Yavasladi diye aciyorum konuyu ki kibar olsun. Kimisi "eskisi gibi degil" diyor, kimisi ise "cemiyet bitmis arkadas".
Joker denon circir ve ben konusurken cemiyetteki "yavaslik" konusunda kendimize dusen paylari tartistik. Hala da tartisiliyor bir yandan ama ben o tartismayi buraya tasimak istedim.
Elbet insanlar buyudu, degisti, gelisti, bambaska firsatlar pesinde kosmaya basladi. 2000'lerdeki forum kulturunun olmesi, yersiz teknik aksakliklar, vs. bunlarin hepsi birer etken. Uzulerek belirtmeliyim ki bu etkenlere hepsine karsi yapilacak tek bir cozum yok.
Cemiyeti eski haline falan dondurmek degil bahsettigim, aksine gunumuz sartlarina uygun olcude bir sanal ortama sahip olmak. Ozellikle cemiyeti su siralar benden kat be kat aktif kullanan arkadaslarin bu konuya bakis acilarini merak ediyorum.
Aslinda soru basit, sizce cemiyet 2016 yilinin sartlarinda nasil olmali?
-Lutfen "joker daha cok yazmali, videolar cekilmeli, saha raporlari artmali" gibi dunya alemin bildigi cozumleri sunmayalim. Biz de biliyoruz joker daha fazla yazsa bunun elbet olumlu katki yapacagini, o konuda zaten darliyoruz sorun yok :) Ben asil bu konuda alinabilecek aksiyonlari buradan tartisalim istiyorum.
Bu basliga yorum yapmadan once egolarinizi kenara birakip samimi ve yapici olunuz efendim, yoksa benim egom hepinizin egosunun babasini dover ::güldümbak: