10 Yıl İçinde Yapmadan Dönme
Ne güzel söylemiş Aşık Veysel;
Uzun ince bir yoldayım
Gidiyorum gündüz gece
Bilmiyorum ne haldayım
Gidiyorum gündüz gece
Dünyaya geldiğim anda
Yürüdüm aynı zamanda
İki kapılı bir handa
Gidiyorum gündüz gece
Yaşamı anlatmış aşık veysel, iki kapılı handan bahsetmiş, biri doğum kapısı, diğeri ölşüm kapısı
Onun için yürür hep, dünyaya geldiği anda da yürür, uykuda da yürür,
Zaman geçiyor dostlar, bizse hep bir telaş içinde koşturup duruyoruz,
Çalışanlar için işler bitmiyor, okuyanlar için vizeler, finaller
Bu koşturma hiç de bitmeyecek
Yapmak istediğiniz o gezi için ne zamanınız ne paranız hiç bir zaman tam olmayacak mesela
Ya da hiç bir zaman tam istediğiniz pua olamayacaksınız
Şartlarımızda her zaman bir EKSİK olacak
Eksik olmasa da olacak
Onun için başarı eldeki verilere göre en iyisini yapmak olmalı
Siz kendinizi başarılı buluyor musunuz, eldekileri en iyi şekilde kullanıyor musunuz
o zaman amaç mevcutlarla en iyisini yapmak olmalı
Zaman akıp giderken iyi olmak için daha fazla beklememeli
Soruyorum size dostlar
Cemiyetteki dostlarımı daha iyi tanıyabilmek, gözleyebilmek için
10 yıl içinde kesinlikle yaşamak istediğiniz 3 şey sayar mısınız bana
(işe girmek hariç olsun, hayati idame için gerekli olandan bahsetmiyorum)
Ben mesela,
1- Kitap yazmayı planlıyorum
2- Yarım kalmış kaya tırmanış eğitimim tamamlayıp, hep istediğim o duvara yaş kemali bulmadan tırmanmaya kararlıyım
3- Kuzey ülkelerin serinletici hatunlarını tatmayı planlıyorum :cheer:
Söyleyin bana ey cemiyet
10 yıl içinde yapacağım dediğiniz 3 şey
Cvp:10 Yıl İçinde Yapmadan Dönme
1- Evlenirim inş. huzurlu mutlu bir yuvam olur :)
2- Borsada uzmanlaşmak ve ceviz ağaçları yetiştiririm inş. :)
3. en az 6 aya bir jokerle oturup yemek yerim :)
Çok güzel yazmışsın, fena gaza geldim. :) Aslında yapmak istediğim o kadar çok şey var ki...İş konusu hariç demişsin.O halde, aklıma ilk gelenler ;
1 - Sosyal yetenekler konusunda, şimdiki Pollux\'un gördüğünde \"vay aq, mucize olmuş, bu herif kesin Mesih\" diyeceği seviyeye gelmek. :)
2 - Rusça, İspanyolca ve İtalyanca\'yı anadili seviyesinde konuşabiliyor olmak.
3 - Başta tango olmak üzere eşli dansları öğrenmek.
Böyle hedeflerimizi hatırlattığın iyi oldu,saolasın. :)
1- En az 5 ülke gezeceğim,kültürleri ve insanlarıyla kaynaşacağım.. Ohh yiyip içecem bi güzel..
2- Hem eğlenip, hem para kazanabileceğim profesyonel bir iş sahibi olacağım.. En az bir bir kaç farklı proje de olabilir. Önüm yolum açık.. Bunu 1 seçeneğimle beraber de uygulayabilirim. Hem gezerim hem iş yaparım projelerim var..
3- Yine nihai amacım olan mutluluğu ulaşmak için çabalayacağım, arkadaşlarımı ve ailemi unutmayacağım, eğer yaşarsam mutlu mesut bir on sene daha geçireceğim.. Kıskananları da çatlatacağım aman..
@Pollux rusçan ne alemde, birikimin varsa benim de rusçamı geliştirmem gerek pratik yapabiliriz.
Paka!
1- Kadın erkek ilişkileri üzerine kitap yazmak
;)
2- kadın-erkek ilişkileri üzerine hem kadınların hem erkeklerin geleceği bi semineri 1 kere de olsa yapmak :ohmy:
3-3 lü yapmak :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Hayatta kızlarla başarılı olabilirsem 2 yıl içinde,
-Farklı sayıda kızı aynı anda idare edip mikicem.
-Sosyal bi tane piçin sevgilsini çalıp onu ağlatıcam(ashille olur joker olur bu kimse artık :) )
-Grup yapcam.
2 seneye gene böle aynı dertlerden muzdarip olursam,
-seri katil olcam
-okudugum üni i yada bilgi ünisini fln pompalı tüfekle bascam
-bakkal soyucam kar maskesiyle
denondj yazan:
Alıntı:
@Pollux rusçan ne alemde, birikimin varsa benim de rusçamı geliştirmem gerek pratik yapabiliriz.
Paka!
Geçen sene büyük bir merakla başladıkm.Kendi kendime biraz çalıştım ama malesef hiç pratik yapabilecek seviyede bile değilim. :( Alfabesini ve birazcık günlük konuşma biliyorum o kadar. Finallerden sonra tekrar çalışmaya başlayacağım.Bu durumda ne kadar pratik yapabiliriz hiçbir fikrim yok. :( Tabi yapmayı çok isterim. :)
10 yıl mon yıl bilmem yalnız en kısa sürede her türlü götü girişi yaşamak ve tecrübe edinmek isterim.
Her geçen gün ne kadar eksik olduğumu anlamak , işte beni sinir eden şey bu . Bazen gerçekten bu cemiyetten nefret ediyorum ama bu sefer farklı bu sever gerçekten yürekten bazı şeyleri anlamaya başladım , her göte giriş bir kurtuluştur.
Geçen sene yapamacağım şeyi bu sene çok rahat yapabiliyorum.
10 yıl içerisinde herkesin hayatıma bakarak özendiği , her ne kadar mutlu olmadığım dönemlerde de insanları çıldırtmak için güzel hayatım varmış numarası yapıcam.(Çünkü biliyorum ki süper hayat yok)
Uyku saatimi azaltmayı düşünüyorum , daha yararlı şekilde vaktimi harcamayı , çok farklı planlar yapmayı düşünüyorum.
Bu 10yıllık bir olay değil elbet şimdiden başladım . 10 Sene nolur bılmıyorum ama kafandaki çoğu şeyi yapmak için uğraşacam.(3-5lik bir olay değil)
Deliden yine anlaması zor bir yazı :)
1)Ney çalmayı, salsa, hiphop ve yöresel bir halk oyunu oynamayı öğreneceğim.özellikle vücuduma tamamen hakim olmak için dansta ilerlemek istiyorum çünkü vücudunaa hakim olamayan beynine hiç olamaz.
2)bütün benliğime eksilerimle atrılarımla çok iyi hakim olup sosyal ortamlarda insanlarla bulunmaktan müthiş zevk alacak bir seviyeye geleceğim.
3)insanların dinlediği, düşüncelerine önem verdiği, kitap yazabilecek seviyeye gelmiş topluma daha fazla faydalı entellektüel bir birey olmak istiyorum...
1- Kendi elektrik şirketimi kuracağım inşallah.
2- Otuzlara merdiveni dayamadan baba olmak istiyorum.
3- Cemiyetin her bir üyesiyle buluşup, bir kahve içmek istiyorum.