-
Yeter artık bunaldım aq
Şu siktiğim kızları bi türlü ayarlıyamıyorum. Kafayı yiyecem aq. Kafamı siktiler bıraktılar. Böyle okuyarak bi bok olmuyor amk. Uygulamaya çalışıyorum hep batırıyorum amk.
Bu bi kişilik meselesi.
2 3 rutin öğrenerek bi sikim olmuyor. Duyguları okuyarak nasıl öğrenebilirsin ki. Genel olarak kişiliğimiz nasıl olmalı bu amk dünyasında. Kızlarla tanışıyorum konuşuyorum ililer alıyorum doğru şeyleri yapsam sevgiliye dönüşeceğini biliyorum ama o doğruların ne olduğunu ve onları nasıl yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kıza ilgimizi ne zaman nasıl belli edecez. İlgimi belli edemiyorum. Çok güzelsin mi demek gerekiyor bi anda amk. Onu da yapamıyorum. Bu bi teklif mi gibi anlamaz mı o zaman ?
Sanaldan hiç bi sikim öğrenilmiyor. 10 km hızla gideceğimize 2 km hızla gidiyoruz böyle. Çok dertliyim be. Bu dünyanın çilesi hep bize mi amk ?
Dersanede aynı sınıfta olduğum 8 lik bi kız var. Derslerim iyi olduğu için Seninle her gün beraber ders çalışalım mı dedi geçen hafta. Onun da dersleri iyi benden sonra sınıfta en çalışkan o. Bende olur dedim. Geçen hafta her gün dersten sonra ders çalışmaya başladık. Aramızda böyle güzel bi hava olşuturdum gülerek eğlenerek. Dhv yaptım neg attım. Kino desen diz boyu. Zaten aynı sırada oturuyorduk. bacaklarımız hep birbirine değiyodu. Soru çözerken birbirimizin sıcaklığını hissediyorduk.
Diğer kızlarla da konuşup onu kıskandırmaya çalışıyodum arada. Bütün kızlarla aram var sınıfta sadece sınıfta deil nerdeyse bütün dersanedeki kızlarla. Dedim ya kızlarla gidip bi şekilde saçmalasam da tanışabiliyorum artık. O riski alıyorum. Arkadaş oluyorum hepsiyle. Zaten muhabbet hep ders fazla zorlanmıyorum tanışmakta. Neg atarak tanışıyorum hiç utanmadan. Ne konuşacağımı da hiç düşünmüyorum. Doğaçlama dhv filan yapmaya çalışıyorum. Kendi kafamdan hikayeler anlatıyorum derslerden bahsediyorum bi şekilde tanışmış oluyorum. Bazen mal gibi ortada kalıyorum ama sonra tanışmış oluyorum. hatta bazılarıyla sahile kadar dışarı çıktım.
İşte o kız benim telefon numaramı aldı. Beni msnden ekledi. Bana numaranı türksel yap mesajlaşalım dedi ben o kadar tanıdğım var senin için deiştiremem dedim.
2 3 gün sonra öğrendim ki bi sevgilisi varmış ve yeni ayrılmış. bunu kendisi bana söledi. Hafta sonları dersaneye gel çalışalım dedim. Kabul etti bu hafta sonu cumartesi geldi pazar ekti ama sonra geldi. geçen hafta cuma günü benle çalışması gerekirken hemen çabuk kaçtı. Başka bi sınıftan bi erkekle çalıştığını gördüm ses çıkarmadım. Ondan telefon numarasını almış. Hafta sonu benle çalışırken onla mesajlaşıyodu. Ne demem gerektiğini bilmiyordum. Bende ses çıkarmadım. Kızıp bozmak istemedim.
Bugün yine ders çalışacaktık. Bana eve gidecem dedi. Hemen çıktı gitti kaçtı resmen. Ben sinirlendim ama tamam olur dedim bi şey demedim. Sonra etüt salonuna ders çalışmaya çıktım baktım ki o çocukla ders çalışıyor yine. Beni gördü hemen gözünü kaçırdı.
Sinir küpü oldum. gittim sıraya oturdum ders çalışmak için. Sinirden moral bozukluğundan ders çalışamadım. Hiç bi şey yapamadım. Dersaneyi terkedip çıktım. Gidip ona kızıp batırmak istemedim o sinirle. Çıkarken beni gördü kızdığımı hissetmişti sanki.
Attım 2 bira içtim. Çok dertliyim be. Yarın dersaneye gittiğimde ona bi daha seninle ders çalışmayalım demek istiyorum Ama bu doğru bi şey mi bilmiyorum. Ne yapmalıyım be dostlar. kızı o çocuğa mı bırakmalıyım. Çok sinirliyim ona. Benden sonra o çocukla çalışmaya başladı. Benle daha çok çalışıyor o çocuğa göre. Ama beni kandırıp o çocukla çalışmaya çıkması çok moralimi bozdu.
Ben nerde hata yapıyorum arkadaş. Neden her seferinde her şey iyi giderken kızları bağlıyamıyorum. Lütfen birileri akıl versin be dostlar.
-
Cvp: Yeter artık bunaldım aq
ahhh dostum ahh
biliyorum o çabucak gitmeleri,
biliyorum o sinirlenmeleri, çok kötü durumdasın.
sen o kızın yanında ders çalışablilyor musun?
şahsen ben çalışamıyordum, kafam sürekli ona gidiyordu.aklım karışıyordu.
keşke beynini dağıtacak farklı şeyler bulsan, keşke kızın yaptıklarına bu kadar yoğunlaşmasan.
yanında oturduğu vakitte duygulaını tatmin et kardeşim,
yaptığı hareketleri sorgulama, değişme...
tansiyonu yüksek tutma sakın..
dostum sakın daha fazla bağlanma bu kıza, keyif vermez bu sene...
yapacak fazla şeyin yok derslerden sıkılırsın, kafanı ona takarsın.
boşu boşuna senen gider, en azından hak ettiğinden düşük puan alırsın..
