Hedef ve Arkadaşım Aklımı Karıştırıyor..
Merhaba takıldığım ve anlam veremediğim bir olay var. Rapor tadında sorayım dedim.
Başka bir şehirde üniversite okuyorum. Bilirsiniz gurbette hemşehrilik önemlidir.
Okulun başlarında otobüsle okuduğum şehire gelirken sağ olsun muavin abimizin yardımı ile bir kızla muhabbetim oldu.
Kız benim mezun olduğum liseden mezun ama ben daha önce gördüğümü hatırlamıyorum.
Beni araba beklediği için kısa kesmek zorunda kaldım muhabbeti, adını öğrenmeden ayrıldık. Biz ona X diyelim.
1 hafta sonra Konferans dinlerken yanima gelip merhaba dedi. Numarasını alıp vedalaştık.
Arada sırada Wpden sorular soruyordu şehir hakkında bir gün arayıp laptop istedi.
Fakülte kantinine gelirse vereceğimi söyledim. Bir arkadaşı ile yani asıl hedefimle beraber geldi yanıma [emoji28] X, hedefle beraber 2 yıldır aynı odada kalıyorlarmış.
1 saat falan rutinler, sataşmalar eşliğinde hoş muhabbet ettik. Hedeften ili alıyorum ama iki kızdan da ili alıyorum. İşte kafa karışıklığını başladığı yer burası.
Daha sonra hedefle 5 soru oynunu oynanıp kahve sözü aldım. Numarasını alıp ayrıldım.
1 hafta önce şiir X arayıp şiir dinletisine çağırdı.
Bende festivalden dönüyordum. "Konferans salonunun dolu olduğunu, kafeye gideceğimi onlarında çıktıktan sonra gelebilceklerini söyledim.
10 dk sonra arayıp yer olmadığını okulun bahçesinde beklediklerini söylediler.
-Gelin ben size şiir okurum dedim
Sonra beklemekten sıkılıp Neşve kafeye geçeceklerini söylediler.
- Orayı boş verin daha iyi kahve yapan bir yer biliyorum oraya geçin. dedim
Bende bir arkadaşımla beraber kafeye geldim. Full şarj sağolsun kafede ki iki garson hoş karşıladı. Rezervasyonlu bir masayı da boşalttılar ama kızlar başka bir masaya oturmuşlar sonradan fark ettim[emoji23]
Masaya oturuş şekli aynen şöyle;
(Yeni kız)- (Hedef)
Arkadaşım --------------------------
( Ben) - (X)
Selamlaşıp havadan sudan muhabbet ettikten sonra fal baktırmak istediler. Birden 3 fincan ters döndü [emoji23][emoji849]
Fal bakarım ama 3 ünü de tatmin edecek kadar sallayamam. Bu yüzden X le yer değişip hedefin karşısına geçtim küp falına baktım eğlenceli bir şekilde.
Sonra X le tekrar yer değiştirdim. Tavla muhabbeti döndü. Hedef atladı ben bugün öğrendim oynayalım diye. Yeni kızla yer değiştirip karşıma geçti.
Baya sataşarak, eğlenerek oynadık ama X de benle kapris yapar gibi uğraşıyor.
Neyse kızları yurda bırakıp selamlaşıp ayrıldım. Akşamına hedefin Wp durumu üzerinden muhabbet ettik. Kız doğum günü olduğunu söyle di, o zamanda görüşürüz dedi.
Bende
- ajandama bakmam lazım randevum olabilir dedim.
İşte o gün bugündür soğuk davranıyor [emoji23][emoji23]
Hatta Bir ara "gülüşün masum tıpkı çocuk gibi, çok şirin dedim"
-"Erkek arkadaşım da hep öyle söyler" dedi.
- "Benle ilgisi yoksa başka erkekler ile konuşmanızı dedikodularınıza saklayın" deyip çıktım Wpden.
Hala soğuk davranıyor arada görüldü atıyor. Ben hedefi etkilediğimden eminim çünkü acayip ili veriyor.
Ama X'in benden hoşlanıp işi batiracağından şüpheleniyorum. Biz hedefle cilveleşirken X de bana kapris yapıyordu..
Bu kapris şeyden de kaynaklanabilir şimdi hatırladım.
Arkadaşıma X "bende senin falına bakacağım, ver elini" demiş ben lavobodayken.
Shut arkadaşım da ne yapacağını bilemeyip " o imkansız bi kere" demiş. [emoji23][emoji23]
X in benden hoşlandığını kuruntum olup, yanlış oyun yüzünden hedefin ilgisini kaybetmiş de olabilirim.
X benden hoşlandığı için bana engel olmuş da olabilir.
Çıkamadım bir türlü içinden..
Final dönemi oturayım hem küçük bir rapor yazayim hemde takıldığım bir yeri sorayım dedim [emoji1][emoji1]
İyi forumlar..