Kuantum Nickli Üyeden Alıntı
2 ay önce iki kulağımdan ameliyat oldum, 10 gün kadar evden cıkmadım daha sonrasında hafiften cıkmaya basladım.. evde gecirdiğim günlerde ilk baslarda kitap ve satranca sardım. ikisini aşırı yapmaya basladığımda bıkkınlık geldi ve bıraktım günlerim bos bos gecmeye basladı.
ameliyattan istediğim sonuc olmadı ve düzeltme ameliyatı olmam gerekti. bunun icinde 90 günlük sürenin dolması lazım dedi doktor. ameliyattan 20 gün sonra falan her güldüğümde kulağımdan kütleme sesi geliyordu ve bu beni delirtecek kadar sinir ediyor doktora gittiğimde biz zarar verecek bir işlem yapmadık vs ilgisiz ve itici tavırlar sonrası ben doktordan öldürmek istercesine nefret etmeye basladım.
evde gecirdiğim günler psikolojimi cok etkiledi hastalık hastası oldum resmen, sabrım kalmadı ciddi anlamda kendimi jiletlememek icin zor tutuyordum bi zamanlar. sonra bi patlama gibi birsey oldu 1 saate yakın ağladım rahatladım.
sinir sistemim ve psikolojim cok kötü durumdaydı. her neyse bu kötü psikolojiyle günler gecerken dün geceye gelelim ameliyatın 58. günü söylediğim kulak kütlemesine çözüm ararken bir yazı okudum ve o andan beri cok kötüyüm. adam her yutkunduğunda kulağından çıt çıt ses geldiğini yazmış ve bunu okurken bendende geldiğini farkettim. ve bu çıtlamalar dün gece beni deli etti tekrar bi patlama noktasına geldim alkole sarıldım öyle uyuyabildim.
dün geceden beri yutkunma refleksimi kaybettim grip nezle benzeri birşey olduğum icin zor yutkunuyorum ve her yutkunduğumda o çıt sesi geliyor ve bunu unutamıyorum. belkide grip olduğum icin geliyordur bilemiyorum yaşama sevincim kalmadı gercekten ne yapacağım bilmiyorum.
tavsiyelerini bekliyorum..