EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Ben bir ortama girince gözlerin benim üzerinden olduğunu hissediyorun. İnsanlar arkalarını dönüp bakıyorlar. Ya da bir çok kız benim sadece görüntümü konuşuyor..Ama ben bundan çok rahatsız oluyorum. Sırf bu yüzden birlikte olduğum kızlara güvenim kalmadı.. Acaba sadece benim görüntüm yüzünden mi yanımda mı diye. Tek merak ettiğim şey, karakterimi yani yapımı ön planda tutmak için neler yapmalıyım ?
Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Unuttuğum bir şey ise; göz rengim oldukça yeşil olduğu için toplumda tanımadığım insanlar benim gay olduğumu düşünüyorlar. Yani görüntü her zaman önyargıyı mı oluşturur bunu nasıl yok edebilirim?
göz rengi oldukça yeşil olanlar zaten geydir bence . çünkü yeşil çok feminen oldugundan ötürü </3
minerva yazan:
Alıntı:
göz rengi oldukça yeşil olanlar zaten geydir bence . çünkü yeşil çok feminen oldugundan ötürü </3
bir de bana sert olduğum söylenir. :dry:
Bence de gaydır yeşil gözlüler. Harbiden gay geliyorlar ha. Hele sarışın kısaboylular 163 falan :woohoo: lakinnnnn kanıtlamak şart. Sosyal kanıtı koy ortaya. Özgüven kazan baksınlar ne olacak. Ne güzel işte. Millet tavuskuşu olmaya çalışıyor sen tavuskuşusun. Ama harbiden yeşil gözlüler gaydır be. Kanıtlaman şart. Çıkarıcan vurucan masaya. Yatırıcan hatunu ibret-i alem olsun diye zikivericen gardaşım.
benimde göt söylemesi ayıp böyle yuvarlak yürürken bıngıl bıngıl oynuyor kızlar ısıracakmış gibi bakıyor.
Ama bence burdaki cözüm kendinle barısık olmak.Simdi götün gözün güzel olabilir.No problemo.Göte göze bakıp gelecek karı gelir.Gelsinde.Pek cici.Göte geleni sikersin.
Ama birgün bakarsın bir karı göte ,göze ,paraya gelmiyor.Oooo lala.işte o zaman süper.
Ne adamlarsınız lan tövbe ya rabbi :woohoo:
Yeşil gözlüler gaydir bu arada kesin haa bencesi felanı yok
Gay değilsende madem gözlerin yeşil ol bi zahmet nolacak amk milleti mi kırıyosun
\"Yeşil gözlü gaydır\" diye net bir şey söylenemez bence. Birde hani insanlar gözlere bakarak konuşurlar ya, tabi benimde oldukça parlak yeşil olduğu için insanların direk aklına yumuşak erkek kavramı geliyor. Bu konu beni çok üzüyor gerçekten, psikolojim bozulmuştu bir ara ama toparladım. Malum yaş büyüdükçe insan olgunlaşıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=ZwuA-ZOMgzo
şimdi ben size sormak isterim bu video klipteki karı gay mi?
cırcır yazan:
Alıntı:
benimde göt söylemesi ayıp böyle yuvarlak yürürken bıngıl bıngıl oynuyor kızlar ısıracakmış gibi bakıyor.
emin misin kız olduklarına sen onların ,iyi baksaydın .. lens takmalısın die biliyorum ben böyle durumlarda..