-
Cvp:Yeter artık bunaldım aq
beraber ders çalıştınız sonra? ders bittikten sonra ne yaptınız?
Bana kalırsa dersten sonra başka bir yere gidebilirsiniz. çay kahve içmeye olur. bira falan içiyorsa daha da iyi. sinema da olur..
sadece ders çalışacaksa aliyle de mehmetlede rızayla da çalışır.
ama aralarda nasıl eğlendirdiğin ve sonrasında neler yaptığın daha önemli bence.
Ama sadece sorun bu değil. seksüel çekim yaratamamak sorunuyla karşı karşıyasın benim anladığım, hemen çoğumuz gibi.
-
Tamam da kardeşim bundan sonra ne yapmam lazım. İçim çok dolu onunla bi daha ders çalışmak istemiyorum. Ne diyecem ona Artık çalışmayalaım dersem sonra pişman olabilirim. Çok güzel bi kız amk. Gözleri mavi saçları kahverengi. Boy 1. 73.
Bırakayım desem hemen bırakamıyorum ki. Hem bıraksam da ben yanlışlarım neler. Başka kızlarda aynı hataları yapmak istemiyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum. Kızlara ilgimi nasıl belli edecem. Başaka kızlarda var bana ili veriyorlar dersanede. ama onlara nasıl ilgimi belli edecem.
Atmam gereken doğru adımlar neler ki bunları tava getireyim. Bu kızların bana ilgisi var. Buna eminim. Doğru şeyleri yapsam olacak bu iş. Çekim yaratıyorum ama bağlayamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum aq. :(
-
Beraber ders çalıştıktan sonra çay kahve de içtik. Bana pas verdi. ama ben golü atamıyorum. Seksüel çekicilik ?
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Beraber ders çalıştıktan sonra çay kahve de içtik. Bana pas verdi. ama ben golü atamıyorum. Seksüel çekicilik ?
çay kahve içmek için mekan değiştirmeyi diyorum. eğlenmeye gidebilirsiniz.
seksüel çekicilik, senin onu arzuladığın gibi onun da seni arzulamasıdır.
büyük göğüslü kızlara erkekler nasıl atlıyorsa, kızlarda erkeklerde, kendilerini etkileyebilecek bir takım özellikler arar.
başta yumuşak bir ses, kıza yol verirken sırtına hafifçe dokunmak, konuşurken tanıdıkça seninle mucizevi ortak yönleri bulması gibi bir sürü şey. herşeyin tesadüfi ve ilahi bir şey gibi olması, sahiplenildiğini hissetmesi lazım.
aranızda bir bağ kurmalı, iyi bir fizik çok şey olabilir ama herşey değil.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Tamam da kardeşim bundan sonra ne yapmam lazım. İçim çok dolu onunla bi daha ders çalışmak istemiyorum. Ne diyecem ona Artık çalışmayalaım dersem sonra pişman olabilirim. Çok güzel bi kız amk. Gözleri mavi saçları kahverengi. Boy 1. 73.
Bırakayım desem hemen bırakamıyorum ki. Hem bıraksam da ben yanlışlarım neler. Başka kızlarda aynı hataları yapmak istemiyorum. Ben nerde yanlış yapıyorum. Kızlara ilgimi nasıl belli edecem. Başaka kızlarda var bana ili veriyorlar dersanede. ama onlara nasıl ilgimi belli edecem.
Atmam gereken doğru adımlar neler ki bunları tava getireyim. Bu kızların bana ilgisi var. Buna eminim. Doğru şeyleri yapsam olacak bu iş. Çekim yaratıyorum ama bağlayamıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum aq. :(
benim görüşümde, kızı yanından kaçırmasan sana yeter.derslerde yanında oturursa, kafan ona gitmez.tam tersi olur gibi geliyor ama böyle..
cinsel çekimide yavaş yavaş oluşturacan, zaman bol.
bak dersaneye gidiyorum bende, yanımda ki kızla öyle çok muhabbetim yoktu.derslerde hafif sataşmalarla girdim yavaş yavaş buna.şimdi ağzına vermekten bahsediyorum:)
bu nlp gibi yaşanacak bi olay, şimdi en azından ben anlatamam nasıl yavaş yavaş gireceni:)
çekim olur, çünkü kız mesajlaşalım falan demiş.
amaaa diyeceğim gibi,
ders,ders,ders ...
-
Ah be dostum dersleri anlamak kızları anlamaktan çok daha basit benim için.
Einsteinin teorileri vız gelir tırıs geçer kızları anlamanın yanında. Kafra kalmadı amk. Ne düşünsem tersinin de doğru olacağı bi durum var. Ya tersini yapmalıydım diye kendi kendimi yiyorum.
Tariz dediğin olayı biliyorum da adını bilmiyor muşum. Dışarı da henüz dolaşmadık ama kantinde başbaşa filan oturduk. Beline dokunmalar burnunu sıkmalar filan oluyor parmaklarını tutuyorum tırnaklarını bahane ederk Yani kino oluyor.
GEçen hafta her şey bi anda oldu gibi bi şarkı filan da söyledi hatta umutlandım bende
-
Vay be eski günler aklıma geldi..
Soru içerisinde o kadar çok soru var ki,
O kadar çok yapılması gereken, kim burda sana hadi git \"şöyle şöyle\" yap dese derdine derman olamaz, olsa bile döktüğü asfalt yarın yine bozulur, niye mi?
Nedeni mantalite dostum,
Sen kızlara yaklaşmayı burdan öğrendin, hatta büyük kısmı burdan öğrendiğin şeyler \"eminim\"
neden mi?
