Annesi babası gelmiş olabilir
I değilde sen bu kızı baglarsan ciddi bir görüşme sıkıntısı yaşayacaksın farkindasin değil mi
Yazdırılabilir Görünüm
Annesi babası gelmiş olabilir
I değilde sen bu kızı baglarsan ciddi bir görüşme sıkıntısı yaşayacaksın farkindasin değil mi
Cokerim çok iyi farkındayım ama zaten amacım hemen ilişki yaşamak değil eğer sende onaylıyorsan biraz geri çekiliyim 2-3 gün sonra arayım onun beni pek arayacağını tahmin etmiyorum :)
JoKeR yazan:
artık tarafımca da tecrübe ile sabittir...Alıntı:
olma ihtimali var ama aracı kullanmak her aman için risktir ve düşük değer göstergesidir.Alıntı:
Şöyle bir durum var ortak bir kıza arkadaşımız var o çağırsa işte gel muhabbet edelim diye bende o sırada gitsem bu olurmu yoksa tersmi teper?
yani kendin beceremediğin için aracı kullanmak zorunda kalırsın. Büyük şehir olsa ya da niversite ortamı olsa aracı kullanmak en büyük salaklıklardan biridir.
senin durumunda olabişlirliği ise küçük yere ve kıza yalnız başına ulabilmenin zorluüudur.
aracıdaki sıkıntı : aracı kıza senden bahsettiği anda. Şu ana kadar etkileyebildiysen kızı kanadırsın. etkileyemediysen işe yaramaz.
Oysa aracı kullanmadığında kızı etkilemek için hala şansın vardır.
ayrıca aracılık yapan kişiler genelde işi bok etmede uzamandırlar. Kendilerince eğlenebilmek adına garip kaş göz işaretleri, drtmeler, imalı sözler falan söylerlerki..
o iş olacaksa da bok olur..
tecrübe ile sabittir.
Rookie yazan:
bugün beklemeye geç arama kırtasiyeye uğrama, yarın bakarız durumaAlıntı:
Cokerim çok iyi farkındayım ama zaten amacım hemen ilişki yaşamak değil eğer sende onaylıyorsan biraz geri çekiliyim 2-3 gün sonra arayım onun beni pek arayacağını tahmin etmiyorum :)
Tamam bugün hiç gitmedim zaten :)
bu oyunu, oyununhilesini, cemiyeti bulduğuma şükrediyorum.
hele ki bunları genç yaşta bulduğum için bi tur daha şükrediyorum.
niye dedim bunları, şu alttaki alıntıyı okudum ve kendi geçmişimi düşündüm
Rookie yazan:
Alıntı:
Aradım açtı 5 dk ne kadar güzel muhabbet ettik kapı çaldı arkadaşım cd getirdi dedi 5 dk sonra ararmısın dedi tamam dedim ve kapattık aradım açmadı :(
Aq bune böyle ya!
:) :) :) :)Alıntı:
Aq bune böyle ya!
hassiktir ass herifler sizi seviyorum lan, cemiyet olmasa nah bu cümleyi bende kurardım zamanında, nah bende gelişirdim
rookie, iyisin iyi, telefon konuşmanda kızın senin hayatını sorup beğenmesi çok iyiye işaret
devam et :)
Motivasyonum yükseldi vallahi sağol :)
Arkadaşlar akşam saat 8:40 da aradım açmamayacağını düşünerek.
Açtı :D
B:Slm X
O:Slm Rookie
B:Nbr Nasılsın
O:İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
B:İyiyim teşekkürler nasıl gidiyor hayat?
O:Yorucu yeni geldim eve bende
B:Hmm tüh hep eve girince yakalıyorum senide ben :)
O:Olsun önemli değil senin hayatın nasıl gidiyor
B:Güzel gidiyor işten geldim yemek yedim seni aramak istedim :)
O:Anladım güzel
B:İşten yeni geldin yemek felan yiyeceksen sonra devame delim
O:Yok devam edelim
B:Tamam
O:Bişey sorabilirmiyim
B:Tabiki
O:Dün konuşamadık neden kontör gönderdin en sevmediğim şey
B:Zorunamı gitti cicim :) Dediğim gibi gitti ama sen kaşındın cevap vermedin kontörün olmadığından emindim ve attım olay bu farkındayım ama bana pek çıkar yok bırakmadın :)
O:Dediğim gibi bir daha olmasın lütfen
B:Tamam sıkma canını :)
O:Benle amacın ney?
B:Seni tanımak istiyorum
burası can alıcı
O:PEKİ NEDEN BEN ?
B:konuşma tarzın giyimin söylediğin sözler ve yaptığın hareketler hoşuma gitti ( beden dili olarak )
O:Hmm anladım
O:Bua rada dün seni arayamadım aramışşsın ama teli sessizde unuttum bilirsin kapıda biraz muhabbet ettik ve pc de işler vardı onalra baktık saatte geç olunca aramak istemedim
B:Tamam önemli değil :)
B:Bu arada seni kesinlikle iş yerinde rahatsız etmek istemiyorum bunu bil öncelikle
O:Bende rahatsız olmak istemiyorum hayatımda hiç yapmadığım birşeyi yaptım hemen numaramı verdim belkide o anda rahatsız olmak istemedim bu yüzden verdim
B:Hmm ben seni rahatsızmı ediyorum şu anda konuşarak eğer öyleyse bir daha etmem :)
O:Hayır hayır şu anda rahatsız etmiyorsun o anda öyle düşündüm
B:Peki
O:Birde bu telefon olayını kırtasiyedekiler bilmesin olurmu hatta şimdilik kimse bilmesin
B:Olur neden olmasın bende istemiyorum şu anda kimsenin bilmesini
O:Tamam anlaştık
B:Anlaştık
Burdan sonra kaç kardeşsiniz baban neci olaylarına girdik ve kapı çaldı amk :D
O:Kapı çalıyor bakmam lazım
B:Tamam sonra görüşürüz güzel bir sohbetti
O:Görüşürüz kendine iyi bak
B:Bu arada kandilinde mübarek olsun
O:Teşekkür ederim seninde
B:Teşekkür ederim
O:Görüşürüz kib :D
B:Sende kib
Olay bu arkadaşlar :)
Bu arada hepnizin kandili mübarek olsun....
Senin de kandilin mübarek olsun dostum Eyvallah.
İsler fena gitmiyor gibi su an. Ama sen konuşurken sürekli Kizi rahatsız ediyormuşsun gibi bir hava yaratıyorsun dostum bundan vazgec
Teşekkür ederim...
Bugün itibariyle bu durumu kapattım artık açmayacağım, şu anda fena gitmiyor gibi...