Dirty Talking hakkında bir yardım edermisiniz ?
Arkadaşlar bu yönümü geliştirmek istiyorum. Mesela kız hazır hale gelmişken sikimi em ıslak dilini hissettir demekle yarrağımı em ıslak dilini hissettir demek istiyorum ama sik yada yarak hangisini kullanmalıyım ? Hangisi bir kadın için daha erkek organı ? Bide am ve amcık olarak, hangisini kullanmam daha uygun ? :)
+1, ben açacaktım bunu :)) nasıl yapalım cemiyet yardım!
Biraz tehlikeli olabiliyor. Deneme yanılma yöntemi, yeni başlayan bir keranacı için zor. Şimdi daha cinsel olucaz diye yanlışlıkla kızın ateşine su dökmek var. Deneme yanılma çok zaman alacağından bilenler yardım etse teşekkür yağmuruna tutacam, 6 sene kölesi olucam .p
Sen bayağı sonuç odaklı yaşıyorsun YANLIŞ yapıyorsun. Bu iş zor önce kızı hazır hale getir sen konuşmdan bile yapar net diyorum. Kızlarla aran nasıl bilmiyorum, kızların seni nasıl biri olarak tanıdığınıda bilmiyorum. Talking dirty de öyle başlayacağını zannetmiyorum.
İngilizcen iyi ise sana site vereyim çalış. Mağlum bu işler bizden daha gelişmiş yabancı ülkelerde
http://www.lovepanky.com/men/guy-tal...-to-ask-a-girl
http://www.lovepanky.com/men/essenti...t-turn-her-off
Uygula sonuçları bekliyorum
Teşekkür ederim akşam bakıcam. Sonuç odaklı sayılmam pek. Pua kuralı değil mi sonuç odaklı olmamak. Eğleneceksin, güzel vakit geçir. O zaten seni sonuca götürür. Ama sonuca odaklanırsan gerilirsin. Kızı da gerersin. Benim Türkçem çok iyi değil hala. Yıllar önce Hollanda'dan geldim ve am mı amcık mı ? Yarağımı mı sikimi mi demem kızı turn off yapmaz onu merak ediyorum. Extra bilgiye herzaman açığım :)
Kızlar bu konu hakkında(dirty talk) değişkenlik gösterir. Kimisi bu tip konuşmaları tahrik edici bulur, kimisi itici... Önce avını tanı. Bir kadın sevişme esnasında acı cekmeyi seviyorsa cüretkar laflara da bayılır. Ama dediğim gibi bazı hanımkızlarımız bu konuda daha centilmence sevişmeyi tercih ediyor. Bence his ve kumar meselesi.
Yine de benim tavsiyem çok basit, bırak o sana itaat etsin, o senin tarzına uyum sağlasın. Seni o anda hangi laf tahrik ediyosa onu kullan. Sevişme noktasına gelmiş kadın için seninkini içinde hissetmek küçük detaylardan daha önemli olacağından sana her türlü boyun eğecektir. Yarağım da desen, pipim de desen çavuş da desen karabaş da desen fark etmez yani ;)
Çok teşekkür ederim :) bu konularda pek yaratıcı değilim. Bu işin kimyası var elbet. Ben de kimyager değilim ama eğitimini almak istiyorum :))
Ünlü bir çin filozofuna nasıl bu kadar bilge olduğunu sorarlar. Cevabı basittir,
Defalarca yenildim, defalarca yanıldım.
Doğru yolda olduğunu düşünüyorum sevgili üstadım. Sen devam et, başarısız olduklarına da veda et. :)
Bu konuda okuduktan sonra kızları dirty
talking ve fantezi manyağı yaptığım iki kitaptan
söz edeyim.
Birisi şu:
Sex God Method 2nd Edition - Daniel Rose
Diğeri de:
Ohhhhhhh.... Say It Again - Alan Roger Currie
İlk söylediğim kitap kızı psikolojik
olarak nasıl delirtirsin, daha yatağa
girmeden önce ve yatakta da onu anlatıyor.
Kızı öyle bir moda sokuyorsun ki dışarıdan
masum bir melek gibi görünen o kız
bir seks ve fantezi manyağı oluyor.
İkincisi de iyi.
Kızların biriyle artık telefondayken normal
muhabbet yapamaz hale gelmiştim.
İngilizcesi olanlar mutlaka okusunlar, birincisi
eKitap şeklinde diğerini de amazondan
getirtebilirsiniz.
Alıntı:
"Vertigo" post=49344 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu yönümü geliştirmek istiyorum. Mesela kız hazır hale gelmişken sikimi em ıslak dilini hissettir demekle yarrağımı em ıslak dilini hissettir demek istiyorum ama sik yada yarak hangisini kullanmalıyım ? Hangisi bir kadın için daha erkek organı ? Bide am ve amcık olarak, hangisini kullanmam daha uygun ? :)
Hem am hem de amcık kullan, çeşit olsun
yerine göre. Ben yarak sözcüğü yerine
sik sözcüğünü tercih ediyorum.
Sözcüklere çok takılma, önemli olan
hayal gücünü iyi kullanman, yaratıcı
olman fanteziyi telefonda anlatırken
ya da sevişirken.
Bir de şöyle şeyler var:
Ben: Seni domaltıp sert sikimi amcığına
sokup seni hayvan gibi sikicem
Kız: offf evet
Ben: Seni sikmemi istiyor musun