Sadece bizim sitedeki amerikadan ithal ettiğimiz kavramalrla konuşuyorsun, neg, dhv, kino
Güzel de gidiyorsun en başta bunu bil, bu bir artı (+1)
Çünkü, o kavramlarla bile %2 ile bile kızı \"senin tabirle izole\" etmişsin, başbaşa kalmışsın :)
Arabayı çalıştırmak için marşa bastın, sonra bir baktın araba gitmiyor \"eyvah\"
Ama sen en azından bu araba \"neden gitmiyor\" diyip eksiğini sorgulayan adamsın bu da bir artı (+2)
Yalnız keşke bizler ansiklopedi yazabilseydik, her bakış her sestonu ve her beden dilinin kombinasyonuna göre, senin neler yapman gerektiği \"keşke\" bu sitede olsaydı.
Bunu yazmaya kalkmak herhalde birkaç ömür gerektirir \"tabi eğer mümkün olsaydı\"
Bu sitede var olan şey \"harita\" ve burada gelişen herkes mutlaka hatalarından ders çıkartarak tecrubeye sahip olan kişiler,
ve tabi bu konulara karşı olan ilgi, hassasiyet, kavrama şekli uzmanlaştırıyor insanları
İnsan ilişkileri dediğimiz şey dostum, içerisine birçok şeyin dahil olduğu iletişim yöntemidir,
bazıları çocuktan bu konuda başarılı olur,
Çünkü \"karakteri\" öyledir, kendine hakimiyeti yüksektir ya hani birilerinin, birileri daha soğuk kanlıdır ya, bunun dışuında birileri daha iyi kavga ederken birileri daha hızlı koşar
Neden onlar değil de neden ben sorusunun cevabı ise,
Senin de başka özelliklerin onlara göre daha üstündür de ondan ,alınmaca gücenmece yok :)
Bu işi öğrenirken belki bundan daha yakın olacağın 8 numaraları kaybedeceksin, bu bir ya belki bunun gibi 3-5 tane daha olacak sarı saçlı mavi gözlü 1.70 boylarında 37 numara giyen, ince belli, güzel gülüşlü vs.
Bu tecrube sence kayıp mı kazanç mı olacak, onun hesabını sen yap...
Çünkü döngü böyle işler,
Çünkü sosyal ortam içerisinde olmayan bir nesilin yüzlerce ferdi aynı sorunları yaşıyor, çünk sen o kızla ders çalışırken o kızla iki kelime edecek kadar bile sosyalleşememiş ve seni aşırı kıskanan çocukar var,
Sen ne dersin onlara burdan ilk önce şu mesajı gönderirsin sanırım,
Dur bi dakika burdan gönderilecek bir mesaj yok, çünkü bir cümleyle özetlenemiyor durum, hadi \"şöyle\" olun de
ve onalrda gelip senin ilerlediğin kadar o kızla ilerleme başarısı göstersinler,
işte sadece olay sadece \"şöyle\" olun demekle hallolmuyor sevgili dostum,
o \"şöyle\"nin içerisinde o kadar çok şey var ki, bir anda kazanılmadı senin açından da,
Şimdi geliyorum bu kadar uzatmanın ardından senin sorunun cevabına,
Sen hiçbir karşılık istemeden ve beklemeden gidip o kızla ders çalışmışsındır veo kız seninle istediği zaman, istediği an ders çalışabilir ve bu hakkı ona malesef sen tanımışsın,
o nedenle aqüü maqu yok :)
Yani biz kendimizi bedaeeevaya vermiyoruz, hey sen benle ders mi çalışmak istiyorsun, o zaman bir çikolataya ne dersin,
Hey sen bu sefer beni çikolatayla kandıramazsın diyip piç bir sırıtmayla dudaklarına göz dikersin ya da bir makas alırsın yanağından, sonra olayı sulandırırsın sulandırırsın, yanaklarını sıka sıka bitiremezsin, sonra bir lakap takarsın, takılırrsın çekim yaratırsın,
Bu mu evet sadece bu değil bu ve daha fazlası ama ilk önce bilmen gereken şey,
Senin değerli biri olduğun ve seninle olmanın bedelini bir şekilde talep etmen,
ikincisi ise ödül- ceza sistemi
biryerlerde duymuşsundur, köpek halı muhabbetini,
kısaca şöyle anlatılır bu mevzu ise, hedef iyi birşey yaptığında ödüllendir, hoşuna gitmeyen bir olay yaptığında ise ilgiyi kes, cezalandır,
Bu arada sakın aklp kırma kalp kırarsan bir daha yapıştıramazsın, zeki uyanık ve lider kişiler hiçbir zaman kalp kırmazlar ve sonunda \"aa ne kadar iyi biri\" diyenleri o liderle sikerler.
açık konuştum sanırım :)
Yani kısacası güzel dostum sadece burayla olmuyor bunu öğrenmene sevindim, birazcık sahada öğreniliyor, tecrubeyle öğreniliyor bu iş, bir allahın kulu bana demesin ki ben hayatta zarar görmeden iyi noktalara geldim, bazı şeyler için bazı bedeller ödeyeceksin, bunu unutma
:)
Saygılar sevgiler..
-
Üstat öncelikle söylediğin güzel şeyler için teşekkür ediyorum. Doğru yoldaysam ne mutlu bana.
Senin söylediklerine göre o zaman ben bu kıza yarın kızmayacam bi bahaneyle onunla ders çalışmayarak ilgisiz kalacam.
ve o zaman senin söylediğine göre kızın dudaklarına filan göz dikersem yok öyle 3 kuruşa 5 parça diyip yanaklarını filan sıkıp sulandırırsam olayı tehlikeli olmaz mı ya :) İlgimizi böyle mi belli edecez ?
Sapık mısın demez mi bu bana. Temelli kaybetmeyelim kızı :) Kaş yapalım derken göz çıkmasın aqü maqü :)
-
Sen bu kızı sikmek istiyor musun? :)
-
Berkiano muhtesem bir yanit vermis
Kitap gibi okunacak bir yazi yazmis
Ben okurken cok keyiflendim
Aklima eski gunler geldi!
Ama senin acil sorunun için yanıt vereyim
Hayır kıza tutup artık senle konuşmayacağım demiyeceksin! Çünkü bu onu kıymetlendirip seni ucuzlatır! Takmayacaksın! Gel çalışalım diyebilir, sana neden o çocukla çalışmak istediğini anlatmaya çalışabilir...
Sakın dinleme
O değil de dinazorları biliyor musun sen de!
Orangutanlar de
Ot de bok de!
Dinleyemeceğini belli et!
Çok sıkıcı bu konuşma de!
Tatlım diledğini yapmakta serbestsin de! Ben ilişkilerde özgürlüğe inanırım de! Kızım ne bana açıklama yapıyorsun?
Yalan söyledin! BU kadar basit! İnsanlar yalan soyler! Bundan doğal bir şey yok! Yakalanınca da özür diler!
ikisi de gereksiz! ama madem kendini suçlu hissediyorsun git bana çikolata al de!
çay getir de!
Dalga geç eglen!
Naber kavalcı de!
Ama sakın kıymet verme
Zira dediğim doğrudur!
İnsanlar yalan söyler! bu normaldir. İnsanlar yakalanınca özür diler! Bu ziyadesiyle beklenen bir davranıştır! ikisini de gerek yok aslında. Çok kızılacak bir şey değil! Kızmak bir işe yaramaz. olduğu gibi kabul edersin durumu. Ne bileyim belki o çocuktan hoşlandı. Belki o çocuk turkselliydi! daha ucuzdu onla mesajlaşmak!
Ben iki adam arasında kalıp, aynı yakada oturduğu için birini seçen kadın gördüm!
Unutma kız senden hoşlanmış ama bu arada başka biriyle daha oynuyor! sebebini bilmiyorum ama bu kadar kafana takmaya değmez!
Senin kusurların vardır elbet!
Ama fena gitmiyorsun!
Tek kusurun ben kadınları anlamıyorum diyen şapşal erkek türünden olma! Bu bahane başarısızlara aittir!
Kadınların erkekleri neye göre seçtiği ile ilgili dünya kadar araştırma var. Bizimki hangi yaşta olursak olalım değişmiyor! Güce bakıyoruz. Black\'in dediği gibi bu güç şimdi zeka, para, mevki, statü, iyi bir çene, uzun boy, kuvvetli erkek imajı,espri yeteneği
dans ve flört bilgisi vs anlamına geliyor..
Ama sizinki her yaş grubunuzda değişiyor! her ilişki biçiminde değişiyor! Verme kolaylığını dikkate alıyorsunuz. Güzel olmasını dikkate alıyorsunuz eve geç gitme izni olmasını dikkate alıyorsunuz! Daha sayayım mı:? Az ilerleyince eğitimini dikkate alıyorsunuz! Evlenirken az erkkele yatmış olmasını dikkate alıyorsunuz! Ailesine sülalesine bakıyorsunuz! Siz çok daha detaycısınız!
:)Düşün! ama bir kaç açıdan birden düşün!
olaylar seni bağlamasın! Olaylara tepeden bakmayı öğren!
-
Seksüel tansiyonu yükseltmek adına dudaklara göz dikip makas alınabilir bence eğer kızı birazda ısındırdıysan. Hatta bu adımları genelde kızlar erkeklerden beklerki çok fazla rahat ve kolay gözükmemek için. O yüzden sen bu riski alıp, seksüel tansiyonu arttırırsan kız kendine güveninin olduğunu görüp en azından bundan etkilenicektir diye düşünüyorum.
-
Her şeyi bilen adam evet ben bu kızı sike sike parçalamak istiyorum.
Wonder woman yarın bu kızla ben ders çalışmak istemiyorum. Tamam küsmiyeyim anladım ama yarın gelip bana ders çalışalım derse kabul mü edeyim yani. O zaman istediği zaman ulaşabildiği bi erkek olmuş olurum. Hem beni kandırdı hem de ona bi bedeli olmayacak mı yani.
Kabul etmesem kızdığımı anlayacak. Ne yapacam şimdi ben kafam bok oldu :). ve bi de sen söle bari wonder woman bizden hoşlandığını anladığımız bi kıza nasıl ondan hoşlandığımızı belli edecez teklif açmadan.
Mesela sen söylüyosun bu kız senden hoşlanmış. Diyelim ki başka bi erkek çıkmasaydı ona ilgimi nasıl belli edecektim teklif açmadan. Yani teklif açmadan nasıl teklif açacaktım ki sevgilim olsun ?:) Bu soru çok kafamı kurcalıyor. Asıl öğrenmek istediğim bu.
Tekno henüz makas alabilecek seviyede deilim galiba. O göt yok galiba bende :)
-
-
-
Berkianoyla Wonder ın dediklerini oku oku sonra ardan biraz zaman geçsin döngel bir daha oku.
Kız sevgilisinden ayrılmış belliki sevgili arayışında senin anlayacağın şekilde sevgili seçenekleri var önünde ama hangisi doğru bilmiyor o da sağlama yapıyor. Çok kafaya takmalık bir durum yok Wonder ın dediği gibi çocuk sadece turkcell diye bile yaklaşmış olabilir. O yüzden satranç oynar gibi düşünemezsin çünkü tavlama tavla gibi şans işidir.
Sen herşeyi doğru yaparsın ama başka birisi aynı otobüste gidiyordur aynı semtte yaşıyordur, kızında duygusal bir zamanıdır yaklaşırlar. Her şeyi anlamaya çalışma her şeyi anlamak için bütün detaylara hakim olman gerekir. Buda mümkün değil.
