Başta neden yalan söyledim serisi ---
açılış ya da ıvır zıvır bi sürü yalan söylediniz kızla tanışırken..
sonra ortaya çıktı güven problemi yaşandı..
nasıl bir seri açarsınız ??
Buyrun bu benim ki =======>
*-*-*-
kadınlar
ergenliğe girdiklerinden itibaren
bir çok erkeğin saldırısına uğrarlar
memelri çıkması ile beraber eskiden şefkat gösteren amcaların bile kendilerine farklı baktıklarını
görürler
küçük kız çocukluğundan memeleri olan kadınlığa geöiş sancılı bir düreçtir.
koruma kalkanları eklerle bünyeye
bu aşamada 1000 lerce adamla karşılaşırlar
heosi birbinie benzeyen
aklı memelerde olan adamlardır
ve kadın bu karmaşada farklı bir adam ister..
çok haklıdırda
farklı ve kaliteli bir adam istemekte
belli bir ortam da
belli şeylerin paylaşıldığı yakın sosyla ortamlarda farklı adam
gelir ve girer kadının beynine
daha da yakınlaştıklarında
farkını gösteren adam
bu sefer kalbine girer kadının
süreç böyle işler.
oysa
memelere bakan o salak adamlar arasından sıyrılmak
zordur yakın olmayan ortamlarda
kısa zamanda bir şekile kadının beynine girmen gerekir öncelikle
beynine girebilmelisin ki
kalbine girebilmen için sana bir fırsat tanısın
yalan dolan her şeey mübahtır bu açama da
zaten özü yalancı olan bi adam açıklmaz yalanlarını
o yalanlarınn hepsi bir şekilde beynine girebşilmem ve kendime bir fırsat yaratabilmek içindi
ve başardım..
sadece yakın olmak lazım..
yalansız kalbine girebilmem için...
işte yalanlar bundandı..
kalabalığın içinde kaybolmaya gönlüm razı olmadı..
bize bir fırsat tanıdım yalanlarımla..
seveceksin yalanlarımı
ve iyi ki de
yalan söylemişsin bana diyeceksin
o yalanlar
BİZE bir fırsat tanımak içindi...
Cvp:Başta neden yalan söyledim serisi ---
Hı bu laflarla kızı belki tatmin ederiz.Ama kendimizi nasıl tatmin edicez? Nasıl içimizdeki sesi bastırıcaz?
Sürekli yalan dolan söylememiz bizim ne kadar eksik olduğumuzu gösteriyor.Bu nedenle yalan söylediğimiz konularda kendimizi geliştirirsek yalan söylemeye gereğimiz kalmaz..
Alıntı:
sadece yakın olmak lazım..
yalansız kalbine girebilmem için...
işte yalanlar bundandı..
kalabalığın içinde kaybolmaya gönlüm razı olmadı..
bize bir fırsat tanıdım yalanlarımla..
seveceksin yalanlarımı
ve iyi ki de
yalan söylemişsin bana diyeceksin
o yalanlar
BİZE bir fırsat tanımak içindi..
Bence bu kadarı yeterli..
Bi de üstüne teşekkür etsin :))
Tereyağından kılçekme ,uçmayı bilmek derim buna :))
nedeni açıklanıyor,değer katma var ,sonuç var ...
İşte topu çevirmeyi öğrenmek meselesi, 3-5 rutin ezberlemekle olmuyo, baksana jokere, kız teşekkür etse üsütne az bile
Tabi ki bu itiraf ilişki temelleri atıldıktan sonra, beraber belli bir süre geçirdikten sonra olmalı, zaten o zaman başlıyor ya o muhabbetler..
İlk tanıştığımızda
sen bana şunu-bunu demiştin,
evet aslında o an küçük bir yalan söylemiştim birbirimizi tanıyabilmemiz için bir neden yaratmam gerekiyordu,
belki de birbirimize tamamen zıt karakterlerdik ve bugünlere taşımayacaktık bu ilişkiyi,
bunu bilemezdik, sadece küçük bir yalan, tüm gerçekleri gözlerimizin önüne serdi,
yalanı savunduğumdan değildir bu söylediklerim, bunu bilmelisin..
anlatmaya çalıştığım apayrı birşey, diyip ilişkiye kaldığımız yerden devam etmemizde bir sakınca görmüyorum.
güzel bir konu JoKeR (+1)
berkiano
daha fazla yazmalısınız...
BerkiaNo yazan:
Alıntı:
Tabi ki bu itiraf ilişki temelleri atıldıktan sonra, beraber belli bir süre geçirdikten sonra olmalı, zaten o zaman başlıyor ya o muhabbetler..
İlk tanıştığımızda
sen bana şunu-bunu demiştin,
evet aslında o an küçük bir yalan söylemiştim birbirimizi tanıyabilmemiz için bir neden yaratmam gerekiyordu,
belki de birbirimize tamamen zıt karakterlerdik ve bugünlere taşımayacaktık bu ilişkiyi,
bunu bilemezdik, sadece küçük bir yalan, tüm gerçekleri gözlerimizin önüne serdi,
yalanı savunduğumdan değildir bu söylediklerim, bunu bilmelisin..
anlatmaya çalıştığım apayrı birşey, diyip ilişkiye kaldığımız yerden devam etmemizde bir sakınca görmüyorum.
güzel bir konu JoKeR (+1)
Wonder Women yazan:
Alıntı:
berkiano
daha fazla yazmalısınız...
Arkadaşlar o kadar çok yazılacak çizilecek şey var ki bazen edebiyatımın yetmemesinden korkuyorum.
Bu dediklerimin üstüne, kıza neden yalan söylediğini anlattıktan sonra, topluma verip veriştirebiliriz, şöyle ki:
Aslında benim sana bu şekilde yaklaşmamın nedeni toplum, toplumun yalanları ve bizlerin bilincine işlediği önyargılar nedeniyle, bu yalanı söyledim(daha da açık yazmama gerek yok sanırım bu konuda detaylandırmak sizin ellerinizde)
şimdi bakıyorum da daha da derinlere indik, bu görüşü detaylıca anlattıktan sonra, kızın yıllardır annesinden, ablasından, babasından duydukları, belli bir yaşa geldikten sonra ne kadar saçma olduğunu farketmesini sağladıktan sonra,
bakın ne oldu, onun zihninde farklı bir boyut açtık, \"yalanımızdan utanma\" başlığının içinde öyle bir boyuta sürüklendik ki,
hem dhv yaptık, hem fikirlerimizi ona anlattık, bize saygı duymasını sağladık ve ennn önemlisi önyargılarını paramparça edip başka bir pencereden bakmasını sağladık, vuuuuvvvv adamım ben bu erkeğin -abartıyorum ama- kulu kölesi olurum :)))))
peki şimdi gelelim neden ben bu kadar az yazıyorum\'a
çünkü gözlemlemeyi seviyorum
çünkü zaten joker gerekenleri fazlasıyla yazmış, gözlem yapıp eksikleri veya kendi oyunumu-felsefemi- yeri geldiğince konusu oldukça ve vaktim oldukça neden paylaşmayayım :)))
mütevazi olmalıyım pek bişey yaptığım yok aslında çok da bilgili değilim gerçekten..
ama şunu görüyorum yukarda bir arkadaş
yalanımızdan utanmalıyız, kendimizi kandırmamalıyız karşımızdakini kandırmamalıyız demiş, umarım beni anlamıştır.
umarım wonder\'i anlamıştır neden bu kadar az yazıyorsun dediğinde,
peki ona neden demiyoruz sen neden fazla yazmıyorsun diye bence o da yazmalı
ona göre doğru olanı yazmalı insanlar katılır katılmaz o önemli değil,
diyelim ki oyundayız bir kızla bir konuda tartışmaya girdik, onun düşünce biçimi belki yalnıştır, ama dediğim gibi o onun doğrusudur eğer amacımız skor yapmaksa
-ki o amaçta olan arkadaşlarda var onlara da saygı duyuyoruz nihai amacımız erkek olarak genlerimizi dağıtabildiğimiz kadar dağıtmaktır-
karşımızdaki kız ne dersek diyelim ne yaparsak yapalım bizim fikrimizde değilse onun fikirlerini nasıl değiştirebileceğimizin de yollarına bakalım, bu da sağlam birikimle olur,
adı üstünde birikim- biriktirmek- bunu da biriktirin beyler, yılmayın kafanızın almadığı konuları da okuyun, kuantum fiziği okuyun günde yarım saat bakın o zaman ne kadar sığ geliyor bazı şeyler o zaman nasıl kalitesi artıyor konuşmalarınızın..
wonder diytecek ki vur dedik öldürdün. fazla uzatmıyorum iyi oyunlar diliyorum.
müthiş bi konu olmuş :) berkiano da iyi yazmış ama joker\'in yazdıkları beni baya bi sardı cok hoşuma gitti kusura bakma üstad çalıcam biraz :))