Arkadaşlar ben bu siteye girdikten sonra toplamda 30 set açtım. 15 in üzerinde number close var ama hepsini idare edemiyorum. Ya da hepsiyle buluşamıyorum diyeyim.
Nasıl olacak? Ya da günü birlik olayı mı olacak?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar ben bu siteye girdikten sonra toplamda 30 set açtım. 15 in üzerinde number close var ama hepsini idare edemiyorum. Ya da hepsiyle buluşamıyorum diyeyim.
Nasıl olacak? Ya da günü birlik olayı mı olacak?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Ayaz sen bu siteye geldiğinde kaliteli kadın,ilişki arıyorum demiyor muydun ,ben mi yanlış hatırlıyorum?
Şimdi sorduğun soruya bak ya !!
Şaka mısın sen cidden ?
minnör yazan:
Sakin minnör hanım. Ben yine kaliteli ilişki arıyorum. Bunu da dışarıda set açtığım insanlarla tanışarak yapabilirim. Ama bazıları normal kızlar olduğu için hepsiyle buluşamıyorum.Alıntı:
Ayaz sen bu siteye geldiğinde kaliteli kadın,ilişki arıyorum demiyor muydun ,ben mi yanlış hatırlıyorum?
Şaka mısın sen cidden ?
Sadece bu.
Yine kaliteli ve düzgün bir ilişki arayışım devam ediyor sorun yok.
AYAZ yazan:
15 hatunla buluşarak nasıl yapacaksın bunu ?Alıntı:
minnör yazan:
Sakin minnör hanım. Ben yine kaliteli ilişki arıyorum. Bunu da dışarıda set açtığım insanlarla tanışarak yapabilirim. Ama bazıları normal kızlar olduğu için hepsiyle buluşamıyorum.Alıntı:
Şaka mısın sen cidden ?
Sadece bu.
Enerjini bu şekilde dağıtırsan nasıl yakalayacaksın sana bunu yansıtacak kızı ?
minnör yazan:
Alışkınım ben. Arayışım devam ettiği sürece enerjim bitmez.Alıntı:
AYAZ yazan:
minnör yazan:
Şaka mısın sen cidden ?
Sadece bu.
AYAZ yazan:
Alıntı:
minnör yazan:
AYAZ yazan:
minnör yazan:
Şaka mısın sen cidden ?
Sadece bu.
Pert olacaksın !!!
Cidden iyi düşün ne istediğini bilmiyorsun bence .
Yazdıklarının hepsini okuyorum, çelişiyor hep birbiriyle.
ya çok değişken bir ruh halin var ya da kararsızsın ki kararsız bir adam kadar tehlikelisi yoktur hem kendine hem çevresine !
minnör yazan:
Ben sen düşün. Ne demek istediğimi sen bilmiyorsun. Ve anlayamadığın için bu tutumda bulunuyorsun.Alıntı:
AYAZ yazan:
Alıntı:
minnör yazan:
AYAZ yazan:
minnör yazan:
Şaka mısın sen cidden ?
Sadece bu.
Pert olacaksın !!!
Cidden iyi düşün ne istediğini bilmiyorsun bence .
Yazdıklarının hepsini okuyorum, çelişiyor hep birbiriyle.
ya çok değişken bir ruh halin var ya da kararsızsın ki kararsız bir adam kadar tehlikelisi yoktur hem kendine hem çevresine !
Bu sitenin amacı ne? Kadınlarla ilişkileri en üst seviyeye getirmek diyebiliriz. Ve bunun için insanlar bazı terimleri öğreniyorlar. Sonra set açıyorlar, iletişme geçiyorlar.
Bende bunu yapıyorum. Ve bunu yaparken aradığımı bulacağımdan hiç şüphem yok bayan minnör.
Valla kusura bakma ama ben şahsen 30 sette 15 number yaptığına KESİNLİKLE İNANMIYORUM.
Burada yıllarını açılışa vermiş ustalar var, onlar bile yapamıyor bunu.
Tamam farzedelim sen buradaki açılış ustalarından da daha ustasın, o zaman da bu saçma soruyu sormazdın...
hope yazan:
Bırakın bu işleri. Ankaradaysan sana bir gün set günümü ayırabilirim.Alıntı:
Valla kusura bakma ama ben şahsen 30 sette 15 number yaptığına KESİNLİKLE İNANMIYORUM.
Burada yıllarını açılışa vermiş ustalar var, onlar bile yapamıyor bunu.
Tamam farzedelim sen buradaki açılış ustalarından da daha ustasın, o zaman da bu saçma soruyu sormazdın...
Unutma.. \"Bir yolda başarılı oluyorsan, o senin şansındır. Ve o şansı sürdürmekte sana kalmıştır.\" Onun için o yol herkese nasip olmaz ama bana oldu.
Sana şu anda tam istatistiklerimi de söyleyeyim;
- 34 SET.
- 16 Number Close
- 18 RED
Fazlada detaya girmeye gerek yok patron.
Bu bir soru bile değil
Şimdi bak ne yapabilirsin
3 seçenek var
1)hepsiyle görüş
2)bazılarını ele en iyileriyle görüş
3)hepsiyle aynı anda görüş
Başka seçenek var mı? yok
Peki sen bu 3 seçeneği düşünemiyor musun?
Bence düşünebilirsin,herkes düşünebilir
O zaman bu sorunun niteliği nedir?
Ben bu soruları soruyorum ama cevap almak için değil.
Düşünmen için