Bak bundan seneler önce bir hatun var üstüne düşüyorum arkadaşız aynı zamanda bu sevgilisinden ayrıldı. Benim arkadaş alanından çıkıp sevgili adayı olabilmek için çekim yaratırken aynı zamanda güven sağlamam da gerekiyor çünkü sevgilisinden ayrıldığı gibi direk yazarsam olmaz çünkü arkadaşız!
Kızda güzel bir kız biliyorum ki boş kalmayacak, bir sevgili buldu telkinle ayırdım, daha kuvvetli bir aday çıktı piyasaya benimde 1 hafta gibi bir süreye ihtiyacım var.
Çocuğa ortak arkadaş vasıtasıyla kızın sevgilim olduğunu söylettim.
Yalanda değil 1 hafta sonra olacağım konum o.
Ama lanet olsun ki dürüstlüğüm tuttu. Bunu kıza söylemeye karar verdim. Önce yakın arkadaşından fikir aldım o destek olacak telkinleriyle. Kızı çağırdım bir akşam ben böyle bişey yaptım senin hakkında yalan söyledim diye anlattım. Ve birdaha konuşmadık. :(
Uzun zaman sonra yakın arkadaşıyla konuşuyoruz bir akşam konu döndü dolaştı bu meseleye geldi. Hedefin zaten benim yaptığım olaydan ben söylemeden önce haberi varmış(bknz. kadınlar her şeyi birbirine anlatır ya siz?) Bende bunu bekliyordum zaten kankasına o yüzden konuyu açmıştım. Ve bu yaptığım korumacı yaklaşımım sahiplenmem hoşuna bile gitmiş.
Benle konuşmamasının sebebini söylüyorum: olayı anlatırken \"seni korumak adına senle çıktığımı söyledim aradan biraz geçincede ayrıldım\"gibi bir şey demiştim.
Kızın takıldığı nokta başka birine onunla beraber olduğumu söylemem değil, yalan söylemem değil... Ben nasıl ondan ayrılırmışım? :huh:
Vayy amk kızdaki egoya bak hayali bir ilişkide ondan ayrılıyor olmamı kabullenememiş :woohoo:
Hasta amk ama güzel kızdı, ben her şeyi doğru yapmıştım ama biryerde yanlış kip kullandım diye o kızla olmadı. Bu sebepten olduğu da hayatta aklıma gelmezdi.
Özetle her zaman niyesini nasılını anlayacağız diye bir şey yok.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Ne önemi var ki ?
18 yaşında bu duruma bambaşka bir reaksiyon göstermen gerekir
36 yaşında ise bambaşka.
kimse seni yaşından ötürü yargılamıyor burada, yargılamaz da
-
Asıl diyeceğimi unutmuşum :woohoo:
Wonder ın affına sığınarak
Kadınlar maymun gibidir bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz.
Kız onun yanına gider senin yanına gelir dışardan bilmediğin başkaları da olabilir. Kız bunlar içinde maksimum faydayı sağlayacak olanı seçecektir. Onla çıkmaya başlarsa sana selam vermemesi bile seni şaşırtmasın kızın angutluğundandır. Kendini kullanılmış hissedersin falan filan(Heh işte okuyarak öğrenemezsin ama aynı şey tekrardan başına geldiğinde vay aküü cemiyette demişlerdi ben bu filmi daha önce gördüm dersin.)
Hatun yanına gelirse(ki gelmeyedebilir) kızarsan değer verdiğini gösterir kız ıçin çantada keklik olursun yedeklere alır seni daha iyisini aramaya başlar. Kıza kendini affettirmesi için bir fırsat tanı.
\"Bana yalan söyledin seni affetmicem ama bir kahve fikirlerimi değiştirmemde etkili olabilir tarzı birşeyler dersin kız kahveyi kantinden alır gelir, beni bu kadar ucuza tavlayabileceğini düşünmüyorsun heralde vs\" tarzı konuşursun böylece eğer varsa kızın kafasında yakınlaşma fırsatı da doğar ;)
Not:Sana verilebilecek en akıllıca tavsiye çalışıp kazanabileceğin en iyi yeri kazanmandır.
-
21 yaşındayım.
Black her şeyi öğrenmek deil aslında niyetim ama neye nasıl tepki vermem gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum. Ne yapmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum.
Bana gerekli olan kısmı bilsem yeter ama tek başıma da beceremiyorum. Kimse bize kız nasıl tavlanır diye öğretmedi ki hep türev integralle büyüdük amk
-
BLACK yazan:
Alıntı:
Olabilir her insanın başına gelebilir :) Teşekkür ederim. Kız inşallah beni seçer dediğini yapacam küsmek yok. Yaptığın güzel bi şey değildi bana ancak bi kahve ısmarlarsan belki seninle tekrardan ders çalışabilirim diyecem bakalım ne olacak
-
Hivron yazan:
Alıntı:
BLACK yazan:
Alıntı:
Olabilir her insanın başına gelebilir :) Teşekkür ederim. Kız inşallah beni seçer dediğini yapacam küsmek yok. Yaptığın güzel bi şey değildi bana ancak bi kahve ısmarlarsan belki seninle tekrardan ders çalışabilirim diyecem bakalım ne olacak
Tekrardan ders çalışabilirim değil seni affetmeyi gözden geçirebilirim(bunuda okuyarak öğrenemezsin vücut dili biraz sevimli piç olayları falan tecrübeyle oturur.)
Eğer mesafe koyarsan, kız zaten bir seçim yapmaya çalışıyor sen sadece şıklardan birini eleyip işini kolaylaştırırsın. Ama tamanen tepkisiz oursan buda her haliyle ona razı olduğunu gösterir ki buda istemediğimiz bir izlenim. Biraz ödül biraz ceza kulak memesi kıvamına gelinceye kadar karıştır işte ;)
-
Kız bildiğin götüm ayağı yapıyor.
Bir sana gelip bir ona gidiyor ve ortada sana söylenmiş olan bir yalan da var. Şöylede bir şey var o kızın diğer çocuğada yalan söyleyip senin yanına gelme ihtimali var ve kızın böyle bir şey yapıp yapmadığını bilemezsin :) ki tahminlerime göre yapmış olsaydı ve bunu bilseydi senin çok hoşuna giderdi :)
Kız test sürüşünde belli ki istediği performansı kimde yakalarsa ona gider. Sen enerjini düşürme ve umursamazı oyna , piçi oyna. Kendi değerini koy ortaya ve o kızın götünü kaldırma.Seni çantada keklik olarak düşünmesin.
Ulaşılmaz ol ama bokunuda çıkarma :) Çekici gelir ama fazla ulaşılmaz görünürsen kedi ciğer misaline döner iş :)
Moralinide bozma :)
-
Oh be tam istediğim cevap buydu valla. Jokerin dediği gibi öfke kontrolü. Kızıp trip atmak yok. KIzın kafasındaki seçeneklerden neden birini eliyeyim ki öfkeme yenilerek. Kendimi ayağıma niye sıkayım ki çok haklısın. Ne küsmek ne de götünü kaldırıp her halini kabul etmek.
Valla yoksa yarın gidip meme göt dağıtacaktım kızın ağzına sıçacaktım :laugh: Siz bu işi biliyorsunuz valla.
Peki ya o zaman diğer soruma da cevap verirsen tam süper olacak be üstat. O da şu ki Çekim sağladığımız bi kızı, yani tanışıp muhabbet kurup etkilediğimiz ve bizden hoşlanan bi kızı bağlamak için ona karşı ilgimizi nasıl etmeliyiz. Ondan hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz. Gidip de senden hoşlanıyorum dememiz gerektiğini öğrendim artık. Eskiden onu da yapmıştım :laugh:
Ama işte o teklifin yerine ne yapabiliriz ne söyleyebiliriz. İlgiyi nasıl belli edecez. bunu da bi öğrenebilsem tam olacak.
-
Xeph demiş ki : Talking makes people friends, kino makes them lovers.
TwoTimer\'da October Man Sequance Kitabında bunu doğrulamış.
Sen vücudu yönlendirirsen, vücut da duyguları yönlendirir.
-
Hivron yazan:
Alıntı:
Oh be tam istediğim cevap buydu valla. Jokerin dediği gibi öfke kontrolü. Kızıp trip atmak yok. KIzın kafasındaki seçeneklerden neden birini eliyeyim ki öfkeme yenilerek. Kendimi ayağıma niye sıkayım ki çok haklısın. Ne küsmek ne de götünü kaldırıp her halini kabul etmek.
Valla yoksa yarın gidip meme göt dağıtacaktım kızın ağzına sıçacaktım :laugh: Siz bu işi biliyorsunuz valla.
Peki ya o zaman diğer soruma da cevap verirsen tam süper olacak be üstat. O da şu ki Çekim sağladığımız bi kızı, yani tanışıp muhabbet kurup etkilediğimiz ve bizden hoşlanan bi kızı bağlamak için ona karşı ilgimizi nasıl etmeliyiz. Ondan hoşlandığımızı nasıl belli etmeliyiz. Gidip de senden hoşlanıyorum dememiz gerektiğini öğrendim artık. Eskiden onu da yapmıştım :laugh:
Ama işte o teklifin yerine ne yapabiliriz ne söyleyebiliriz. İlgiyi nasıl belli edecez. bunu da bi öğrenebilsem tam olacak.
http://www.puacemiyeti.com/index.php...if-edilir.html
-
Hivron yazan:
Alıntı:
:)
Bir kere ofke kontrolu çok önemli! Sana dediğim gibi gelip özür dilemeye çalıştığında öyle öfkeli boğa olma, hata yapan o, kıvrandır biraz, gel bakalım yalancı kedi de, ya bak şöyle böyle filan diyecek! sen elini dudaklarına götürüp shıısssslıyacaksın mesela!
gözünü dikip kıza gerek yok diyeceksin
ayağını uzatıp git bana bir kahve getir bakalım.. ders çalışmayacaksın pat diye! bir süre egleneceksin böyle!
o gün ders çalışmayacaksın! oynacaksın işte!
burada mesele kızı ısındırmaktır!
adı konulmamış bir şekilde iki kişilik bir dünya yaratacaksın! kızla flört edeceksin! çok açıkça onun önünde diğer kızlarla flört etme! gerek yok! kızın 18 yaşında olduğunu sanıyırum. gereksiz poposu kalkık olur!
inan bana sana ihtiyacı yoktur onun!
çoğu kız böyledir!
başbaşa kalacaksın!
yakınlaşacaksın
yakınlaşacaksın
dokunacaksın
dokunacaksın
çok yakınlasacaksın!
oyun oynayacaksın oynacaksın oynacaksın! o kesinlikle senle oynamaya başlayacak! sevgililik oyunu oynayacaksın! yaşlı evli bir çifti oynayacaksınız! iki küçük çocuğu oynayacaksınız! onun küçük kız yada prenses olmasına izin verecekisn. bla bla bla
sonra da kızı öpeceksin! olacak bitecek
kimseye hoşlandım sevdim öldüm bittim demeyin
bak bütün dizilere kimse aşkını ilan etmiyor
aşkını ilan eden amele tayfası olarak kalıyor
kız aşkını söylemeyen
ona başka şeyler söyleyen adamlara aşık oluyor!
kadınlarla ilgilenin. deli gibi ilgilenin onlarla
dokunun saçlarını okşayın! korkma deyin! üşüdün mü diyin! hiç bir şey yokmuş gibi yanından geçerken masasına bir çikolata bırakın ve arkanıza bile dönüp bakmayın! göz kırpın! umursamaz olun! ama çok ilgilenin! dayanamazlar!
ama herkesle ilgilenin! ters huysuz değil
eglenceli ve hassas ama özgür çocuk kartını oynayın!
onlar sizi öper merak etmeyin:)
-
hivron senin takıldığın ki boş olan mevzu kıza nasıl teklif edecemmmm
sen kıza teklif etmeyecen wonder woman,black,berkiano nun dediklerini
yaptıktan sonra kız zaten seni öpecek öpmek için fırsat kollayacak
ulan bu çoçuk beni neden sikmek istemiyor diyecek.
