ayaz bıdı bıdısı vol.14254575879778562124 :D
Yazdırılabilir Görünüm
azraelstear16 yazan:
Alıntı:
Lan oğlum bebe beciksiniz. Gidin allah aşkına uğraşmayın benimle.
Hakkaten anaokuluna dönmüş burası, aynı dili konuşamıyorsanız lütfen konuşmayınız. Kişilere özel yorum yapmıcam ama, hoş muhabbetler olmamış. Reyiz tatilde, gelince ne gerekiyorsa gerekeni yapacaktır. Lütfen saygı ve terbiyenizi korumaya çalışın.
denondj yazan:
Alıntı:
Hakkaten anaokuluna dönmüş burası, aynı dili konuşamıyorsanız lütfen konuşmayınız. Kişilere özel yorum yapmıcam ama, hoş muhabbetler olmamış. Reyiz tatilde, gelince ne gerekiyorsa gerekeni yapacaktır. Lütfen saygı ve terbiyenizi korumaya çalışın.
Yeni foruma geçildiğinde moderatör sayısı ve yetkileri kesinlikle artmalı abi böyle olmayacak.
ADAM KURTLAR VADİSİ İZLİYOR BEYLER.
Sizden ne pua ne alfa ne de başka bi sikim olmaz aq
ayazın üzerine fazla gelindi,ayaz arada kaldı,ÖNÜNÜ KESTİLER ayazın.
Erkek forumu olduğu nasıl da belli, muhabbet resmen lan ne bakıyon a dönmüş.
İlla restleşecek, gövde gösterisi yapacaksınız yani...
Forumun alfaları duruma el koysun artık !!!
Siz de kazık kadar adamlarsınız, şöyle derin derin nefes alın da sakinleşin biraz !
Ya da gidin on tane kadınla çalışın da sinir hastası olmadan öfke kontrolü nasıl sağlanır öğrenin.
Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Hakikaten kimsenin umurunda değil şu muhabbet ama herkes geriliyor,gereksiz gerginlik yaratmayın yeter !!!!!!
Valla herkes benim buradan gitmemi istiyor. Küçük detaylara bakarsanız kimin suçlu olduğunu anlarsınız.
Yakında giderim
minnör yazan:
1 yılı aşkın süredir burdayım. 3-5 kere küçük atarlanmalar gördüm ama böyle birşey görmedim.Alıntı:
Erkek forumu olduğu nasıl da belli, muhabbet resmen lan ne bakıyon a dönmüş.
İlla restleşecek, gövde gösterisi yapacaksınız yani...
Forumun alfaları duruma el koysun artık !!!
Siz de kazık kadar adamlarsınız, şöyle derin derin nefes alın da sakinleşin biraz !
Ya da gidin on tane kadınla çalışın da sinir hastası olmadan öfke kontrolü nasıl sağlanır öğrenin.
Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Hakikaten kimsenin umurunda değil şu muhabbet ama herkes geriliyor,gereksiz gerginlik yaratmayın yeter !!!!!!