Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Bugün senin bu konuyu düşündüm biraz, bence şöyle yapabilirsin:
1. Dış görünüşünü geri plana atma, böyle kalsın.
2. Kişisel özelliklerini geliştirme konusuna önem ver, ve kendine bir süre ver. 6 ay - 1 sene arasında gibi.
Bir de böyle dene bakalım, bir faydası oluyor mu (umarım olur).
Sevgiler.
Gökhan X / bok yazan:
Alıntı:
Bugün senin bu konuyu düşündüm biraz, bence şöyle yapabilirsin:
1. Dış görünüşünü geri plana atma, böyle kalsın.
2. Kişisel özelliklerini geliştirme konusuna önem ver, ve kendine bir süre ver. 6 ay - 1 sene arasında gibi.
Bir de böyle dene bakalım, bir faydası oluyor mu (umarım olur).
Sevgiler.
Çok sağ ol usta.
Cooler yazan:
Alıntı:
Valla qardaşım tipin iyiymiş, öyle feminende durmuyorsun.
Kendinle barışık olmaya çalış, kendini böyle kabul et.
Galiba öyle olacak. Çünkü her yeni tanıştığım kız ister istemez tipime bakıyor.
Baiyun yazan:
Alıntı:
Dostum;
Sen ne is yapıyorsun?
Hobilerin neler?
Hangi sanatlarla ilgilisin?
Ben bu hayatta su alanda mükemmelim dediğin bisey var mı?
Profesyonel boks antrenörlüğü yaptım 3 sene. Hobilerim ise ava çok çıkıyorum. Sanatı sevmem. İnsanları ikna etme konusunda mükemmelimdir.
Amacın dış görünüşüne tutulmayacak senin karakterine tutulacak bir hatun bulmak sanırım.Takıntı haline getirdiğin bu durumdan nasıl kurtuluruma gelirsek bir tane gözleri görmeyen kadın bulacaksın tanışacaksın onu kendine aşık edeceksin becerebiliyorsan demek ki durum o kadar kötü değil beceremiyorsan önüne geleni becer derim:)
Başka yoluda yok bunun.
Bende hatunlar mantıklı düşündüklerinde benimle ilişki yaşamaya karar veriyorlar diye yakınırdım:)
Yani sadece karakterine kapılıp gelmeleride güzel bir şey değil.
2 ucu boklu değnek anlayacağın. Tipine gelirler arada duygusallık isterler aldatılırsın. Karakterine gelirler bu seferde arada fiziksel sexsiliğe ihtiyaç duyarlar gene aldatılırsın . Falan filan işte
Chuky yazan:
Alıntı:
Amacın dış görünüşüne tutulmayacak senin karakterine tutulacak bir hatun bulmak sanırım.Takıntı haline getirdiğin bu durumdan nasıl kurtuluruma gelirsek bir tane gözleri görmeyen kadın bulacaksın tanışacaksın onu kendine aşık edeceksin becerebiliyorsan demek ki durum o kadar kötü değil beceremiyorsan önüne geleni becer derim:)
Başka yoluda yok bunun.
Bende hatunlar mantıklı düşündüklerinde benimle ilişki yaşamaya karar veriyorlar diye yakınırdım:)
Yani sadece karakterine kapılıp gelmeleride güzel bir şey değil.
2 ucu boklu değnek anlayacağın. Tipine gelirler arada duygusallık isterler aldatılırsın. Karakterine gelirler bu seferde arada fiziksel sexsiliğe ihtiyaç duyarlar gene aldatılırsın . Falan filan işte
Akışına bırak diyorsun. Aslında bu konuyu çok kafaya takınca asıl problem o zaman çıkıyor. Bilmiyorum yapabilecek miyim ama yapmak zorundayım galiba.
usta senin tipini çok övdüler link atta bakalım :D
juanis90 yazan:
Alıntı:
Ünlü oldum. En az 20 kişiye attım kardeşim sana da atarız.
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
usta vallahi yazıları okudum da merak ettim yani merak etmemek mümkün değil. eğer dedikleri gibi yakışıklıysan hergün bir kızı götürüyorsundur.. ahh nerde bizde şans be usta.:P
juanis90 yazan:
Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
juanis90 yazan:
Alıntı:
usta vallahi yazıları okudum da merak ettim yani merak etmemek mümkün değil. eğer dedikleri gibi yakışıklıysan hergün bir kızı götürüyorsundur.. ahh nerde bizde şans be usta.:P
Attım bak.
Şunu da söyleyim. Aslında benim bu siteye ihtiyacım yok. Her gün yanıma tanışmak için kızlar geliyor, ama benim asıl sorunum tipin önemini kaldırmak, tip yokmuş gibi yakınlaşmasını sağlamak istiyorum bana gelirken kızların. Hergün ayrı bir kız güzel ama bir süre sonra acayip sıkıcı, anlatamam yerimde olman lazım.