-
Mission Complete
Herkese merhabalar sevgili dostlarım.Öncelikle başlığa takılmamanızı rica ediyorum çünkü anlatacaklarımı asla bir görev,yerine getirilmesi gereken bir durum ya da olay olarak görmüyorum.Sadece eğleniyorum :))
Cemiyete katılalı 2-3 ay oldu ve şu an olduğum yere bakıyorum da çok fark var(Çok klasik bir cümle oldu :) )
Genel olarak çok sık postlara mesajlar yazmadım bu zamana kadar(belki yanlış yaptım) 2-3 ayımı makale,forum ve bunları uygulama üçgeni arasında geçirdim.
İlk mesajımda gitar kursuna gittiğimden bahsetmiştim ve şu anda da oradan bir kızla ilişki yaşıyorum :)
Bir kızın elini dahi tutmayan ben kızı gece araçla dışarı çıkardım şarap,çikolata,smooth jazz,mum falan güzel bir ortamda kızla seviştim.
Yalan söylemeyeceğim kızı öperken aklıma joker ve cemiyet geldi :))
Aşırı kilolarımdan kurtuldukça sanki her şey daha güzel olmaya cemiyeti bulduktan sonra daha kolay olmaya başladı.Sanki gizli potansiyelim ortaya çıkıyor.Uyanıyor gibi.
Bir kızdan da ilk defa şöyle bir şey duydum:''Birlikteyken kendimi geri çekmeye çalışıyorum sana karşı,senin bana karşı neler hissettiğini bilmiyorum çünkü.O an sen beni öperken o koltuk havalandı,gökyüzünde uçmaya başladı.Ama senin aklın başka yerlerde gibiydi.''
Kısacası harika bir gece geçirdim.Kızla şu an resmiyete dökülmüş bir ilişkimiz yok:))Ben akışına bırakıp kızla daha fazla bağ kurmayı ve bolca sevişmeyi düşünüyorum :))
Bu arada yukarıda ki cümle testler içeriyor farkındayım ve elimden geldiğince kıvrak eskivlerle kaçmaya çalışıyorum.
Bu bir teşekkür yazısıydı.Öncelikle Joker'e sonrasında da sıcak bir aile ortamını aratmayan cemiyete.