Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
usta senin tipini çok övdüler link atta bakalım :D
Ünlü oldum. En az 20 kişiye attım kardeşim sana da atarız.
usta vallahi yazıları okudum da merak ettim yani merak etmemek mümkün değil. eğer dedikleri gibi yakışıklıysan hergün bir kızı götürüyorsundur.. ahh nerde bizde şans be usta.:P
Attım bak.
Şunu da söyleyim. Aslında benim bu siteye ihtiyacım yok. Her gün yanıma tanışmak için kızlar geliyor, ama benim asıl sorunum tipin önemini kaldırmak, tip yokmuş gibi yakınlaşmasını sağlamak istiyorum bana gelirken kızların. Hergün ayrı bir kız güzel ama bir süre sonra acayip sıkıcı, anlatamam yerimde olman lazım.
vay.. yakışıklı adamsın gerçekten ama dediğin gibi her gün kızlar geliyorsan tanışmak için bu mükemmel bir şey.. yani her günden kast ettiğin çok sık demek istedin galiba gerçekten müthiş.. öyle bir ortamın varsa siktir et burayı. kızlar seni bekliyor usta..
Ayaz yakışıklısın tamam
Gay tipin de yok.
Şimdi gelelim acı kısmına işin...
Profiline \"ayaz çarpıntısı\" yazmışsın sana bunun için bir eksi
Fotoğrafın tarz, güzel ama yaşından küçük görünüyorsun,sanırım saçının şeklinden kaynaklanıyor.
Ve beni yanlış anlama ama kesinlikle vücut dilinden kaynaklandığına inanıyorum sorunun.
Ah anlatabilsem aslında gördüğüm şeyi ama dilin yetmediği noktalar da var işte anlatamıyorum.
Sanki daha ağır bir hava yaratman gerekiyor gibi.Hani kızlarda bu çocukla ciddi bir şeyler yaşanmaz izlenimi bırakıyor olabilirsin . Yani fotoğrafından yola çıkarak söylüyorum, o duruş verdiğin poz,havan bende öyle bir izlenim bıraktı, maalesef...
Vücut diline çalış !!!!
minnör yazan:
Alıntı:
Ayaz yakışıklısın tamam
Gay tipin de yok.
Fotoğrafın tarz, güzel ama yaşından küçük görünüyorsun,sanırım saçının şeklinden kaynaklanıyor.
Ve beni yanlış anlama ama kesinlikle vücut dilinden kaynaklandığına inanıyorum sorunun.
Ah anlatabilsem aslında gördüğüm şeyi ama dilin yetmediği noktalar da var işte anlatamıyorum.
Sanki daha ağır bir hava yaratman gerekiyor gibi.Hani kızlarda bu çocukla ciddi bir şeyler yaşanmaz izlenimi bırakıyor olabilirsin . Yani fotoğrafından yola çıkarak söylüyorum, o duruş verdiğin poz,havan bende öyle bir izlenim bıraktı, maalesef...
Vücut diline çalış !!!!
Öncelikle \"Ayaz çarpıntısı\" meselesine gelelim. O arkadaşların bana taktığı lakap. Adım AYAZ olduğu için \" Ayaz Çarpıntısı \" diyorlar. Malesef bana gelen kızlar ciddi olmayınca bende mantık olarak onlara ciddi olmuyorum.
Ayrıca nasıl bir izlenim yani pek anlayamadım.
minnör yazan:
Alıntı:
Ayaz yakışıklısın tamam
Gay tipin de yok.
Vücut diline çalış !!!!
vallahi o tip bende olsun başlarım vücut diline :D yakışıklı olmak bu işin 1 numaralı olayı kim nederse desin usta !
juanis90 yazan:
Alıntı:
minnör yazan:
Alıntı:
Ayaz yakışıklısın tamam
Gay tipin de yok.
Vücut diline çalış !!!!
vallahi o tip bende olsun başlarım vücut diline :D yakışıklı olmak bu işin 1 numaralı olayı kim nederse desin usta !
Yakışıklı olmak güzel. Ama bir zaman sonra diyorsun ki \" ulan abi kızlar hep görüntüm için geliyorlar \" ve bu cümle beni zaman geçtikçe mahvetti. Düzgün kız bulmak hak olmuştu bana artık. Ama inkar etmiyorum başlarda çok hoşuma gitmişti, ki her erkeğin hoşuna gider. Ama bir zaman sonra da her erkeğin en belalı sorunu olur.
AYAZ yazan:
Alıntı:
minnör yazan:
Alıntı:
Ayaz yakışıklısın tamam
Gay tipin de yok.
Vücut diline çalış !!!!
