İdeal Seks süresi diye bir kavram var mıdır? Bu süre nasıl uzatılır. Erken boşalmayı önleyecek yöntemler, pozisyonlar nedir?
Tecrübeli arkadaşların konuya katılımını bekliyorum :D
Yazdırılabilir Görünüm
İdeal Seks süresi diye bir kavram var mıdır? Bu süre nasıl uzatılır. Erken boşalmayı önleyecek yöntemler, pozisyonlar nedir?
dostum kama sutra\'yı araştır.bildiğim bir kaç şey var toplayım yazarım buraya ama kama sutra da harbi güzel antremanlar var ;)
Lustral kullan. :D Sana antidepresan önermem her ne kadar doğrudur bilmem ancak ben bu ilacı tedavi amaçlı kullanmaya başladığımda 45 dakikadan aşağı gelmiyordum en son kolum ağrıyor elizabeth i bırakıyordum can sıkıcı bir durum :D halen devam ediyor :D ilacı yazanın tuttuğu altın olsun :woohoo:
Priapos yazan:
dalga geçmeyin bu ciddi bir konu!Alıntı:
Lustral kullan. :D Sana antidepresan önermem her ne kadar doğrudur bilmem ancak ben bu ilacı tedavi amaçlı kullanmaya başladığımda 45 dakikadan aşağı gelmiyordum en son kolum ağrıyor elizabeth i bırakıyordum can sıkıcı bir durum :D halen devam ediyor :D ilacı yazanın tuttuğu altın olsun :woohoo:
en azından harbiden depresan önerisinde bulunmayın rica edeceğim.
sahiden yaşı küçük arkadaşlarımız var. ne duysalar sahi zannediyorlar. ona göre birazcık daha özenli olalım
Abla sanırım aşırı smiley kullanma sorunumdan dolayı dalga geçiyor gibi göründüm. Öncesi sonrası diye video çekemediğim için üzgünüm ancak gerçekten faydasını gördüm pek kullanmasınıda tavsiye etmem. Bir kaç arkadaştan duyduğum kadarıyla içlerinden 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-20 diye sayma olayı varmış ilginç geldi. Doğru mudur ?
themask yazan:
bazı temel bilgilerin üzerinden geçelim mi?Alıntı:
her erkeğin ortalama bir seks süresi vardır. bu kişinin performansına göre değişmekle bilrikte aslında üç aaşağı beş yukarı erkek tarafından bilinir.
ama bunun istisnaları vardır.
bazen bir kadınla birlikte olursunuz 1 saat sürer
bazen başka bir kadınla 10 saniye sürer?
ulen hangisi gerçek?
ikisi de sizin maksimum ve minumum çizgilerinizi gösterir.
erken boşalma ile ilgili dünya kadar veri var. en kolay yollarından biri mastürbasyon çalışması yapmaktır. düzenli olarak o method çalışıldığında işe yarar!
bir de ergen ile 25 yaşındaki bir adamın farkı vardır. bunlar zaman içersinde gelişecek konulardır genel olarak.
makulü her şey dahil aslında 30 dakkadır. ortalamasını veriyorum ama buna herşey dahil!
standart sevgilin var. düzenli sevişiyorsunuz. eve geldiniz. ön sevişmesi vs. dahil 30 dakkadır.
kimi ilk postada derhal boşalır sonra 1 saat bekler.
kimi tek kurşunluktur onu uzun süre idare eder.
burada yine önemli kriter partnerin ihtiyacıdır. kadın 10 dakkada geliyorsa senin 40 dakka pompa yapmana gerek yok!
Wonder Women yazan:
Depresyon tedavisinde kullanılan Lustral\'ın erken boşalmayı engellediğini ben de birkaç yerde okudum. Ama Wonder\'ın dediği gibi ilaç konusundan uzak durmalıyız. Neticede yirmilerde bu sorunu yaşamamız durumun öğrenilecek bir şey olduğunu ve fiziksel bir sorun olmadığını göstermekte.Alıntı:
Priapos yazan:
dalga geçmeyin bu ciddi bir konu!Alıntı:
en azından harbiden depresan önerisinde bulunmayın rica edeceğim.
sahiden yaşı küçük arkadaşlarımız var. ne duysalar sahi zannediyorlar. ona göre birazcık daha özenli olalım
20 yaşındaki erkeğin çok ciddi anlamda erken boşalma sorunu olmaz. her seferinde erken boşalsa bile bunu sorun olarak algılamaya gerek yok!
neden?
çünkü muhtemelen kız direniyordur. sen azmış olarak çok beklemiş oluyorsun. sonunda da erken patlıyorsun!
eğer sorun buysa bundan doğal ne var?
kadın çoğaldıkça bu sorun azalır!
ve kesinlikle performans inanılmaz düzenli artan birşeydir. tabi özen gösterirseniz.. karşınızdakinin aldığı zevke konsanstre olmaya bakın. bu sizi yavaşlatır. kadını memnun etmeye çalışmak daha keyiflidir.
bu sadece mastürbasyon değil. hani hemen yap ve git gibi birşey değil.
partnerinle birlikte geçirdğiniz vakit bu.
Bir kızla bir keresinde arabada ve insanlardan 50 metre uzakta ilk defa birlikte olmuştuk, içine girdikten sonra 10 sn de boşalmıştım.. Gerçekten çok utanmıştım :S:S:S
Yine aynı kızla 3-4 gün sonra evde seviştim, tabiki ben 3-4 gün boyunca sadece şunu düşündüm ERKEN BOŞALMA ERKeN BOŞALMA, KIZA REZİL OLDUN ERKEN BOŞALMA..
Belki abartı gelecek ama 50-55 dk pompa yaptıktan sonra kız beni boşaltmak için elinden geleni yaptı ama ben yine boşalamadım :))
En sonunda hedef şöyle dedi: ARTIK TELEVİZYONMU İZLESEK
Ve ben hala boşalmamıştım :)))
----------------------------------------------------
Dİğer yöööntemler;
1) PEnis\'in ucundaki pempe boğumu 3-4 defa sıkıp bırakmak ( kısa sürelide olsa işe yarıyor )
2) Yumurtalıkla kasık arasındakki noktaya kuvvetli olarak ikl parmak ile basınç uygularken 10 sn nefesinizi tutmak.. ( yapmak kolay değil ama 1. yöntemden daha iyi sonuş veriyor)
3) KESİNLİKLE BAŞKA ŞEYLERİ DÜŞÜNMEK İŞE YARIYOR ( mesela pompa yaparken çerçevenin köşelerini saymak, odadaki camların kaç köşesi var onu saymak, çivileri saymak, karoları saymak, adınızı hayal olarak duvara yazmak vb. )
4) BOşalma hissi geldiği zaman sevişmeyi yavaşlatmak,
durdurmak veya pozisyon değiştirmek..
5) pompa yaparken olabildiğince yavaştan hızlıya doğru gitmek
------------------------------------------top secret --------------------------
boşalmaya yakın köpek gibi havla + kendi götüne parmak at qardaşım (denemedim ama etkisi varmış)
not: taşak yapmıyorum yeminle B)