Chaster11 Nickli Üyeden Alıntı
Ayak üstü muhabbet le açılıcak set muhabbeti emin ol ki çok farklı. Ben çok sosyalim, arkadaşlarımla aram iyi, yeni tanıdığım bir gruba hatta tanımadığım kütüphanede ders arasında kantinde çok rahat açabiliyorum. Ama set dediğimiz numara almak ve takılmak sex için olan set her zaman farklı oluyor, farklı bir heycan. Genellikle kadıköy moda sahilinde, gölgm üzerlerine düştüğü anda bana dönen kafalar içimde korkumsu bi his uyandırıyor. Bu çakmak istemekle kasiyerle ufak muhabbetlerle olacak iş değil. Toplum baskısıyla utanılacak hareketler yapmak utangaçlığı önler. Şarkı söyleyerek yürümek mesela, millet der ki deli mi şarkı söylüyor bu, ama çakmak istersin normaldir.
Bence utangaçlık toplumun ayıplayabilceği şeylerle yenilir.
Dediğin şeyin etkisi olmaz demiyorum, ama aslı böyle olmalı bence.
Söğütlü çeşme dolmuşların orda bir sürü insan içinden aleyna tilki nasışsın aşkta söyleyerek geçtim. Sesim güzel değil ama o an onu yapmak istedi canım ve yaptım.
Yenmek olmamalı aslında amaç, o an canın ne istiyosa yapmak olmalı asıl amaç, utamgaçlık kafandan geçmeden.
Tarza gelince, delikanlı ceketçilerden olmadan bir ceket, götü toplayan bir kot, havaya göre 2 düğme açık gömlek, ya da dar bir tişört (baskılı ve marjinal tasarım kırukafa güller keskin çizgiler) saat, stan smith tarzı beyaz ayakkabı yeterli.
Arkadaşımda kaş be burunda piercing boynunda kolye var, yakışıyor.
Ben yapıyorum yakışmıyor. Tek aksesuarım saat, arada güneş varsa kullandığım gözlük. Efendi bi tipim var piç değilim, saçımla fark yaratıp olabildiğince eğlenceli oluyorum bu kadarı yetiyor.
Bakım kısmına gelince, her sabah sabunla yüzünü yıka üstüne bakım kremi sür çık evden. Kafi, saçı tırnağı saymama gerek yok.
Altın kural özgüven, ben bunu anladım buraya geldiğimden beri.
Ceketin kolunu kıvırıyorum 1 tık atıyorum sokağa kemdimi sonra yaptıkları şeye göre ya da bir rutinle oturup başlıyorum.
Hızlı giden atın boku seyrek düşer. Aşama aşama devam. Başka bi gün de kaşlarını aldırırsın.