Cvp:Kızlar hangi biri idare edeceğiz?
Ama sen tabi ki gelmeyeceksin. Çünkü götün ile kafan yer değiştirmiş. Korkuyorsun. Endişe endiyorsun. Ancak telefondan küfür edersin bana.
Ama buluşacağımız zaman ise senin her bir zerreni sikeceğimi çok iyi biliyorsun.
O yüzden gelmiyorsun.
Ama şunu biliyorsun;
Kendine yeniliyorsun, korkularına yeniliyorsun.
28 yaşındaymışsın.
Abi diyorum sana bak :D
Ama sen yanıma gel abin kim gör :)
\"Brothers\' Bahçelievler. Ayaz Sezgin.\"
:) Daha ne diyeyim :))))
SENDE GRAM DELİKANLILIK OLSA BUNLARI YAZMAZDIN, NUMARANI DA VERİRDİN, KIVIRMA.
FARZEDELİM GELSEN BİLE TEK GELMEZSİN BİRKAÇ KİŞİYLE GELİRSİN. DELİKANLI OLMADIĞINI BİLDİĞİM BİR İŞE YARAMAZ İÇİN BÖYLE BİR RİSKE GİRİP GELECEK KADAR APTAL DEĞİLİM.
ÇOK CESURSAN SEN GEL ADANAYA.
hope yazan:
Alıntı:
SENDE GRAM DELİKANLILIK OLSA BUNLARI YAZMAZDIN, NUMARANI DA VERİRDİN, KIVIRMA.
FARZEDELİM GELSEN BİLE TEK GELMEZSİN BİRKAÇ KİŞİYLE GELİRSİN. DELİKANLI OLMADIĞINI BİLDİĞİM BİR İŞE YARAMAZ İÇİN BÖYLE BİR RİSKE GİRİP GELECEK KADAR APTAL DEĞİLİM.
ÇOK CESURSAN SEN GEL ADANAYA.
offf ya of
yas araligi 10-12 muhtemelen, yasinin getirdigi heyecana vererek daha fazla muhattap almiyorum. Hepimiz o yaslarda ofkemizi kusacak birseyler ariyorduk. Olur ya gayet dogal. Yavrum baban o kadar zengin madem, neden sana bilgisayar oyunu almiyor? Ya da git top kostur, ata bin biseyler yap. Valla cok kotu bir nesil yetisiyor.
hkaya yazan:
Alıntı:
yas araligi 10-12 muhtemelen, yasinin getirdigi heyecana vererek daha fazla muhattap almiyorum. Hepimiz o yaslarda ofkemizi kusacak birseyler ariyorduk. Olur ya gayet dogal. Yavrum baban o kadar zengin madem, neden sana bilgisayar oyunu almiyor? Ya da git top kostur, ata bin biseyler yap. Valla cok kotu bir nesil yetisiyor.
Hakan kaşınma bak aslan.
Sana bir top koştururum ben hayatın kayar.
10-12 miş :) Senden büyüyüm hıyar.
Sen dediğim gibi o bokum raporlarına devam et sinirlerimi attırma.
Yok-ol.
BEYLER YETER,VURMAYIN DAHA ADAM ÖLDÜ! :laugh:
ayaz bebeğim birşeyler bıdı bıdılamışsın benim için.yavrum senin bu sinirin neye bu kadar bi anlat bakayım? çocukluğun da şiddet filan mı gördün sen? nedir yani olayın? komikleşiyorsun farkında değilsin ;)
ha skor yarıştırıyorsak ne bileyim be ayazım herkezin tuttuğu kendine derler ya o hesap. senin pipinin benimkinde fazla deliğe girmiş olması benden birşey eksiltmiyor sana da bir şey kazandırmıyor. Bunu anladığın vakit adam olma yolunda büyük başarı elde edeceksin bebeğim :D
ama tespitin haklı buraya gelip rapor okuyorum sadece son zamanlardır.sen rapor olayınıda götünden anladığın için avmye gittim kadına ben yakışıklıyım bana ver dedim vermedi muhabbetini rapor zannediyorsun :D :D :D evet haklısın o şekilde yazacak bir raporum olmadı maalesef :D
bütün ahaliye not:atılmasın bu adam forumdan filan millete eğlence çıkıyor :D :D
bi kere daha okudum da düzeltmek istedim
azralestear değil canım o azraelstear ;) sinirlenince ellerin filan mı titriyor da klavyedeki harflerin sırasını karıştıyorsun? yoksa beyninin düşünebilen kısmı(senin beyninin düşünebilen ve düşünemeyen kısımları olduğundan eminim) kendinimi kapatıyor??
:D komiksin lem :D
azraelstear16 yazan:
Alıntı:
bi kere daha okudum da düzeltmek istedim
azralestear değil canım o azraelstear ;) sinirlenince ellerin filan mı titriyor da klavyedeki harflerin sırasını karıştıyorsun? yoksa beyninin düşünebilen kısmı(senin beyninin düşünebilen ve düşünemeyen kısımları olduğundan eminim) kendinimi kapatıyor??
:D komiksin lem :D
Ancak rapor okursun zaten be aslanım. Onların yaptığını yapmaya çalışırsın. Başka bir sikim bildiğin yok.
Bana da laf cambazlığı yapma. Git onu set açtığın kızlara söyle mk.