Eski Sevgili ile Barışma Denemeleri
Selamlar.
Daha önce bununla ilgili bir konu açmıştım ama temam bu değildi. Kız arkadaşımla 4,5 aylık bir ilişkim vardı sonlarına doğru sorunlar çoğaldığı ve katlanamadığım için ayrılma kararı aldım. (Daha öncesinde küslük tarzında 2 kere daha ayrılmıştım ama barışmıştık sonrasında.)
1 aylık bir ayrılık sürecinin ardından geri dönmeye çalışmıştım ama başarılı olmamıştı.
O denemelerimin üstünden 1,5 ay daha geçti, etrafımda kızlar oldu bunlar seks yaptığım kızlar oldu duygusal bağ kurmaya çalıştığım kızlar oldu ama netice itibariyle hiçbiriyle o duygusal bağı kuramadım. Ben de 2 gün önce tekrardan eski sevgilime yazmaya karar verdim.
Bu sefer direk barışmak istemeyip sadece sohbet ederek arayı ısıtıp sonra buluşmalarla olayı doğal seyrinde ilerletmeye çalışacağım. 2 gündür konuşuyoruz ilk gün oldukça iyi uzun bir sohbet oldu fakat dün soğuk daha "ilgisiz" 2 sohbet oldu kısaydılar zaten.
Bugün ne hikmetse kendisiyle otobüste karşılaştık yanıma çağırdım gelmeyince ben gittim :D Yolda 20 dakika bir sohbetimiz oldu olumsuz değildi. Sonra bu gece tekrar yazdım tabi biraz geç saatte oldu (00.03 civarlarında). Kısa cevapların ardından sevgiliyken oynadığımız mobil bir oyunu oynamayı teklif ettim o da yorgun olduğunu ve yatacağını söyleyip yattı.
Bu konuyla ilgili kafam karışık ama doğal olarak bana ilgisi azalmış ve mesajlayken benimle ilgili pek fazla soru sormuyor. Tabii daha henüz bir sıçma durumu olmadığı için tavsiye almak istiyorum. (Kendim ayrılıp sonra tekrar barışma isteğini sıçmak olarak görüyorsanız orası başka :D )
Tecrübeli abiler ve kardeşlerimden böyle bir süreci daha önce yaşayan varsa ya da bu süreçle ilgili yardımcı olabilecek varsa, "böyle bir süreç nasıl yönetilir, nasıl bir şekilde barışma şansımızı en üst değere taşıyabilirim, nasıl davranmalıyım ?"
Şimdiden teşekkürler, destek ve önerilerinizi beklemekteyim.