Anladığım kadarıyla pua cemiyeti
Merhabalar ben onur. Forumda 1 senedir çok fazla aktif olamasam da bütün makaleleri okudum ve birçok konuya da göz attım.Bide youtubede jokerin tüm videolarını izledim :-D.
Kısacası birçok şeyi öğrendim ve çoğunu uygulamaya çalışıyorum. Ben öğrendiklerimi kısa bir özet geçsem ve eksiklerimi ya da yanlış bildiklerimi düzeltirmisiniz ? Teşekkürler...
1-Öncelikle dış görünüşümüze , kişisel bakıma ve elbiselerimize özen göstermeliyiz.
2-Boş adam olmamalıyız ki kızla muhabbet ederken tıkanıp kalmayalım ( Bunu çok yaşadım )
3-Göz teması çok önemli olduğunu birçok kitapta okumuştum. (Bunda da pek iyi sayılmam )
4-Tabak çevirme yapmalıyız ki kıza yapışıp kalmayalım, kızı fazla sıkmayalım.
5-it-çek denilen bir olay var ama bunda da pek başarılı sayılmam. ( jokerin bir sözü geldi aklıma "Kaçan kovalanır da sen kovalamaya değer misin ? )
6-Pazarlama okuduğum için bildiğim bir konu insanlar ilk karşılaşmada az çok fikir sahibi olurlar önyargıda olsa (Burada da jokerin kahveye girip selamınaleyküm diyerek ilk görüşte insanları etkilemesi geliyor aklıma bu konuda da kendimi geliştiriyorum ve geliştirmeye de devam edeceğim.
7-Full şarj olayı var buda anladığım kadarıyla ortamda enerjik olarak diğer insanları etkilemek hatta ortamdan ayrılsak bile :-D
8-Her kızla olacak diye birşey yok olmuyorsa next :-D
9-İlişkileri kadınlar başlatır bu yüzden biz onlara ulaşılacak bir ödül olmalıyız peşlerinden ağlamamalıyız. -Ben ayrılmak istiyorum -Tamam :-D
10-Bide benim en zorlandığım konu açılış yapmak burada da daha çok instagram üzerinden açılış yapıyorum ama yüzyüze açılışada çalışmam gerek.
Sizin bana bak kardeşim burayı atlamışsın ya da şu konuyu yanış biliyorsun dediğiniz şeyler varsa çekinmeyin alt kısma yazın :-D