Eşik Değeri(çıkış noktası Black):Bir kızın ilginizi çekebilmek için sahip olması gereken minimum güzellik değeridir.Tanışıp ismini hatırlamadığınız kızlar genelde bu sınırın altında kalanlardır.
Yazdırılabilir Görünüm
Eşik Değeri(çıkış noktası Black):Bir kızın ilginizi çekebilmek için sahip olması gereken minimum güzellik değeridir.Tanışıp ismini hatırlamadığınız kızlar genelde bu sınırın altında kalanlardır.
pardon ben yanlıs gormusum :D
kendini biyoloji dersinde hissettim
deli yazan:
kendini lisede gibi hissetmene sevindim :)Alıntı:
pardon ben yanlıs gormusum :D
kendini biyoloji dersinde hissettim
sadece biyolojide eşik değer olmaz fiziktede olur şöyle tanımlanır:
bu değerin altındaki etkinin tepkiye neden olmadığı sınırdır ;)
biyodada var fiziktede nese bunu tartışmak sacma (:
Nihai eşik Değeri ( Çıkış noktası joker- ilham noktası black) :laugh: :laugh: :laugh:
== :Bir kızın ilginizi çekebilmek için sahip olması gereken minimum güzellik değerinden sonra tanımaya başlamanızla birlikte kalitesini de ekleyip verdiğiniz değerdir..Tanışıp telefonunu almadığınız ya da kovalamadığınız güzek kızlar bu eşik değerin altındadırlar.
JoKeR yazan:
Alıntı:
Nihai eşik Değeri ( Çıkış noktası joker- ilham noktası black) :laugh: :laugh: :laugh:
== :Bir kızın ilginizi çekebilmek için sahip olması gereken minimum güzellik değerinden sonra tanımaya başlamanızla birlikte kalitesini de ekleyip verdiğiniz değerdir..Tanışıp telefonunu almadığınız ya da kovalamadığınız güzek kızlar bu eşik değerin altındadırlar.
pehh pis kopicii hep artımı verıcez bi keremde - karma
deli yazan:
buna kopyalama denmez. Ürün geliştirme denir.Alıntı:
JoKeR yazan:
Alıntı:
pehh pis kopicii hep artımı verıcez bi keremde - karma
bkz: ilham noktası black diyerek esas fikir babasını zikrediyoruz zaten :)
konuya istinaden..
Özdemir Asaf\'ın iki dizesi geldi..
şöyle ki:
Gerçek değer gelmesi boşluk dolduran değil;
Gitmesi boşluk yaratandır.
bunu da tek geçilen için lugata eklemeli mi eklememeli mi?
olmalı mı olmamalı mı, yoksa hiç.... diye bir şarkı geldi şimdi de aklıma :)
not:
tekilayla haftasonu buluşmada kefir alıp içtik 3 gündür içiyorum.
içerisinde yüzde 1 küsür alkol varmış ama bu kadar da etki etmemesi lazımdı ya :))