Merhaba
(H)edefi staj dersinde gördüm. Dikkatimi çekti güzel giyinişiyle. Ertesi gün kurumda makamla görüşmek için sıra beklerken karşılaştık. Dersten hatırladı beni merhaba dedi ve orada tanıştık. Sıra beklerken ALES hakkında konuştuk biraz. Konuşurken gülüyordu sorular soruyordu ben de sınavı bahane edip numarasını aldım. Aradım sınav hakkında konuştuk, notlarını istedim. Telefonda konuşurken konu dans kursuma geldi. O da başlamak istiyormuş. Not bahanesiyle buluştuk. Bu süreçte ve sonrasında whatsapp konuşmalarını kısa tuttum hem sayı hem mesaj adeti. İki hafta sonra notları geri vermek için buluştuk. Neden iki hafta? Kız bir süre ilgimi çekmemeye başladı ve biraz da kararsız kazımlık işte.
Perşembe günü notları geri vermek için buluştuk ve cuma günkü dans geceme davet ettim. Kabul etti. Cuma günü dans gecesine 4 5 saat kala yazdım, arkadaşına verdiği sözü unuttuğunu söyledi, gelmeyecekmiş. Özür diledi. Haftaya yapsak nasıl olur dedi. Ben de "harika bi arkadaşım daha gelmek istiyordu ben de onunla giderim, dedim. Haftaya olan dans gecesinden hiç bahsetmedim. Özür diledi bir şey demedim.
Dört kere whatsappten konuşmuşuzdur. Hep ilk mesajı ben attım. Bir kez de aradım. Kızdan baya ili alıyorum. Ama yazmıyor ve ben sormasam gelmeyeceğini söylemeyecek bile. Esasen artık yazmak istemiyorum Yazmamam da gerek. Fakat şöyle bir şansım var: Çarşamba ve Cuma stajda karşılaşcaz.
Kızla karşılaştığımda sıcak bir merhaba diyip yanında durmamayı düşünüyorum ama ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum.
NOT: Çekicilik yaratamadığımı düşünmüyorum. Stajdaki en yakışıklı adamım, en şıklardan biriyim, mis gibi parfüm kokuyorum ve en önemlisi de yüz yüze konuşmalarımız da baya eğlenceli geçiyor. Hatta Perşembe günü bana " benimle çok dalga geçiyorsun :)) " dedi 32 diş gülerek.
Tam olarak ne yapmalı?
Edit: Olayın üzerinden bir hafta geçti Ne ben teklif ettim ne de o