Tatile gideceğiz (Taktik?)
Benim zamanında tek geçilenim dediğim bi hatun vardı ona karşı aşırı beta davranışlar sergilediğimi anladıktan hemen sonra konuşmayı tamamen kesmiştim. 1 sene falan uzak kaldık birbirimizden ve yeniden konuşmayı başlatan yine ben oldum.
Ancak bu kez karşısında tam olarak ona salak gibi değer veren, onu önemseyen; bunu ona her fırsatta belli eden ve kendisine karşı sürekli hassas davranan biri değil de duygusallığı umursamayan, şen şakrak, yerine göre yılışıklık eden ( böyle davrandığımda gülmekten kendini kaybediyor) aynı zamanda konuyu elimden geldiğince cinselliğe çeken
rahat, umursamaz, içinden ne geliyosa hemen söyleyen biri var...
Bugün yanına gittim , görüştük yaa çok özlemişim seni diyerek bana sımsıkı sarıldı öptüm onu o da beni öptü birlikte güle eğlene sahilde bir gün geçirdik.
Her fırsatta ona dokundum. Hatta sigara söndürürken bile onunla birlikte elimi kül tabağına koyuyordum ki temas edelim (burada kırk yılda bir yanına geldim et ete değmeli diyorum ve yine kahkaha atıyor, gülüyor bana)
Her neyse demek istediğim şu an aramızdaki ilişkiyi kızın beni arkadaş olarak görmesinden çıkarmış vaziyetteyim. Konuşurken birbirimize canım diyoruz bebeğim diyoruz aşkitom diyoruz vs
ve bugün işlerimiz bitsin de bi tatil yapalım dedik.
AVŞA'ya gitmeyi planlıyoruz birlikte.
Bu tatil benim için çok önemli ki hayatımda ilk kez bir kızla başbaşa tatil yapacağım. :D
Ne şekilde geçirmeliyiz günü?
Tam olarak başbaşayken gün boyunca neler yaşanmalı? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi :)