Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
öncelikle herkese merhaba;
siteye üye olma amacım kişisel gelişim ve sosyalleşme eksiklerimi gidermek ve aynı zamanda hali hazırda var olan ilişkimde aksak giden bazı noktalar var onları sizlerle paylaşıp çözüm bulabilmek.
sıkıntımdan bahsedecek olursak;
4.5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilime her fırsatta onu sevdiğimi dile getiririm
imkanlar doğrultusunda ufak tefek sürprizler yaparım.İlgim canım cicim aylarındaki kadar olmasada hat safhada
ve son zamanlarda başlıktaki cümleyi duyar oldum ve beni rahatsız ediyor.
Bu konularda pek açıklama yapmayı sevmiyorum fakat durumu tam anlamıyla idrak edebilesiniz diye yazma ihtiyacı duyuyorum.
yatakta eskisi kadar sevecen ve cana yakın değil sanki bir görevi yerine getiriyormuş hissi uyandırıyor bende. Buda beni ondan soğutuyor.
Eklemem gerekn önemli bir nokta daha var beni son zamanlarda sürekli eleştirmeye başladı hemde otu boku acımasızca eleştirmeye başladı.
Aldığım bazı yorumlara göre siz birbirinizi eskitmişsiniz heyecan kalmamış vs..
Ben yeni tanıştığımız zamanlarda olduğu gibi onun \'süperman\' ı kalmak istiyorum ama şu anda Clark Kent ten daha ezik hissettiriyor beni
Cvp:Sen beni eskisi kadar sevmiyorsun?
Eleştiriler acımasızlaşmışsa seni kırmaktan korkmuyor demektir. Buda artık bazı şeylerden memnun olmadığını gösterir.
Sen bu ilişkinin devam etmesini istiyorsun ama bunun için ne yapıyorsun önce kendine bunu sormalısın.
Yatakta sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi demişsin muhtemelen kelimelerin sihrini hala anlamamışsın. (Önce kelimelerle kendinden geçirmelisin kadınını. Denediğinde nasıl işe yaradığını göreceksin.)
Ayrıca
*Onu ayartmak için ne yapıyosun ?
*Ona nasıl kelimeler kullanıyorsun yatakta ve öncesinde ?
*Ona dokunuşların nasıl? ( Kadın sana sert davranabilir ve bu senin hoşunada gidiyor olabilir. Fakat sen erkek olduğun için bu durum böyledir. \"Don Juan De Marco (johnny deep)\" bu filmde öğrenmiştim bunu. İpek bir gecelik gibi düşün kendini rüzgarda savruluyorsun kadının üzerindesin. Ve sadece parmaklarının ucuyla küçük dokunuşlar bırakıyorsun onun tenine birde böyle dene ;) Asla ama asla sert olmamalısın ona.)
*İlişkiye ilk başladığında ne kadar süpriz yapıyordun şimdi ne kadar yapıyorsun ?
*Onu düşündüğünü nasıl gösteriyorsun?
Bu soruları burda cevaplamak zorunda değilsin otur ve sor kendine.
Ve sorunun nerede olduğunu bir kez daha düşün belki bulursun :)
Bol Şanss dostummm...
Bu arada ben sana hoşgeldin dememişim kusura bakma dostum :)
Hoşgeldin cemiyetimize :)
yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun askerliğini yaptın mI?
gibi sosyal konum bilgilerine ihtiyacım var.
maddeler halinde sorduğun hiçbir soruyu sorup sorgulayıp üzerinde düşünmemiştim şimdiye kadar
Bundan çıkardığım sonuç (tam emin olmamakla beraber) bende ilgi alaka olayında görevimi yerine getiriyormuş gibi hissettirmiş olabilirim.
\'Ve sadece parmaklarının ucuyla küçük dokunuşlar bırakıyorsun onun tenine birde böyle dene ;)\'
o cümleyi biraz daha açarmısın ne zaman ve hangi hallerde
ön sevişme? son sevişme? normal zamanlarda?
ilgin ve karşılaman için teşekkür ederim.
hakikaten hoşbuldum :=)
Legendary yazan:
Alıntı:
Eleştiriler acımasızlaşmışsa seni kırmaktan korkmuyor demektir. Buda artık bazı şeylerden memnun olmadığını gösterir.
Sen bu ilişkinin devam etmesini istiyorsun ama bunun için ne yapıyorsun önce kendine bunu sormalısın.
Yatakta sanki bir görevi yerine getiriyormuş gibi demişsin muhtemelen kelimelerin sihrini hala anlamamışsın. (Önce kelimelerle kendinden geçirmelisin kadınını. Denediğinde nasıl işe yaradığını göreceksin.)
Ayrıca
*Onu ayartmak için ne yapıyosun ?
*Ona nasıl kelimeler kullanıyorsun yatakta ve öncesinde ?
*Ona dokunuşların nasıl? ( Kadın sana sert davranabilir ve bu senin hoşunada gidiyor olabilir. Fakat sen erkek olduğun için bu durum böyledir. \"Don Juan De Marco (johnny deep)\" bu filmde öğrenmiştim bunu. İpek bir gecelik gibi düşün kendini rüzgarda savruluyorsun kadının üzerindesin. Ve sadece parmaklarının ucuyla küçük dokunuşlar bırakıyorsun onun tenine birde böyle dene ;) Asla ama asla sert olmamalısın ona.)
*İlişkiye ilk başladığında ne kadar süpriz yapıyordun şimdi ne kadar yapıyorsun ?
*Onu düşündüğünü nasıl gösteriyorsun?
Bu soruları burda cevaplamak zorunda değilsin otur ve sor kendine.
Ve sorunun nerede olduğunu bir kez daha düşün belki bulursun :)
Bol Şanss dostummm...
JoKeR yazan:
Alıntı:
yaşın kaç okuyor musun çalışıyor musun askerliğini yaptın mI?
gibi sosyal konum bilgilerine ihtiyacım var.
Evet kendimi tanıtmakla başlasam daha iyi ederdim.
27 yaşındayım İstanbulda bir firmada arge ve proje yöneticisi olarak çalışıyorum. Askerliği tamamladım.
Şimdiye kadar 5 ilişkim oldu 2 si uzun sürdü uzun sürenlerin 2.si şimdiki bahsettiğim ilişkim
diğerler ilişkilerim al gülüm-ver gülüm şeklinde ve en fazla süren 1 ay sürdü
sevgilim yaklaşık 2.5 sene kadar işsiz kaldı 1 haftadır çalışıyor.
oda sosyal hizmetlerde işe başladı.
üniversitede tanıştık arkadaş ortamında önce arkadaş olarak baya samimiydik sonradan yakınlaşma oldu yani totalde 5.5 senedir tanıyorum kızı
İşe başlayacağı ne zaman ne zaman belli oldu..
örneğin 3 ay önce işe başlayacağı belli oldu ve bu tirpler yaklaşık anı tarihlere mi geliyor.
yaşı 25 ve üzeri mi ?
JoKeR yazan:
Alıntı:
İşe başlayacağı ne zaman ne zaman belli oldu..
örneğin 3 ay önce işe başlayacağı belli oldu ve bu tirpler yaklaşık anı tarihlere mi geliyor.
yaşı 25 ve üzeri mi ?
benden 1 yaş büyük yaşı 28
yok aynı tarihlere denk gelmiyor.
yaklaşık 2 sene önce tahmin ediyorum başladı fakat o zamanlar dozajı beni pek rahatsız etmiyordu son 1 senedir ivmeli bir şekilde artış söz konusu.
daha ayrıntılı olarak bilgi vermek gerekirse 2 sene ünvdeyken beraber yaşadık.