Yazdırılabilir Görünüm
Acı gerçeği söylemeliyim dostum. Kıza yeterince çekici gelmemişsin. Boşta olsaydım belki hareketi o biraz.
Ayrıca sevgilisini aldatma ihtimalini almış birini de kafadan silmeli diye düşünüyorum. Am uğruna kaliteyi düşürmeye gerek yok.
Siktir et diyorum düşünmene bile gerek yok diyorum. Direkt açıyorsun sevgilisi varken seninle bulusuyorsa görüşmeye bile gerek yok. Şöyle söyleyeyim en yakın arkadaşımın burnundan getirip hayatı zindan edip silmişliğim var. Sevgilisini aldattı diye. Kadının kalitesi değil senin kaliten
kadınlar duyguları ile hareket eder .. etkilenmeyen kadın numara vermez yanında 10 saniye duramazsın
direk set fast food gibidir hızlı etkilediğinin etkiside hızlı geçer , sosyal koşularda önemli
- Alıcı pişmanlığı bu -
sokaktan aldıgım numaraların hepsiyle sevgili olsaydım 150 tane falan sevgilim vardı heralde
Burada gercegi soylemek gerekirse bir kac faktör var 1.cisi
- şans , dogru kisiye rastlaman lazim bunu aciklamaya gerek duymuyorum anlarsin zaten
-kadinin senden gercekten etkilenmesi lazim sana numara veriyor vb hareketler yapiyorsa bu bir etkilenmedir fakat bunun katsayısı önemli
-anlik randevular uzerine düşün