Cvp:Artık Ne İstediğimi Biliyorum
Arkadaşlar sanırım kontör biraz ters tepti :)
Jokerin yazdığı msjın aynısını gönderdim.
Cevap:
Teşekkür ederim ama daha sadece ismini biliyorum ve bu şekilde kontör göndermen garibime gitti.Bu arada kontörleri geri göndereceğim.
biliyorum msj attın cevap atmadım ama ben sms kullanmıyorum çünkü hoşuma gitmiyor, bu arada 8 den sonra eve gidiyorum eğer istersen arayabilirsin konuşuruz.Lütfen bu kontör olayı birdaha olmasın.
Bende cevap olarak tamam 9 a doğru müsait olursam arayacağım dedim ve kapattık konuyu.
bu arada kontörleri geri gönderdi :)
En azından cevap aldık :) Yine işe yaradı bu yönden bakınca
Süper süper gerilim demek adrenalin demek süper
Zoruna mi gitti cicim , gitti ama sen kasindin cevap vermedin. Ben kendimden o kadar emindim ki kontor yok sandım.
Neyse gelelim şimdi neler yapacağına. Bu gerilimi lehimize cevirmemiz gerekli :)
Şimdi telefonu açınca o şöyle böyle sevmem diye zirlayacak sende basit bir jest yapmak istediğini 3-5 liralık kontor diye düşündüğünu söyleyeceksin..
Tamam bir daha yollamam merak etme sonra kontorsuz kalirsan bana kızma diye sakalasiyoruz.
Akabinde ışte şöyle böyle iletişime gecmeyeckmiyiz. Vs..
Gerisi senin durusuna ve bu güne kadar neler yaptığına bakar.
Gerilimi tatlıya bağlamak ilişkideki ilk kavgadan sonra barışmak gibidir
Haydi aslanım kopar şu kızı
:D tamam, msjında bir tatlılık vardı yani nefret gibi değildi :)
Biraz sonra arayacağım illaki soracak dediklerini söyleyeceğim bende şimdi önemli olan bir buluşma koparmak gerisi yürür :)
Ha gayret :D
kontör denmiyor herhalde artık TL diyorlar galiba.
Neyse ben kontör diyecem öyle alıştım.
Kontör eğer sembolikse ne bileyim, 1 TL likse veya tek mesaja denk düşen bir tutarı göndermiş olsaydın o mesajının altına daha hoş olurdu.
Olan oldu. hakkında hayırlısı. hadi bakalım.
Bildiğim kadarıyla en az 3 yada 5 tl atılıyor :)
Kontor işini nasıl bağlayacağını söyledim o bitti. Randevuya kasma şu an sadece keyifli sohbet gerek.
Sadece ismini biliyorum demiş. Randevu dersen yeni tanıştık der. Zaten izin gününe çok var.
1-2 konuş muhabbet et randevu işi sonra gelir kendiliğinden esas mesele telefonda keyifli sohbet
Peki tamam nasıl diyorsan :)
Rookie yazan:
Alıntı:
Peki tamam nasıl diyorsan :)
Konu kendiliğinden buluşmaya gelir o ayrı mesele .
Orda yalnizsin bu konuşma keyifli geçerse bu kızı baslarsin , test edecek bir şeyler yapacak bakalım raporu bekliyoruz
Rookie yazan:
Alıntı:
Bildiğim kadarıyla en az 3 yada 5 tl atılıyor :)
Ayıptır sorması ne kadarlık attın?
:) Raporu yazacağım herşey için çok teşekkür ediyorum