise mi zannediyorsunuz
köpekler de çiftleşiyor
bir düşünüm insanlarınki niye sadece çiftleşmek değil
Niye biz de uluorta becermiyoruz birbirimizi
Çünkü duygularımız ve düşüncelerimiz var
ihtiyaçlarımız var
Ve en çok ihtiyaç duyduğumuz şey ise insan olduğumuzu hatırlatacak şeyler...
iki üç yıl gün aşırı yat bakalım farklı kadınlarla buraya gelip ağlarsın bıktım içinde sevgi ve şevkat olan seks istiyorum diye
Her deliğe girmek marifet değil bunu aklınıza sokun!!!
Zorunda diye bir şey yok, hiçbir zaman olmadı....
Olay ne şimdi kızlar sana zorla tecavüz mü ediyorlar durmadan motor gibi sikişmek zorunda mı bırakıyorlar bir odaya kapatıp sırayla sex mi yaptırıyorlar kardeşim istemiyorsan girme ortama istemiyorsan takılma o kızlarla ayrıca bütün kızların görüntüne baktığını da nerden çıkardın bir sürü etkileyen şey var olayı .
yahu güzel kardeşim 17 sayfa tavsiye var, bir türlü beğenemedin aralarından, hala onu istemiyorum bunu istemiyorum diyorsun.
ulan ben de yakışıklıyım, girdiğim gibi ıslatıyorum hatunları, ben niye şikayet etmiyorum diye düşündüm yani
hayır brad pitt\'in de şikayet ettiğini duymadım ilginç yanı
hani normalde adam gibi bişeyler söyliyim diyorum da 17 sayfa hiç bir şeyi beğenmemiş gibi takılıyorsun, al sana tavsiye
madem rahatsızsın bundan, vur suratına kezzabı geç.
teallam.
Puissance yazan:
Alıntı:
Olay ne şimdi kızlar sana zorla tecavüz mü ediyorlar durmadan motor gibi sikişmek zorunda mı bırakıyorlar bir odaya kapatıp sırayla sex mi yaptırıyorlar kardeşim istemiyorsan girme ortama istemiyorsan takılma o kızlarla ayrıca bütün kızların görüntüne baktığını da nerden çıkardın bir sürü etkileyen şey var olayı .
Arkadaş zaten amacım o ortamdan çıkıp seviyeli bir ilişki düzeyine gelmek.
Şunu da söyleyeyim; Evet, kızlar tek tipim için geliyorlar. Çok şahidi oldum, çok şeyler yaşadım bunun hakkında. Ve sırf tipim için geliyorlar. Emin ol başka bir şey yok.
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
yahu güzel kardeşim 17 sayfa tavsiye var, bir türlü beğenemedin aralarından, hala onu istemiyorum bunu istemiyorum diyorsun.
ulan ben de yakışıklıyım, girdiğim gibi ıslatıyorum hatunları, ben niye şikayet etmiyorum diye düşündüm yani
hani normalde adam gibi bişeyler söyliyim diyorum da 17 sayfa hiç bir şeyi beğenmemiş gibi takılıyorsun, al sana tavsiye
teallam.
Sana tavsiyem 17 sayfayı oku. Minnör ve gökhan arkadaşım dışında verilen her tavsiye sıradan tavsiye.
Ve emin ol Brad Pitt\'in bu konu hakkında benimle aynı şeyi düşünüyordur. Sen yani sadece brad pitti televizyonda görerek bu konu hakkında adamın ne hissettiğini ya da ne istediğini anlayamazsın.
Yeni üyeler gelse şu başlığı görse kıçıyla gülerler size
Ayıptır amk ya yeter tamam işgal etmeyin artık
ayaz usta bak yine söylüyorum.. çok yakışıklısın. harbi diyorum etkileyici adamsın bunu kullan.. kızlardan vazgeçme.. bir kadın arayışına girme...
ha eğer bunları istemiyorsan bir kişi demişti daha önceki yazılarda 6 ay bir zaman ortamdam yok ol kendine gel..
başka bir şey yok yani usta....
Richy Pich** yazan:
Alıntı:
teallam.
herkes kendi düşüncesini yazmış tavsiye veren çok az :D
juanis90 yazan:
Alıntı:
ayaz usta bak yine söylüyorum.. çok yakışıklısın. harbi diyorum etkileyici adamsın bunu kullan.. kızlardan vazgeçme.. bir kadın arayışına girme...
ha eğer bunları istemiyorsan bir kişi demişti daha önceki yazılarda 6 ay bir zaman ortamdam yok ol kendine gel..
başka bir şey yok yani usta....
Yakışıklı olan bu bedeni çok kullandım \"usta\".
Yav kardeşim sen Türkiye standartlarına göre 10\'da 9 10\'da 10 edersin.
Avrupada o kadar etmezsin cidden söylüyorum.
Bunu düşün.
Bizim Türk kızları sürekli çirkin kara adamlar görmekten sıkılıyorlar senin gibi adamlar görünce üzerine atlıyorlar doğal olarak. :laugh: