Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
@turquoise dostum merhaba,
bir şirkete, iş için aranan niteliğin üstünde olduğum için alınmamıştım. Firma küçükte değil Türkiyenin sayılı hastanelerinden biriydi. meslekte doğru, sadece o kadro için belirledikleri ücret ve nitelik uymuyordu.
Aynı durumu kızlar için düşünmek bence yanlış onlar sadece korkarlar ama evlenmek istiyorsan ret etmeyeceklerdir. klasik ayrı dünyaların insanıyız bahanesi sosyo kültürel yapısının kendinden ve ailesinden aşağıda olan erkekleri reddederken kullanırlar. Tersini ise hayatta itiraz etmezler.
ancak oyalanmamak için evlilik baskısı kurarlar. tek handikapı budur.
Yüksek kalifiyeden kimler korkar biliyor musun? biz erkekler.
güzel kızlarla evlenmeyen, çıkmayan daha doğrusu çok kültürlü veya güzel diye korkup yaklaşmayıp nice fırsatı kaçıran biz erkekleriz.
Sebep? o bizimle çıkmaz veya bizi bırakır daha da kötüsü aldatır diye düşünüyoruz da ondan.
Başka erkekler onları rahat bırakmaz diye düşünürüz ( doğru ). bizde elimizde tutabilmek için sürekli onlara ilgi göstermek zorunda kalırız. kıskançlık krizlerine girmemek için güzel olmasını bu yüzden istemeyiz.
Genel olarak söylüyorum biz böyleyiz yalan mı?
evlenmek istiyorsan bana göre de tamam.
Ya evlenmek gibi bi planın yoksa. Sevgili olmak istiyorsan sadece?
Tariz\'e sonuna kadar katılıyorum.Bizim şu anda söylediklerimizi düşündüklerimizi cemiyet sayesinde öğrendik.
Dün bir arkadaşıma bakıyorum kızı faceden ekledi kız kabul etti ve aynen şu msj:
Çok güzel ve tatlısın kabul ettiğin için teşekkürler.
Ağzımı bile açmadım bir nevi liderlik taşıyordu o çocuk ama kötü yönde yani
-Dar görüşlü
-Sürekli onay arıyor
-Bilgi ve tecrubesi az fakat bu onun farkında bile değil
-Bir belirsizlik var sürekli
-Önyargılı
-Ne diyorsam o düşünceli
Ben bu arkadaşa bir kaç kere cemiyeeti gösterdim aynen şu cevap
-Lan siktir git bu işin de öğrenilmesimi olur sen kendini kandır.
Ah ah biraz bilgili olsaydı ne demek istediğimi bilirdi.Bir çok erkek aynı durumda kimse yardıma ihtiyaı olduğunu düşünmüyor ama karı karı diye geziyor.
Tarizin dediği gibi birisine karşı bişeyler beslediğin zaman olay farklı oalbiliyor sürekli düşünüyorsun ne yapıyor ne ediyor kimlerle konuşuyor vs.. çaktırmasanda sürekli ? ile geziyorsun.
Bu cemiyet olmasaydı dışarda söylenenleri yapacaktım neydi mesela bunlar:
-öncelikle salak gibi giyiniyordum bu durum devam edecekti
-Bayanlara nazik davran sürekli
-Sürekli iltifat et ilgi göster
-Bazı şeyleri oluruna bırak vs... gibi şeyler bunları çok yaptım ama işe yaramadı.
Bir sevgilim vardı çok uğraşmıştım onu elde etmek için Ankamollde çalışıyordu 10 üzerinden 8 çok raha alırdı.Nasıl yaptıysam etkiledim.Bana dediki:
-Akşam çıkışta al beni
Aq dilim kilitlendi sadece kafa sallayabilidim.O gün 7 de çıkıyordu biraz konuştuk ve kendisini evine bıraktım Aman Allahım öyle mükemmel giyinen bir insan aslında sadece kendisini öyle gösteriyor oturduğu yere bırakınca bunu anladım.
Herneyse yapılacak bütün shut lukları yaptım bilmeden ezildimde ezildim 3 ay çıktık ve kız tekmeyi vurdu ama olsun bir çok şey öğrendim.
Demek istiyorumki ne olursa olsun denemekte yarar var insanlar bazen bizi şaşırtabiliyor \'\' evlilik \'\' diyoruz o kızın kafasındakine ama belki değildir tanımadan nasıl bileceğim.Siz benden daha tecrubelisiniz kesinlikle saygı duyuyorum ve dediklerinizi yapıyorum
en önemlisi burda öğrendiklerim sayesinde bir çok kız arkadaşım var ve en önemlisi kırtasiyeye gittiğim zaman yüzüne gülümseme düşürebiliyorum.Bu benim için harika birşey.
Bu cemiyette olmak isteyipte olamayan bir çok insan vardır biz sadece şanslılardan birkaçıyız çok iyi değerlendirmek istiyorum ve artık ne istediğimi biliyorum...
Bu arada Joker ve turquoise ye çok teşekkür ediyorum onlarda sonuna kadar haklılar çünkü demek istediklerini hayatımda yaşadım.
Saygılarımla....
Sen bu ruh hslini koru bu ise yarar
;)
Jokerim hayvan gibi yazmissin! Allah seni napsin;)
68/b ve vekaleten atama kousunda hemfikirim ustad;)
Ne oldu bu konudaki gelişmeler?
Patladı mı? - Çalışmalara devam mı?
Bilgi bekliyoruz.
Uzun süredir cemiyetle ilgilenemedim. Yazıları, makaleleri okuyamadım.
Şöyleki tipime kılığımla bile ilgilenmedim. (LEMAN EKİBİ BİLİR!) :)
Doktorun (JOKER) tavsiye ettiği üzere bu konuyu okudum.
Vallahi bravo. Yani bir hatun için küçük yardımları görmüştüm cemiyette fakat bu kadar ayrıntılı, güzel bi rapor, konu görmemiştim.
Adeta cemiyetin karışımı, bütün bilgilerin toplandığı....
Voltran gibi bişe olmuş.. büyüdükçe büyümüş.
Teşekkürler cemiyet. Duruma yapabileceğim bir yorum kalmamış.
Sona doğru yazıların içinde saklı bulunan gizli mesajlara çok güldüm üstelik ;)
Sevgiler Richy Pich, turquoise, cırcır, Joker :D
Saygılar, Sihirli Oyunlar;
WIZARD
Bu konudaki gelişmeleri yazmadım çünkü bir ara baya bir düştüm ama şu anda çok şükür herşey lehime ayrıntıları şu anda işte olduğum için veremiyorum ama akşama yazacağım.
Kısa bir bilgi vereyim şıçtığım noktayı biliyordum ve onu düzeltmeye çalıştım heralde oldu artık kız arıyor msj atıyor ve iamwhatiam\'ın dediği gibi artık bütün konuşmalarımızın sonrasında güzel bir sohbetti ve seninle konuşurken mutlu oluyorum gibi sözcükleri söyletmeyi başardım aslında gözümde büyüttüğüm gibi değilmiş Jokerime bir kez daha sevgilerimle....
Evet arkadaşlar Joker\'in dediği üzere üstüne biraz fazla düşümüştüm hatunun bunu fark ederek 3 gün bişey yapmadan bekledim,karşıdan herhangi iyi yada kötü bir tepki yok hala.Bunun üzerine düşündüm zaten şu anda benim değil kaybedecek birşeyim yok ve bunun üzerine bir msj atmaya karar verdim bunu 1 kere denemiştim güzel sonuç vermişti.
Başlayalım....
Selam bak benimde şüphelerim var.Gerçekten göründüğün gibimisin bilmiyorum ama bunu seni tanıyamadan bilemeyeceğimide bilmiyorum fakat sen pek tanımama izin vermiyorsun.Günlerdir tepkisizsin ve artık ben bu durumdan sıkıldım,olduğu yere bırakıyorum durumu istersen kaldırısın ama pek sanmıyorum bundan sonra sadece arkadaşız...
İyi akşamlar diye msj attım.
Neyse oyun oynuyorum 15 dk sonra biri arıyor teli kılıfından çıkardım XXX arıyor bi kaç kere çaldıktan sonra açtım.
O:İyi akşamlar
B:İyi akşamlar
O:Müsaitmisin
B:Evet
Ses tonu değişerek
O:Neden böyle bir msj attın
B:Nedenmi?Abest oldu bu soru sanki iletişim için çabalıyorum fakat sanki karşımda 18.yy dan kalma birisi var dumanla felanmı anlaşıyorlar seninle.
O:Hayır canım ne alakası var ama itiraf edeyim çok ağır bir msjdı zoruma gitti.
İçimden oh aq hep banamı gircek birazda sana girsin dedim :)
B:Hmm bende senin duygularını aldırdığını felan sanıyordum şaşırttın beni.
O:Gıcık sende,gerçekten msjdaki gibimi olmak istiyorsun
B:İstemiyodum ama beni sen zorladın
O:Peki artık bişeyleri beraber götürsek hala aynı fikirdemi olursun
B:Bilmem ikna yeteneğine bağlı :)
O:Tamam elimden geldiğince iletişime geçeceğim seninle
B:Peki göreceğiz
O:Bir daha böyle msj atma lütfen altından kalkamam
B:Attırma sende :)
O:Peki tamam
B:Bişey söyleyeceğim senin gibi birisiyle konuşmak dahi bir adamı yeterince zorlar.Öyle bir duruşun varki sanki son 1 ayı zor geçirmiş o küçücük yere tıkılıp kalmış buda yetmezmiş gibi sıcaklardan çöllerdeki su arayan insanlar gibi perişan görünen alnındada koca harflerle \'\' BANA BULAŞMAYIN \'\' yazan biri olarak göünüyorsun.