Öncelikle \"Ayaz çarpıntısı\" meselesine gelelim. O arkadaşların bana taktığı lakap. Adım AYAZ olduğu için \" Ayaz Çarpıntısı \" diyorlar. Malesef bana gelen kızlar ciddi olmayınca bende mantık olarak onlara ciddi olmuyorum.
Şimdi ben senden büyüğüm o yüzden tespitim senin yaş grubundaki kızlara göre daha farklı olacaktır.
Ama kendimden yola çıkarak söyleyeyim. İfade, bakış,vücudunun aldığı şekil,gülümseyişin,fotoğraftaki pozun tabiri caizse \"piç\" çapkın\" izlenimi verdi bana. Sanırım en kestirme böyle anlatabilirim.
Bir adama bakarsın,yürüyüşü ,telefonu tutuşu,elini nereye koyduğuna kkadar,gülümserken gözlerindeki ifadeye kadar her şey kadınlara o adamla ilgili bilgi verir.
Anında notu verirsin, misal beyefendi ya da piç dersin. Ama bahsettiğim piçlik burada anlatılan sevimli piç likle alakalı değil.
hani bu bbeni götürme derdinde dediğimiz tiplerden bahsediyorum. Maalesef sende o hava var benim gözümden bakınca.ve eğer kadın bir adamda bu havayı sezdiyse ona farklı davranır. Yani yatmak istediyse yatar ve gider. Onunla kalmaz. Bu bana istediğim sevgiyi veremez der. Sevgiyi başka yerde arar.Bir de senin takıldığın kızların yaş grubunu söylersen daha net olabilir diyaloglar buradaki.
Elbette bir fotoğrafla b u kadar ayrıntıya ulaşmak mümkün değil, yazdıklarınla birleşince ben bu kanıya vardım.
Açık ve en kibar haliyle anlatmaya çalışıyorum.
minnör yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
minnör yazan:
Alıntı:
Ayaz yakışıklısın tamam
Gay tipin de yok.
Vücut diline çalış !!!!
Şimdi ben senden büyüğüm o yüzden tespitim senin yaş grubundaki kızlara göre daha farklı olacaktır.
Ama kendimden yola çıkarak söyleyeyim. İfade, bakış,vücudunun aldığı şekil,gülümseyişin,fotoğraftaki pozun tabiri caizse \"piç\" çapkın\" izlenimi verdi bana. Sanırım en kestirme böyle anlatabilirim.
Bir adama bakarsın,yürüyüşü ,telefonu tutuşu,elini nereye koyduğuna kkadar,gülümserken gözlerindeki ifadeye kadar her şey kadınlara o adamla ilgili bilgi verir.
Anında notu verirsin, misal beyefendi ya da piç dersin. Ama bahsettiğim piçlik burada anlatılan sevimli piç likle alakalı değil.
hani bu bbeni götürme derdinde dediğimiz tiplerden bahsediyorum. Maalesef sende o hava var benim gözümden bakınca.ve eğer kadın bir adamda bu havayı sezdiyse ona farklı davranır. Yani yatmak istediyse yatar ve gider. Onunla kalmaz. Bu bana istediğim sevgiyi veremez der. Sevgiyi başka yerde arar.Bir de senin takıldığın kızların yaş grubunu söylersen daha net olabilir diyaloglar buradaki.
Elbette bir fotoğrafla b u kadar ayrıntıya ulaşmak mümkün değil, yazdıklarınla birleşince ben bu kanıya vardım.
Açık ve en kibar haliyle anlatmaya çalışıyorum.
Sizin yaş kaçtı ki ?
Bense yaş grubu olarak 30\'a kadar konuştuklarım var kızlarla. O dediğin şeyler ise tabi ki bir fotoğraf da anlaşılamaz. Ama bana gelen kızlar o amaçla olduğu için bende kendimi ister istemez o ortamdaki görünüme sokuyorum. Yani çapkın erkek moduna.
Arkadaş yakışıklı hep kazanır.Adam yakışıklıyım dedi bütün cemiyetle arkadaş oldu
marmix yazan:
Alıntı:
Arkadaş yakışıklı hep kazanır.Adam yakışıklıyım dedi bütün cemiyetle arkadaş oldu
aynen öyle.. YAKIŞIKLI ERKEK HER ZAMAN KAZANIR.
juanis90 yazan:
Alıntı:
marmix yazan:
Alıntı:
aynen öyle.. YAKIŞIKLI ERKEK HER ZAMAN KAZANIR.
Bak dost. Ben tanımadığım bir kızı etkiliyebiliyorum, tip ve duruşla. Bu konu da oldukça iyim. Ama iş hafif bir samimiyeti girince tipin önemi fazla kalmıyor. Kız sende + bir şeyler arama çabasına giriyor.
Şunu da söylemek gerekir; Amacın kızlarla yatmak ise o zaman \"Yakışıklı Her Zaman Kazanır\".