Yani sen siktir et teklif işini oyunda bu zaten amq teklifle olsaydı
bu kdar şeye ne gerek vardı kapiş benim çıkarımım,senin gibi bende
bu teklif etme konusunda kafa yordum.
Ayrıca burdan Wonderwoman berkiano black sevgili cemiyet üyelerine
yazdıkları için teşekkürler bombalamışlar kitap çıkar burdan
tek karmam var hayatından bir parça anlattığı için Blacke veriyorummm
karmayıııııı
Hint:) birde yazılarını sonradan silen oluyor kimse silmesin
tekrar tekrar okuyacam ilerleyen zamanlarda silene pm den basarım
küfürü ona göre arada silen oluyorrrr
-
Wonder Women yazan:
Alıntı:
kadınlarla ilgilenin. deli gibi ilgilenin onlarla
dokunun saçlarını okşayın! korkma deyin! üşüdün mü diyin! hiç bir şey yokmuş gibi yanından geçerken masasına bir çikolata bırakın ve arkanıza bile dönüp bakmayın! göz kırpın! umursamaz olun! ama çok ilgilenin! dayanamazlar!
ama herkesle ilgilenin! ters huysuz değil
eglenceli ve hassas ama özgür çocuk kartını oynayın!
onlar sizi öper merak etmeyin:)
Forumda ben de yeni sayılırım ama herhalde yapılması gerekeni bu kadar müthiş özetleyen sadece wonder women olabilir :) Gerçekten harika bir açıklama, bunun gibi itme-çekmeler yapılarak çekicilik müthiş derecede arttırılabilir hivron, yap bunları!
-
Tamam vallahi de anladım billahi de anladım. Anlamak için 20 dkdır okuyorum. İleriki zamanlarda da bol bol okuyacam. Çok teşekkür ederim wonder black and the others :laugh:
Dostum donjuann ben de çoktandır biliyorum teklif açılmayacağını. Çok önceden öğrendim bunu da ama iş uygulamaya gelince her şey bok oluyor birbirine karışıyor.
Uygulamak ayrı bilmek ayrı. Ben de artık bunu yapmaya çalışacam eskiden tanışamıyordum bile. Şimdi tanışıyorum etkiliyorum ama arkadaşlıktan öteye gidemiyorum. Şu son ayarlama işini de öğrensem tam olacak.
Bunun için 1 yıl çalışacam. 1 yıl da 2 3 tane kız sevgili yapabilsem tamamdır. Ondan sonra tamamdır. Üniverstede sikmedik kız bırakmayacam.
Bu arada bunla uğraşacağım için ara ara bunla ilgili birbirine benzer soruları sorarsam beni dövmeyin please :laugh: Ne yapalım öğrenmeye çalışıyoruz. Çok zor bi iş kolay deil. Okuma yazma gibi öğrenmeyiz hemen öğreniyoz işte. Kadın dili ve edebiyatı :laugh:
-
sevgili Hivron kardeşim kendini geliştirmeye açık biri olduğun belli.
bence doğru yoldasın. yaptığın büyük bir hata yok. ama yapman gerekenler vardır. bunu kendin bulacaksın. kendin olacaksın.
O ilgilendiğin hatunu kafaya bence takmamalısın. o sıradakine gitmiştir sende sıradakini beklersin. yine sıra, dönüp dolaşıp sana gelir belli olmaz.
Sen o yokmuş, hiç tanışmamış veya hiç doğmamış gibi yapabilirsen daha rahat olursun. hatta belki daha çekici olabilirsin.
Kafaya taktığın zaman nasıl olduğunu bilmiyorum, hissediyorlardır belki, senin hareketlerin o zaman kız tayfasına itici geliyor.
İlgin takıntı hale gelmesin. benim çünkü çok başıma geldi hem elde edemedim hem de başka fırsatları kaçırdım. hala da öyle bir sıkıntım var. ben yapamıyorum.
Ben, okumadıysan Tekno\'nun raporlarını en baştan okumanı tavsiye ederim. Tekno\'yu ve aklıma şimdi gelmeyen bir arkadaş daha var onların tarzını çok beğeniyorum. sende potansiyel var
Kolay gelsin.
-
Öncelikle sakin ol çünkü burada verilen öğütleri fikirleri ancak sakinken düşünebilir ve daha kolay anlayabilirsin.
Sen kızlarla tanışabilen onların yanında rahat olabilen birisin fakat arkadaşlıktan sevgili olayına geçemiyorsun.
Bence çok güzel gerçekten çünkü senin şu anki durumunda olmak isteyen milyonlarca erkek var.Şimdi sana yararı olacağına inandığın herşeyi oku kafanda oluşturmaya çalış.
Öğrenme aşaması kişiye göre değişir kimi 1 günde kimi 1 yılda öğrenir önemli olan azimdir gerisi gelir.Eminimki istediğine ulaşacaksın ve bu kadar karamsar olduğuna değmediğini anlayacaksın.