O:Hadi canım :)
B:Dediğim gibi ama hala umut var sanki :)
O:Bak bu beni rahatlattı,biliyorum buluşamadık düzgünce telde bile konuşamadık ama telafisini yaparız fakat şu 2 hafta bana izin ver dükkanda abi istanbula gitti 12 gün orada o gelsin duruma göre ayarlama yaparız.
B:Peki
O:Hala beni tanımak istiyorsun değilmi
B:İstiyorum ama bazı şeyleri zaman gösterecek
O:Bu arada 2 gündür gazete almaya bile gelmiyorsun,gelsende hemen gazete alıp çıkıyorsun kartpostal seçerken en azından biraz vakit geçiriyordun.
B:Hmm şöyle yapalım yarın 200 tane fotokopi çekersin bende yanında bulunmuş olurum.
O:Tamam olur
Burdan sonra kızın ses tonunun değiştiğini çok rahat farkediyorum.
O:Nasılsın hayat nasıl gidiyor.
B:Süper o gidiyor ben kovalıyorum :)Sende durumlar nasıl?
O:İyi biraz tatile ihtiyacım var
B:Bencede tatile gitmelisin bunun için çalışmalara başla
O:Başladım ama hala görünen bişey yok.
O:Bua rada bugün arkadaşım sevgilisinden ayrılmış çocuk istemiyoruş o yanıma geldi onunla konuştuk
B:Olabilir doğaldır.
O:Sence neden olabilir
B:Bilmem aşk doktoru değilim hem zaten zor iletişim kuruyoruz bunuda arkadaşına ayırmak istemiyorum.
O:Pardon tamam :)
B:Neyse benima rtık kapatmam lazım işlerim var onları yapacağım
O:Tamam kendine iyi bak görüşürüz lütfen birdaha böyle msjlar atma :( Bu arada güzel sohbetti :)
B:Atana değil attırana bakacaksın :)Beğendiğine sevindim
B:İyi geceler
O:İyi geceler.
Ertesi sabah günaydın msjı attı aradı konuştuk felan artık rutinde gidiyorum fazla konuşmuyorum ama onun benimle ilgilenmesini sağlıyorum.Şu anda gayet iyi gidiyor hatta bayramda Ankara planımız bile var ikimiz :) Ankaranın ilçesinde yaşıyorum bunu belirteyim.
Umarım beğenirsiniz bazen kendime kızıyorum elimde cemiyet gibi mükemmel bir nimet var ama kullanamıyorum diye inşallah kullanmışımdır :)
Su an doner yiyorum ette de.
Eve gidince yorum.. Rezerve
--edit
Alıntı:
Selam bak benimde şüphelerim var.Gerçekten göründüğün gibimisin bilmiyorum ama bunu seni tanıyamadan bilemeyeceğimide bilmiyorum fakat sen pek tanımama izin vermiyorsun.Günlerdir tepkisizsin ve artık ben bu durumdan sıkıldım,olduğu yere bırakıyorum durumu istersen kaldırısın ama pek sanmıyorum bundan sonra sadece arkadaşız...
gayet profesyonel, tebrik ederim, başarılı bir mesaj
olursa ekime olmassa pipime yaklaşımı bu aşamada yapılacak en doğru davranıştı.
baştan çıkarma olgusunda suçluluk duygusunu kullanmak her ne kadar canice olsa dahi önemlidir, kullanılması lazım gerekmektedir.
sen bunu gayet hoş kullanmışsın şu seriyle.
şimdi
sen bu şekilde ayar verince önünde 2 seçenek olur.
1)hatun sana \"amaaan banane\" diyebilir, seninle konuşmayabilir,
2)hatun suçluluk duygusunu hisseder ve efendi gibi yola gelir (baştan çıkarmayı güzel becerebildiysen eğer)
2. şıkkı seçmiş hatun, aferim ona, dolayısıyla aferim sana.
SAKIN bundan sonra çok önemli birşey olmadıkça ayar çekme, zira etkisini kaybedersin bu gücün.
+karma
Beğendiğine gerçekten sevindim bu arada o mesajı pazar akşamı attım :)
P.tesiden itibaren gayet yerinde bir iletişim içerisindeyiz en önemlisi fazla üstüne düşmüyorum ve söylediklerini çok iyi tartıyorum hergün görüşmüyoruz günde max 6 tane msj atıyoruz böylesi gerçekten iyi ve aradığımızda birbirimize anlatacak şeylerimiz oluyor..