baştan çıkarmanın anahtarı
Bilinmezlik insanı korkutur, kendine aşık eder, baştan çıkarır. hiç bilmediğiniz bir yolda gece yürürken korkarsınız çünkü hayal gücünüz daha fazla çalışır. ya şuradan elinde bıçakla biri çıkarsa? ya da bi köpek kovalarsa?
Hiç reddedilirken \'henüz seni tanımıyorum\' diye bir cevap aldınız mı? tamamen safsatadan ibaret! kaç tanenizin annesi, babanızın en sevdiği rengi biliyor ki? -artık yeterince dikkatini çektikten sonra-hedefiniz de sizi tamamen tanımasına izin vermeyin. bırakın sorularına hayal kurarak cevap arasın. Bunun en hızlı yöntemlerinden bir tanesi de yan kimliktir.
yan kimlik: asıl kişiliğinizin yanında, onunla tamamen alakalı olmayan farklı bir kimliğinizdir. konuştuğunuz insanların kafasında \'efendi\' bir insan imajı çizdiğinizi anladığınız andan itibaren, adrenalin yüklü DHV hikayelerinizi anlatın. otostop çekmek, yazları 1-2 hafta dağda kamp yapmak vs gibi. yeterince şımarık, piç bi karakter olduğunuzu anladıkları andan itibaren en sevidğiniz şiir kitaplarından, ressamlardan ya da yunan mitolojisindeki karakterlerden bahsedin.
yan kimliğinizin, kişiliğinizin önüne geçmesine ya da yaklaşmasına izin vermeyin. çünkü şizofren ya da yalancı damgası yemeniz kuvvetle muhtemeldir. \'Kimbilir daha neler vardır bunda?\' diye kendi kendilerine sorsunlar, bırakın hayal kursunlar.
\'\'Bir an yok olmak, bir akşam yemeği davetini kabul etmemek, farkına varmadan sert davranmak, dünyadaki tüm kozmetiklerden ve güzel giysilerden daha fazla işe yarar\'\' - Marcel Proust
her davet edilen partiye, buluşmaya, davete gitmek, her sorulan soruya cevap vermek kadar sıkıcıdır. çünkü çekici olan, ulaşılmaz olmaktır. 2 ileri 1 geri dediğimiz mehteran taktiği de zaten aynı mantıktır. Varlığınızı şiirselleştirin ve insanları bir duyuyla çapalayın. Bir şarkı olabilir mesela ya da bir tat herhangi bi koku da olabilir. siz orada olmadığınızda çapalama harekete geçsin ve sizi anımsasınlar. \'niye gelmedi acaba? ne işi vardı ki bugün?\'
Hedefinize mesaj atarsınız ya da ararsınız ama ulaşamadınız. uyuyor mu? işi mi var? 5 dk sonra döner geri, küstü mü ? sert bi mesaj mı oldu ? çok mu yavşadım? binlerce soru geçer aklınızdan.
tersine çevirin bakalım ne olacak? bunları bi kişilik haline getirmeyin. arada sırada yapın ve bırakın hedefleriniz hayal kursunlar...
Cvp:baştan çıkarmanın anahtarı
Şimdi oturup düşündüğümde farkettim hoşlandığım kızlarda yani harbici hoşlandığım kızlarda bu yan kimlik olayı varmış vay anasını :)
ulan bizi bizim taktiğimizle.. :S
kız 1 hafta cici çıtı pıtı takılıyo bni arıyor sonra 3 gün kaltak modeli kimseyi iplemem ben olayı hehhe çok sinir oldum şu anda B)
kardeşim güsel bir yazı olmuş ellerine sağlık
gizemli olmak konusuna dikkat etmek gerekir. bu konuda çok dilim yandı :D
gizemli olcam ayağına her şeyi şakaya vurup hiç bir şeye cevap vermezdim.
bu seferde samimiyet bitti. bir birini tanımayan iki insana dönüştük aq :D
kedinin iple oynadığı gibi yapmak gerekir bu işi. veya jokerin mehtaran modelini biraz uyarlarsak 3 sorusunun birine cevap verme (sus pus olmamak lazım tabi:D piçlik yapıp konuyu değiştircez :D)
çok eğlenceli şeyler çıkıyor buradan.
sen tahmin et bakalım demeler. kızı çekip tatlı şey diyip sarılmalar ama pek yaratıcı değilsinler ler ler...
tabi unutmayalım: fazla naz aşık usandırır
işte ben de onun için yan kimliğiniz, gerçek kişiliğinizin önüne geçmesin, hatta yaklaşmasın bile diyorum. sorulan soruların hepsine değil, sadece bir belki iki tanesine şakayla karışık cevap verin.
Güzel bir yazı olmuş. B) Önemli bunlar. ++
Bu güzel yazı için teşekkürler.Önemli olan merak uyandırmak :)
Cok basarili bi yazi.
Hepsini tecrubeyle yasamissan her kelimesi daha da etkili geliyor
Ben bunun makale olmasi taraftariyim.
Richy Pich yazan:
Alıntı:
Cok basarili bi yazi.
Hepsini tecrubeyle yasamissan her kelimesi daha da etkili geliyor
Ben bunun makale olmasi taraftariyim.
ben de:)
Hatun size yuları geçirdiği anda soğur,tüm çekiciiliğiniz gider! vallahide billahide.Size yuları geçirmek için uğraşırken siz hatuna geçirin.(geçirin derken; yuları demek istemiştim )
Özellikle uzun sureli ilişki isteyen&yaşayan arkadaşlara duyurulur.