Önemli olan sensin kendine iyi bak :)
-
Rookie yazan:
Alıntı:
Sen kızlarla tanışabilen onların yanında rahat olabilen birisin fakat arkadaşlıktan sevgili olayına geçemiyorsun.
Bence çok güzel gerçekten çünkü senin şu anki durumunda olmak isteyen milyonlarca erkek var.
Benim yerimde olmak isteyen milyonlarca erkek mi var :woohoo:
O kadar mı yaw. O kadar iyi miyim. Bi sevgilim bile yok amk nasıl oluyor rookie qarındaşım :)
-
Sevdiğim bir arkadaşım var kendi işinde çalışıyor bu bir arkadaş vasıtasıyla bir organizasyona katılıyor orada bir dershane öğretmeni ilgisini çekiyor bir az araştırıyor falan kendisine uygun buluyor.
Yaklaşık 1 aydan fazla tanışmak için çabalıyor en son 5 gün önce bana açtı konuyu bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım.
Pazartesi günü biraz gaz vererek gidip konuşması için ikna ettim arabasına bindik dershanenin tam karşısında durduk sakin ol diyerek arabadan çıktı.İçeriye girdi fakat 5 dk geçmeden geri geldi kıpkırmızı bir şekilde ne yaptın dedğimde;
Konuşamadım amk koridora dönerken o çıktı ve bende lavaboyu sordum sadece sesim titreyerek dedi.Hala yardım ediyorum bugün sabah yine gidecekti ama ne yaptı bilemiyorum olsaydı arardı beni yani düşün sen geriye kalanını.
Arkadaşımın kızdan bir eksiği yok ama kızı kendisine değer bulmuyor kafasına yer etmiş insanlarla \'\'tanışma\'\' kısmına geçemiyor.
Sen baya ileridesin gerisi senin azmine bağlı.
-
Bence sen o arkadaşınja iyi yapmıyorsun. Adam iki kelime edemiyor zaten kadınlara. Gidip teklif açar büyük ihtimalle. Seni seviyorum falan der başka ne diyecek ki. Bu da reddedilme sebebidir. Sen onu ne konuşması için gönderdin ki.
Ben olsaydım pardon lise sona giden bi erkek kardeşim var da onu kaydetmek istiyorum. Sanırım siz öğretmensiniz bana yardımcı olur musunuz kimle konuşmam lazım diyerek tanışmaya çalışırdım. kayıt için bana yardımcı olmasını isterdim dersanenin iyi mi kötü mü olduğunu nasıl bi dersane olduğunu filan sorardım.
Oradan kendi geçmişime giderdim. Yüzsüzlük yaparak uzatırdım konuşmayı Risk alırdım. Bi şeyler konuşurdum en sonda telefonumu uzatarak yazmasını isterdim. O da ya kabul eder ya da etmez. Şansıma artık. Ama yapardım konuşmayı uzatmak için yüzsüzlük yapmak gerek yoksa bi bok olmaz. Ben bunu anladım artık.
-
Hivron@
Ben olsaydım pardon lise sona giden bi erkek kardeşim var da onu kaydetmek istiyorum. Sanırım siz öğretmensiniz bana yardımcı olur musunuz kimle konuşmam lazım diyerek tanışmaya çalışırdım. kayıt için bana yardımcı olmasını isterdim dersanenin iyi mi kötü mü olduğunu nasıl bi dersane olduğunu filan sorardım.
Belki bunun gibi 10 tane farklı şey söyledim ama yapamam dedi iyi o zaman dedim git direkt konuş bakalım öyleyse dedim.Zamanında aynı yoldan bende geçtim çaresiz oluyor insan en güzeli yaşayarak öğrenmesi kaybedecek bişeyimiz yok nasılsa reddedilmek bile güzel bile başlangıçtır bence.
-
ulen çok uzun yazmıştım ama göndermeden silindi yaa :( :( :( :(
-
Uzun ve detaylı yazdıklarımı öz olarak yazayım. Böyle pek tadı olmayacak ama..
okuduğuma göre.
kızın güzelliğinden boyundan saçlarından falan bahsetmişsin. kızın kişiliğinden çok fizikselliği ile ilgilenmişsin.
kız sana ders çalışalım demiş ( kıza +1)
kızla ergün ders çalışmışın
hergün baş bşa çoközel alan demek
kız senin telefonunu istemiş
kız seni msn e eklemiş
kız sana mesajlaşalım demiş..
el netice herşeyi kız yapmış. sen beklemişsin.
bir süre sonra kız senden istediği karşılığı göremeyince başka bir elemana yönelmiş..
ondan sonra.. sevgilim vardı yeni ayrıldım demiş sana. kendi demiş..
yani artık müsaitim boştayım demek istemiş.
aslında işin özü ben pek üzülmüyorum senin bu işi becerememne
bu kızlar benim \" sahipsiz duramayan köpek yapvrusu\" dediğim karılardan.
3 gün abaza kalamıyorlar. illa bi sapları olacak.
sevgilisinden ayrılmış hemen sana kayanyacak..
sen bağlasaydın..
bi süre seni sallayacak
3*4 gn sonra başka bi elemana gidecekti.
bir kızı ayarlayamadan kaybettiğinde 5 sinirleniyorsan.
ahanda sevgili olup kaybettiinde 50 sinirlenirsin..
saçmalarsın..
hasılı kıymetli dostar diyeceklerini demiş zaten.
ama kıza hesap sormaya kalkarsan pek işe yaramaz
ders çalışmaya davet edersen o da pek işe yaramaz.
--
ah yazı silinmeyeydi neler neler nler yazmıştım yaa
-
çok merak ettim şimdi arkadaş keşke silinmeseydi
-
teklif etmek zaten saçma da teklif açmak nedir arkadaş? :cheer: