YAKIN ARKADAŞIM VE SONRADAN GELİŞENLER
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bu benim ilk yazım olacak kusurlar varsa şimdiden söylemeliyim, imla olay örgüsü karmaşası mazur görün lütfen.
Hadi başlayalım
Ben 19 yaşında üniversite 1. sınıf 5 yıllık bir fakülte öğrencisiyim. Konusu geçen arkadaşım benim 1.5 senelik yakın arkadaşım ve benden 2 yaş büyük. Sarışın mavi gözlü açık tenli bir arkadaşım. Üniversite sınavına 4 kez giriyor ve 4. de kazanıyor tıp fakültesini. Aynı üniversitede 1. sınıfız ikimiz de. Yani aynı okulu kazandık kendimizi burada bulduk.
Zaman geçtikçe, 2 haftada 1 buluşmalarla, baş başa gezme tozmalarla birbirimizi daha yakından tanıdık tabiki. İlk sene olunca tabi yeni insanlardan ziyade insan güvendiği insanlarla konuşmak ister. Buluşmalar harici teneffüslerde de ara ara buluştuk. Bu güzel arkadaşımı zaten fiziki olarak beğeniyordum ama sevmiyordum. İçine girdikçe aşık oldum. Başlarda o üzülmesin kritik senesi diye söylemedim. Çünkü burası özel bir okul tıp eğitimi pahalı, burs yükseltmesi yatay geçiş yapması lazım. Kesinlikle reddedeceğini biliyorum ve yapısı gereği tanıdığımdan bildiğimden söylemedim. Her neyse bir gün dayanamadım, araya başka muhabbetler girdi sinirlendim söyledim. Şimdi böyle bir durum varken bende o piçlerle takılman bana dokunuyor dedim içimden ve bombayı patlattım.
-------------OLAYLAR BUNDAN SONRA GLEİŞİYOR ARKADAŞLAR ÜST SÜSLEME KISMIYDI-------------
Kısa anlatmaya çalışıcam. Bir gün duygusal bir anda her şeyi söyledim arkadaş kalmak istedi, o anda içinden geçen basit bir hoşlantı olduğuymuş ben ciddiydim. Sonra 1 hafta konuşmadık bir şey oldu o kendisi söyledi bişeyler sonra bir daha konuşmadık. Sonra 2 hafta geçti kendisi konjşmak istedi neden arkadaş kalalım dememize rağmen kalmadık dedi tartıştık neden arayıp merak etmiyorsun neden önlük törenine çağırmadın diye sonra yeniden konuşmaya başladık her şey burda başlıyor.
Cuma konuştuk cumartesi için sözleştik.
Cumartesi: geç olmadı mı ya diye aradı geç uyanmış ve gerçekten geç bi vakitti akşam yurduna metrosu kapanıyordu. Tartıştık burda gelmek istemiyorsan gelme hevesim kaçtı dedim. Sonra biraz daha konuşup en çok istediği şeyi sordum. Beraber dışarı çıkalım dedi. Ben de tamam dedim. Neyse Kadıköy'de buluştuk. Kore restoranına falan gittik. Gezerken clublar falan vardı ben burası böyle bir yer şurası böyle diyordum. Sonra Kadıköy'de bir yer var zeplinin 2 üst katı. Girelim girelim diye tutturdu ben de onunla girmeyeceğimi iyi bir mekan olmadığını söyledim ama girdik işte o istedi diye, içeride tuhaf bi ortam vardı herkes kendinden geçmiş elimden tuttu o ömden çekerek götürdü içeriye. Ben bu kadar yeter dedim herkes dip dibeydi çıktık ordan sonra ayıya gittik orada da böyle bir durum vardı merak ediyor diye girdik ordada aynı durjm. Bu arada vakit çoktan gece yarısını geçmişti defalarca sordum yurda hala gidebiliriz diye çünkü vakitin geç olmasından şikayetçiydi ama sabaha kadar kalmayı da göze almıştı. Sonra kadıköy moda sahiline gittik deniz kenarında denizin dibinden taşlardan yürüdük fotoğraf çekindik. Bi ara leş bi sokaktan geçtik millet bağırıyor korktu biraz o an koluma girdi çok mutlu oldum. Mutlu olup olmadığını sordum o da mutlu olduğunu söyledi. Sonra saat 3 gibi kadkköyden küçük çekmece gölüne gidelim dedik. Metrobüste omzuma yattı arada kafası düşüyodu rahat edeceksen kolumu koyayım dedim arkasından o şekilde gittik metrobüsle biraz uzun sürüyor o yol. Önümüzdeki camdan baktığını farkettim o da dark etti gülüştük bir severek bakıyodu sanki. Küçükçekmece gölü o kadar soğuktu ki ben bile titredim. Üşüdüysen dönelim dedim ama dönmek istemedi halinden çok memnundu. Sonra dönelim dedim ısdarla bi cafe bulduk açık uykusunun geldiğini söyledi, yan yana oturduk 30 dk kadar omzumda uyudu sonra metrolar açıldı yurda bıraktım onu.
Cumartesiyi saymaycam sabaha kadar dışarda durunca cumartesimiz olmadı
Pazartesi: ortak yakın arkadaşımızı arayıp şunları söylemiş
Benim yanımdayken çok mutlu huzurlu olduğunu elimi tuttuğunda hissettiklerini anlatmış. Tehlikeli sokaklardan geçerken ben olduğum için hiç korkmadığını, hayatında asla biri olmayacağını olacaksa da benim olabileceğini söylemiş.
Salı çarşamba klasik okul buluşmaları
Bu salı çarşambada bir ayrıntı var. Önemli bi fotoğraf çekiminde arkadaşlarını bırakıp benim yanıma geldi konuşmak için teneffüste. Klasik okul buluşması sevgili gibi yani.
Perşembegünü çıkışta sohbet ettik biraz yanımda bir arkadaşım vardı onun evine gitçeğimi söyledim ama gitmedim dönüş yolunu merak etmiştim eve dönüş yolu. O inince ben de indim ama alkşveriş yapçakmış hatta beni de çağırcakmış ama arkadaşıma gidiyorum diye çağırmadı. Yani denk geldi beraber gezdik her yeri alışveriş yaptık. O günün akşamında yine sohbete girdik derin konulara. Bi simitçide koluma girdi yine yatıyor omzumda o kadar mutlu ki, sabaha kadar açık bir yer var mı acaba keşke ev olsa gider beraber kalırdık falan diyor kendisi diyor. Acaba okul açıkmıdır orda beraber uyusak falan. Neyse ben yurduna bıraktım.
Cuma günü sabah yanına gittim yine derin konulara daldık, bu iş olmayacak yani.
Bahaneler sunuyor bazıları geçerli bazıları değil ama benim yerimde başkası olsa o bahanelerden 2 si yeterliydi. Bence sıkıntı yok. Baya konuştuk, benimle bu riski almayacağını sonunu rahmin ettiğini ilerde arkadaş bile kalamayacağını falan söyledi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ne oluyoruz dedim bu kadar hızlı dönüşüm nasıl oldu. Dedim benden kaynaklımı bi eksiğim mi var yoksa benimle bu riski mi almak istemiyorsun, riski almak istemediğini söyledi. Konuştuk üzerine, beni üzemeyeceğini ilerde kendine göre sıkıntı çıkabileceğini söyledi. Zaten sevgili evlilik düşünmeyen bir insan. Bahanelerle geçen diyaloğu anlatmayacam çünkü bahane. Öyle yani. Arkadaş kaldık öylece ve ben aşık oldum sanırım. Hatta gerçekten.
Sana zarar verecekse arkadaş kalmayalım aşabilecek misin bu konuyu diye tehdit etti yani unutabilecek misin diye, ben de bağlantımız kopmasın diye kaldık işte. Zaten beni hala çok seviyor. Bana zarar verir mi kestiremedim. Kaldım arkadaş içimin rahat olduğunu falan söyledim öyle işte.
Bu Kadıköy gecesinde güvenilir hayatında kimse olmayacakmış biri olcaksa ben olmalıymışım gibi bir şeyler anlatmış arkadaşıma. Bir kaç zaman sonra da
hasanla ilişkiye başlarken bir risk aldım onu bu riske almaya değer gördüm dedi ama senle ilişkiye başlarken bu riski alamayacağını söyledi dedim ki neden biri olacaksa bu ilkehan olmalı dedin çünkü çok güzel seviyor çok güzel sevdiği için o an aklım karıştı ama ben eminim birlikte olsak eninde sonunda ben onu bırakırım o zaman çok çok daha üzülür dedi onu kendimden koruyorum aslında dedi
demiş hanımefendi. Gerçekten bana karşı duyarlı kullanma durumu yok, tıp fakültesi diş hekimliği temel tıp bilimleri dersi hocalarımız konularımız aynı yardımcı oluyor vs.
Neyse sonra kaldık arkadaş yine, ama biz yine deli manyak takılıyoruz. Yılbaşı da yaklaşıyor napsak ne etsek falan. Plnın yoksa beraber geçirelim dedi tamam dedim. Otel ya da günlük ev mi tutsak dedi, ben olmaz finaller yakın çalışmamız lazım dedim. Burda onu düşündüm aslında sikmişim dersi. Sonra kendisi 24 saat açık kütüphane buldu. ******* tıp fakültesi kütüphanesinde beraber sabahladık. 3 den sonra uykumuz geldi, o 3 sandalye birelştirdi dizlerime yattı elimin biri yüzünde diğer eli diğer elimin üstüne uyudu ya dauyumadı bimiyorum. Ben uyumadım izledim sadece. Her neyse o gün de öyle geçti.
Yılbaşı günü sıkıntılar patlak verdi. Ben konuya bi kez daha girdim neden olmadı bir yerde hata mı yaptım diye, hayır yapmadın, seni sevebilcek bir sürü insan varken neden benle vakit kaybediyorsun dedi. Evet haklı, ben ona açılmadan 3 kızla flörtleşiyordum. Sonra değişik konulara daldık onu epey üzdüm bana çok sinirli şu an ama önemli değil. Ben en başından kaybettim.
Başka erkeklerle bu kadar samimi değil arkadaşlar, 1 flörtünü görme şansı yakaladım onla da bu kadar yakın değil.
Neden bana böyle davrandın yakın o zaman dediğimde, sana güvenmem gerektiğini anladım. ABbim gibi ama fazlası yok dedi.
(O da haklı birbirimizin yaptıklarını yanlış anlamıycaz diye başta anlaşmıştık)
Neyse olmadı işte. Beni arkadaşı olarak çok seviyor, bu günden sonra bana karşı daha duyarlı oldu, gerçek bir erkek arkadaş gibi sıkıntılarımın yanında, çoğu kız yapmaz bunu. Kullanılma durumu desen yok. iett kart bassam kartında para olmasa o da benim için basar. Çok hanım bir arkadaşımız aslında.
Zamanında bana, eski sevgilim yakın arkadaşımdı, ayrıldığımız zaman bana çok iyi bir arkadaş ama berbat bi sevgili olduğumu söylemişti demişti ve sonuna galiba ben sevgili olunabilecek biri değilim demişti. Sonra da benim hakkımda konuşurken cinsel çekim hissetmediğinden bahsetti, sevmediğini ilerde de böyle bir şey olmayacağını söylemişti. Yani onun sözlerine göre bunun ucu tıkalı.
Ezelde bir söz vardı nerde mutlu olursan oraya çevirirsin kafanı.
Arkadaşlar benim 3 tane sevgilim sayısız flörtüm ve çok fazla arkadaş kalınma durumum oldu yani konuya hakimim. Bu kız arkadaş kalalım derken kendi bencilliğinden ilgi manyaklığından demedi. Çünkü biz birbirimizin ailelerini yüz yüze görmüş evlerine gitmiş insanlarız. Aramızdaki bağ pamuk ipliği gibi bir durum değil yani.
Yani hiç bir kızda bu kadar mutlu olamadım, belirsizlikler içinde olsa bile. O da hep benimle mutlu. Ama hissettiğimiz şeyler aynı değil tabi ki.
Kısacası ne kadar mantıksız olsa da artık o git artık senden nefret ediyorum diyene kadar sonuna gidesim var. Nerden toplayabiliriz bilmiyorum ama. İmkan var mıdır, merak ettiğiniz detaylar var mıdır?