Cvp:Mesafe Koyma İhtiyacı
Black bazı şeyleri tekrar hatırlattığın için teşekkürler
Süper bir yazı..
Ben bunu anasayfaya makale olarak taşırım
bundan daha iyi anlatılamazdı!
budur! ;)
jean yazan:
Alıntı:
Black bazı şeyleri tekrar hatırlattığın için teşekkürler
JoKeR yazan:
Alıntı:
Süper bir yazı..
Ben bunu anasayfaya makale olarak taşırım
Wonder Women yazan:
Alıntı:
bundan daha iyi anlatılamazdı!
budur! ;)
teşekkürler :blush:
güzel yazı teşekkürler, zamanında o çizginin hem sağında hem solundaydım :S
Bu konuyla ilgili zamanında bir makale okumuştum:
\"Bir kızla arkadaş oluruz ve bu arkadaşlığı abartırsak kız bizim bir süre sonra erkek olduğumuzu unutur ve sanki bir kız arkadaşıyla konuşuyormuş gibi davranır.Bunun çözümü için başka bir kızla yakınlaşmak ve o kıza olan ilgimizi azaltmaktır.Kız bizi kaybetmemek için bize daha çok ilgi gösterecek ve bizim bir erkek olduğumuzu hatırlayacaktır.\"
Kendimce bir özet halinde sundum.
3ye yazan:
Alıntı:
Bu konuyla ilgili zamanında bir makale okumuştum:
\"Bir kızla arkadaş oluruz ve bu arkadaşlığı abartırsak kız bizim bir süre sonra erkek olduğumuzu unutur ve sanki bir kız arkadaşıyla konuşuyormuş gibi davranır.Bunun çözümü için başka bir kızla yakınlaşmak ve o kıza olan ilgimizi azaltmaktır.Kız bizi kaybetmemek için bize daha çok ilgi gösterecek ve bizim bir erkek olduğumuzu hatırlayacaktır.\"
Kendimce bir özet halinde sundum.
evet buda özetidir olayın, erkeklerin yaptığı bu hatada sosyal programlanmadan kaynaklanıyor ne yazık ki :(
black harika bi makale olmuş sağolasın keşke siteyi önceden keşfedebilseydim.eski kız arkadaşımla meğer biz kankaymışıkta benim haberim yokmuş kız bana adet dönemini falan söylüyodu bende ne geniş bi kız diyodum.bundan sonra demekki daha dikkatli olmak gerek 2 ileri bi geri hatta 1 ileri 2 geri....
Adet dönemlerini söylemesinin bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlıkla sevgili olmak arasındaki ince çizgi bu değil.